İnşallah canım seninde perşembe günü kontrolün çok güzel geçicek inanıyorum
Ben zaten kızartma pek yemem susamlı cubuk kraker yerdim artık onu da sevmıyorum.Yanı çörek otu susamdan tıksınıyorum.Ekmeği tam tahıllı falan yerdım ya simdi beyaz ekmek dışında yemek ıstemıyorum:))
Yemekten sonra dık pozısyonda oturmak gerkıyormus ben öyle yapıyorum yatınca mıdem bulanıyor.
Öyle yağlı seyler bana acayıp dokunuyor o yüzden mıden kötü olmuştur senın.Mıden hassassa benım gıbı cabuk usutuyosan salata yeme soğuk usutturrur bıde yoğurt da soğuksa ıyı gelmez bence.Ekmek arası peynır daha ıyı gelır(kasarrlı tost ve acık cay bır fıncan)
inşallah canım
doğru dürüst yemek yapamıyorum.dün ikisindede çörekotu susam vardı ondan oldu galiba yoksa öncesinde bu kadar sorun yaşamadım.
yemekten sonra bazen yatıyordum dikkat edeyim.
bilmiyorumki eşim gelsinde bakayım olmazsa tost yaparım.
Zor dimi hamileyken yemek yapmak ben kendımı hayal bile edemiyorumbi bak canım bana tost ıyı gelıyo,acık cayla:)))
yemek yapmak,mutfağa girmek içimden gelmiyo.mutfağı toplamaya,çamaşırları yerleştirmeye bile eriniyorum.gün içinde halsiz oluyorum.
tost fikri kafamda daha cazipleşmeye başladı
kocişim birazdan gelir ben yavaş yavaş çıkıyorum
slm herkese
efeylül sonuçlarının güzel çıkmasına çok sevindim cnmgözünüzaydın darısı başımıza inşallah cuma günü kontrolüm var 2li tarama günümüz yani heyecanlıyım belki cinsiyet tahmininide tekrar sorarsam söyler hatta belki tam görebilir 13.haftadayız artık yakın bir arkadaşım 12.haftada öğrenmişti kesin olarak
nehirası mide bulantın için beyaz leblebide iyi gelebilir... benim sadece 3 gün midem bulandı yemeklerden sonra, ama sadece bulantıydı ve günde 2-3 kez hissettim , sonrada tamamen geçti. yemek kokusu vs hiç tiksindirmedi, iştahımda kapanmadı, garip bi hamilelik geçiriyorumsadece inanılmaz uyku yaptı oturduğum yerde uyudum ve halada uyuyorum, 30dklık programa çamaşır atardım onu beklerken uyur kalırdım eşim kalkıp asardı hatta dün akşam 8de uyudum sabah 7.30da uyandım söylemesi ayıp
buarada kızlar semizotu çok faydalıymış, yoğurtla yada domatesle karıştırıp salatasını yapıp yiyin bol bol, omega 3 deposuymuş
efeylül kremlerin geldimi cnm ?
Tahmın edıyorum canım sonra sende annenı cağırırsınınAfiyet olsun sımdıden yarasın bebısıne(kaşar bol kalsıyum ıcerıyor bol bol ye)
Tamam canım sonra görüşürüz
Bugün afp sonucumuzu aldık çok güzel çıktıtam kan sayımım da iyiydi.Birde usgde bakarmısınız dedim sorun varmı diye kontrol günüm normalde gelecek haftaydı ama artık 15 gün sonra giderim..Bebişim kafası aşağıda ayakları yukarıdaydı çok neşeliydi cinsiyet için kız demiştiniz dedim tekrar inceledi evet dedi kız kesin.Bu sefer heryerini gösterdi:))gözlerini burnunu falan sankı gülüyor gibiydi..içim rahatladı
slm herkese
efeylül sonuçlarının güzel çıkmasına çok sevindim cnmgözünüzaydın darısı başımıza inşallah cuma günü kontrolüm var 2li tarama günümüz yani heyecanlıyım belki cinsiyet tahmininide tekrar sorarsam söyler hatta belki tam görebilir 13.haftadayız artık yakın bir arkadaşım 12.haftada öğrenmişti kesin olarak
nehirası mide bulantın için beyaz leblebide iyi gelebilir... benim sadece 3 gün midem bulandı yemeklerden sonra, ama sadece bulantıydı ve günde 2-3 kez hissettim , sonrada tamamen geçti. yemek kokusu vs hiç tiksindirmedi, iştahımda kapanmadı, garip bi hamilelik geçiriyorumsadece inanılmaz uyku yaptı oturduğum yerde uyudum ve halada uyuyorum, 30dklık programa çamaşır atardım onu beklerken uyur kalırdım eşim kalkıp asardı hatta dün akşam 8de uyudum sabah 7.30da uyandım söylemesi ayıp
buarada kızlar semizotu çok faydalıymış, yoğurtla yada domatesle karıştırıp salatasını yapıp yiyin bol bol, omega 3 deposuymuş
ogün gerçekten iyi geldi tost canım
şimdi daha iyi midem hep hamurişinden oldu
canım çok sevindim test sonucunun iyi olmasına kızın artık içeride rahat rahat dolaşıyordur
sabahları muz yiyorum iyi geliyo mide bulantısına gün içinde az yiyorum çabuk doyuyorum.yorgunluk hali hep var arada dinleniyorum enerji topluyorum.
semizotu tam bi depo bende severim
kızlar kilo durumunuz nasıl ben 56,5-57 gibiydim bugün tartıldım 54,8.
