ohh kahvaltılarınızı yapmışsınız ben daha yapmadım canımda bişey istemiyor
hamileliğin sıkıntılarından biride çok kuruntu yapmak gereksiz yere alınmakmış ben tamda bu dönemde geçiyorum şuan
kafamın içinde acayip sorular sıkıntılar yaratıyorum tuhaf tuhaf
öyle ki kafamda bi anda eşimle tartışıyorum ve bu iş boşanmaya kadar gidiyor tövbe yarabbim tövbe
tabi eşimin bundan haberi yok aksine aramızda çok iyi şimdi ona anlatsam dahada sıkıntı olur anlatamıyorum
daha doğrusu kimseye anlatamıyorum sizinle paylaştım bi umarım çabucak atlatırım ya çok kötü bişey çookk
maşallah canımbende senin gibiydim canım hamile kıyafetleri giymek için sabırsızlanıyordum
inanki hiç anlamadan geçiyor zaman bi anda büyüyor karnın artık ben burdayım diyor sen anlamadan
her anın tadını çıkarmaya bak canım her haftanın her günün gerçekten zaman hemen geçiyor
ben hep tatlı şeylere aşerdim özeliklede çilekli dondurma çilekli pasta çilekli çikolata gibi illa çilek olacak
nehircim inşallah güzel haberleri vereceksin bize inşallah cumartesi günü
biz kalp atışını 8+1 de duymuştuk inşallah duyarsınız harika bişey
eylülcüm cinsiyeti kesinleştimi canım
kan hapı kilo yapmaz diye biliyorum ama emin değilim vitamin hapları kilo yapıyormuş
ben 5 ay kullandım yapmadı gerçi bünye meselesi birazda
ilk tekmeyi yiyene kadar hamile gibi hissetmiyor insan
tekmeden sonra içerde bi can olduğunu anlıyorsun o dönemde göbeğinde büyüyeceği için artık resmen ilan edilecek hamileliğin
inşallah canım yaaa bize ce eee desin
serum mu ayyy Allah korusun hiç duymamıştım.
canım hayırlısı olur inşallah çok fazla birşey alma istersen.sen kontole ne zaman gidiyosun ?
hafta sonu abim mangal yapmıştı biraz fazla tabağımı doldurdu mecbur yemek zorunda kaldım ne olduysa ondan sonra oldu zaten.başka tavuk yemedim.
çubuk kraker akşam eşimden istiyeyim gelirken alsın.yavaş kalkıyorum canım hatta baya bi şekerleme yaıp öyle kalkıyorum.vucudum yanıyo kendimi zor toparlıyorum.
dün bizim gelin temizlik yapıyomuş o söyleyince birden aklımıza geldi aradan çıksın bari dedim.
Canım bu saate kadar nasıl ac kalırsın bıseyler ye en azından atıstırO kuruntular bende de var,herseyı düşünüyorsun.Etrafımızdaki insanların bizim gibi düşündüğünü sanıyoruz ama değil.Erkekler hamılelıkte ne kadar yardımcı hassas olsa da bızım halımızden anlamıyorlar bu kesin ve net.Ben bazen diyorum kı keşke yasadıklarımın 3%1 ini yasasan sende anlasan ama yok olmuyor.En ufak bir seyi bile iyice araştırıp kafamda kurguluyorum ondan sonra senaryo başlıyor Bu yasadıklarını anlıyabılıyorum zamanla gecıcek kendını telkın et huzur önemlı bılıyosun heleki hamilelikte.
Şu sıralar bazen kendimi gerçekten aptal gibi hissediyorum.Örnek veriyim pazar günü esım ben annem oturuyoruz.Bı konu konuşuyoruz annem gülme krızıne girdi,onun gülmesine ben guluyorum gözümden yas geldı resmen sonra bırden ağlamaya başladım hıçkıra hıçkıra,esıme sarıldım ağlıyasım var dedım oda sakinlestirdiÇok saçma dimi..
Cinsiyeti %80 demişti ama iste ben emın olamıyorum,salı gun doktor ne diyecek bakalım.Canım belkı hareketsızlıkten kılo alıyorum cunku az yıyorum.Göbeğim hamıle gibi cıktı zatenhareketlerını hissetmek benı önce korkutur heralde
Evet canım serumla besleniyorlar cunku hıcbırsey yıyemıyorlar ve bunu 3 ay boyunca çekenler var.Anneannem hamıleyken 3 ay boyunca cay ve kraker dışında bısey yıyememıs mesela:))Aldım cok sey Mesındeyken annemle bırbırımızı tutamadık yanı yenı doğuduğunda giyeceği seyler fazlasıyla mevcut dıyebılırım:)ama daha gözüm ac alacaklarım var 5 aydan sonra 6. ayda alırım dıye düşünüyorum.Sımdılık kendımı tatmın ettim bir koca bavul eşyası oldu:)))Kontrole salı gunu gidiyorum saat 13:30 da
eşime diyorum bu kadar benim taşıdığım yeter bundan sonrasını sen taşı diye
enamm beni neler bekliyo
halime şükrettim vallahi 3 ay çay krakele geçermi.bu arada çayı azalttım günde çok açık kahvaltıda 2 küçük fincan içiyorum.
evet canım biraz bekle hem bir sürü şey almışsın belki çoğunu giyimeden büyüyecek
seninde az kalmış bakalım doktorun ne diyecek cinsiyeti için
Benımkı bazen hamıle olduğumu unutuyor,hayatım sunuda sen al dıyor,bense bır bakış atıyorum ah unuttum diyor Canım doktorum bana kahve cay uzak dur dedı ama ben durmadım durmuyorum.Her gun bı fıncan kahve,2 bardak acık cay ıcıyorum:)napim sevıyorum cocukda alışsın.
Almadığım su penye örtüler falan var onlarıda alcam bır araalmıcam zaten esım hevesını gıdersın dıye bı kac sey daha alır ama önce kontrole gidiyimde az kaldı,bu sefer esımde gırıcek cok merak edıyor.
Nehir senı sıradısı duygular bekliyorıstedığım an ağlayabılecek yapıdayım kendımı deli gibi hissediyorum.
benimki çok kokuyo birşey yaptırmıyo temizliği geçenlerde belim ağrıdığı için bi daha temizlik yok dedi o yapıyo canım yaa kıyamıyo bana
doktor bana hiç birşey söylemedi ben kendimce dikkat etmeye çalıyorum.kahvede kafein var içmesen olmazmı canım bebişini düşün:26:
hafta sonu mağazaları dolaşırken bi baktım mama önlüğü vardı tam net hatırlamıyorum annem yorulmasın babam baksın gibi birşey yazıyordu çok tatlıydı.
eşin içinde süpriz olacak bebişini görecek davranışlarının bile değişiceğini düşünüyorum
Dikkat et yapma hafif isleri yapabılırsın.Kahve bır kucuk fıncandan bısey olmaz ki,Mersinde bir tanıdığımız her gun ıc bı fıncan bısey olmaz,cocuğun zekası ıcın ıyı dedı
Eşim hassas davranıyor zaten canım,sürekli göbeğimi okşuyor öpüyor onunla konuşuyor.Bende naz yapıyorum tabıEsım cok unutkan hamıle olduğumu bır an unutuyor kı bazen ben bıle unutuyorum benım ki tam bır balık hafızası da öyle.
Bu sabah davranışın değişir dedim nıye dedı.Fotoğraflardan görüyordu belkı sımdı duygusal olarak değişir.
hafta sonu eşimin kuzeninin düğünü var eşiminde işi var zaten kayınvalidemde gelin gelir diyo bide taaa karşıda neyse eşim demezmi benim için onun durumu vahim diye bende lafı değiştirdim sonra o sıkılır tek başına falan demişben diyordum pazar günü hasta falan dersin diye garibimin aklında o kalmış galiba şimdiden hasta dese pazar günü için anlamayan kalmayacaktı
kalp atışlarını duyalımda haber vericez inşallah
Evet canım hemen söylemeyın,yakında duyulacak zaten o zaman söyleyin ama onlarda herkese söylemesin tembıhle:)
kayınvalidemin söylemeyeceğini hiç sanmıyorum geçen gün diyorki komşular torunlarını seviyo beni kıskandırıyo diyo bende dedimki görümcemin oğlu var onu seversin falan diye kıvırdım.
söylesem birgün sonra herkes duyar buna eminim :26:
Ben nazara inanıyorum,nazarı değecek insanlara söylemedim:))Benım durum farklı olduğu ıcın annemde yanımda kalmak zorunda olduğu ıcın cok kışı hemen duydu.Ama sorunsuz bır hamılelık olsaydı 3-4 ay olana kadar söylemezdim.
bilmiyorumki canım zamanla bakıcaz göricez.
birşey sorucam benim 19 mart sat ım 23 aralık doğum tarihi hesaplanıyo.şimdi başka topikte 21 aralık olarak doğum tarihi görünen birisi 7.hafta içerisinde görünüyor nasıl oluyor kafam karıştı.
alttaki takvim varya canım orda öyle yazıyo.gün gün hamilelik takviminde 6+3 üm.6 hahfatı bitirmişmi oluyorum şimdi anlamadımki:44:
6+3 olunca 7.hafta içinde oluyorsun.7+1 olsan da takvımde 8.hafta olarak gecıyor.
ben daha yeni 6. haftaya girdim sanıyordum ayyy 6.haftamız bitmiş 7.haftadan gün bile almışız vauvvv çok sevindim
6. haftan bitti 7.haftadan gün alıyorsun
sağol canım
yanlış hesaplıyormuşum ben 1 hafta daha büyüdük
mutfağımı toparlamaya gidiyorum görüşürüz canım
canım sen şimdi evdesin işte bir şekilde vakit geçiriyordun şimdi vaktin çoklaşınca kurgu daha arttı galiba.
iyi şeyler düşün vakit geçirecek birşeyler yap tv izle kitap oku dışarı çık kafayı biraz dağıt.
inşallah duyarız canım biraz erken biliyorum ama yinede bi umut işte
kaçıncı ayda tekmeler geliyo
Canım bu saate kadar nasıl ac kalırsın bıseyler ye en azından atıstırO kuruntular bende de var,herseyı düşünüyorsun.Etrafımızdaki insanların bizim gibi düşündüğünü sanıyoruz ama değil.Erkekler hamılelıkte ne kadar yardımcı hassas olsa da bızım halımızden anlamıyorlar bu kesin ve net.Ben bazen diyorum kı keşke yasadıklarımın 3%1 ini yasasan sende anlasan ama yok olmuyor.En ufak bir seyi bile iyice araştırıp kafamda kurguluyorum ondan sonra senaryo başlıyor Bu yasadıklarını anlıyabılıyorum zamanla gecıcek kendını telkın et huzur önemlı bılıyosun heleki hamilelikte.
Şu sıralar bazen kendimi gerçekten aptal gibi hissediyorum.Örnek veriyim pazar günü esım ben annem oturuyoruz.Bı konu konuşuyoruz annem gülme krızıne girdi,onun gülmesine ben guluyorum gözümden yas geldı resmen sonra bırden ağlamaya başladım hıçkıra hıçkıra,esıme sarıldım ağlıyasım var dedım oda sakinlestirdiÇok saçma dimi..
Cinsiyeti %80 demişti ama iste ben emın olamıyorum,salı gun doktor ne diyecek bakalım.Canım belkı hareketsızlıkten kılo alıyorum cunku az yıyorum.Göbeğim hamıle gibi cıktı zatenhareketlerını hissetmek benı önce korkutur heralde
Nehir senı sıradısı duygular bekliyorıstedığım an ağlayabılecek yapıdayım kendımı deli gibi hissediyorum.
bilemedim valla canım hamileliğim okadar güzel gidiyorki nazar değdirdim kendime sanırım
mide bulantım olmadı çok fazla kilo almadım kontrollerim güzel gidiyor herşey güzel olunca battı bana sanırım
eğerki kalp atışını duymazsan aklına kötü bişey getirme canım erken olduğu için duyulmayabilir içini ferah tut tamam
ben ilk tekmeyi 18+3 te hissettim ilk başlarda günde 1 2 tekme geliyor ilerleyen haftalarda sıklaşıyor şuanda taklalar atıp halay çekiyoruz içerde
eşim anlayışlı allahtan bu düşünceleriminden haberi yok ben bi atlatayım gülerek söylerim inşallah
şimdi gereksiz yere onunda canını sıkmayayım dedim.Hormonların etkisi zaman zaman bu şekilde gelgitler yaşayacağız heralde.
ben çok hareketliyim sanki hamile değilmişim gibi ataklarım oluyordu eşim kızıyordu şimdi göbeğim büyüyünce hareketlerim kısıtlandı
korkmazsın canımbenim elim sürekli göbeğimdeydi hep dinlerdim artık duymak isterdim bi gün hiç beklemediğim anda bir tekme yedim
çok farklı bi duygu yaşayınca anlayacaksınız
temizliğe giriştim bugun tüm odaları temizledim bir salonum kaldı orasını ayrı bir gün yapmayı düşünüyorum
birde yazlıklar çıkacak kışlıkları yıkadım kaldırmam lazım ama eşimi bekliyorum bazayı açması için
yoğurdumu mayaladım yemeğim var dünden yaptıklarımı yeriz
wc ve banyoyu cifleyeceğim şimdi bir mola vereyim dedim
patates salatası yiyorum(canınız istemesin :18:) bi yandanda topiğe göz atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?