2,5 haftada 1,5 kilodan fazla vermişim.
yiyorum ama eski kadar iştahım yok.
3 aydan sonra düzelirmi.
kimseciklerde yok yarın sınavım var gidip biraz çalışayım
canım çok sevindim ne kadar güzel herşey yolunda maşallahBugün afp sonucumuzu aldık çok güzel çıktıtam kan sayımım da iyiydi.Birde usgde bakarmısınız dedim sorun varmı diye kontrol günüm normalde gelecek haftaydı ama artık 15 gün sonra giderim..Bebişim kafası aşağıda ayakları yukarıdaydı çok neşeliydi cinsiyet için kız demiştiniz dedim tekrar inceledi evet dedi kız kesin.Bu sefer heryerini gösterdi:))gözlerini burnunu falan sankı gülüyor gibiydi..içim rahatladı
slm herkese
kızlar kilo durumunuz nasıl ben 56,5-57 gibiydim bugün tartıldım 54,8.
2,5 haftada 1,5 kilodan fazla vermişim.
yiyorum ama eski kadar iştahım yok.
3 aydan sonra düzelirmi.
kimseciklerde yok yarın sınavım var gidip biraz çalışayım
selam kızlar nasılsınız
sizleri hep ihmal ediyorum ama bilgisayar başında fazla durmamak için açmıyorum telle bile çok acil olmadıkça konuşmuyorum
eşimin teyzesi onkoloji hastanesinde hemşire sıkı sıkı tembihledi beni bu konularla ilgili dikkat etmeye çalışıyorum bende
beni soracak olursanır(mektup gibi oldu) çok şükür iyiyim herşey güzel gidiyor.
Şeker testi yaptırdım dün açlık 96 tokluk 136 çıktı dr gayet güzel dedi.
aç karnına yapılıyor ve glikoz içiyorsun yarım pet şişe
oyüzden tansiyonum 8/4 düştü nasıl ter atıyorum yağmurda ıslanmış gibi oldum
hemen yatırdılar beni ayaklarımı yükselttiler tuzlu bişeyler yedim 15 20 dk sonra tansiyonum normale döndü.
İyiki hemen çıkmamıştım hastaneden yolda olsa daha zor olurdu benim için yalnızdım bide düşünmek bile istemiyorum
Korktum biraz hemşirede korktuğumu anlayınca rahatlatmaya çalıştı beni korkulacak bişey yok bunlar çok normal bebeğinde sende iyisin maşallah dedi sağolsun güzel ilgilendiler.
Sizlerde bu testi yaptıracağınız zaman yalnız gitmeyin ve hastaneden çıkmadan önce biraz bekleyin
tuzlu bişeyler olsun yanınızda kendinizi iyi hissetmeden çıkmayın hastaneden
25 mayısta randevum var çok özledim kızımı kilosu falan ne kadar oldu gelişimi nasıl çok merak ediyorum
canım çok sevindim ne kadar güzel herşey yolunda maşallah
isim düşündünüz mü?
12.haftaya az kaldı inşallah düzelir canımHamurişi doktor önermiyor zaten çok canın çekerese yersin
Evetbenim kız çikolata yemediğim halde fena bir şey olucak kime çekti bilmem ki
Canım hatırlıyorsan bende kılo almayıp vermıstım aam 500 grm falan vermiştim şuan 66 çıkıyorum inanmassın çok da az yediğim halde,12haftadan sonra miden daha yatışacak ve daha rahat yemek yiyeceksin.Ben hareketsizim diye bu kadar aldım eğer doktorun 3.aydan sonra egzersiz önerirse yaparsın fazla kilo almamış olursun.
iyi geçti sayılır sınav 7 haziranda bitiyo çok yoruluyorum git gel:26:selam kızlar nasılsınız
sizleri hep ihmal ediyorum ama bilgisayar başında fazla durmamak için açmıyorum telle bile çok acil olmadıkça konuşmuyorum
eşimin teyzesi onkoloji hastanesinde hemşire sıkı sıkı tembihledi beni bu konularla ilgili dikkat etmeye çalışıyorum bende
beni soracak olursanır(mektup gibi oldu) çok şükür iyiyim herşey güzel gidiyor.
Şeker testi yaptırdım dün açlık 96 tokluk 136 çıktı dr gayet güzel dedi.
aç karnına yapılıyor ve glikoz içiyorsun yarım pet şişe
oyüzden tansiyonum 8/4 düştü nasıl ter atıyorum yağmurda ıslanmış gibi oldum
hemen yatırdılar beni ayaklarımı yükselttiler tuzlu bişeyler yedim 15 20 dk sonra tansiyonum normale döndü.
İyiki hemen çıkmamıştım hastaneden yolda olsa daha zor olurdu benim için yalnızdım bide düşünmek bile istemiyorum
Korktum biraz hemşirede korktuğumu anlayınca rahatlatmaya çalıştı beni korkulacak bişey yok bunlar çok normal bebeğinde sende iyisin maşallah dedi sağolsun güzel ilgilendiler.
Sizlerde bu testi yaptıracağınız zaman yalnız gitmeyin ve hastaneden çıkmadan önce biraz bekleyin
tuzlu bişeyler olsun yanınızda kendinizi iyi hissetmeden çıkmayın hastaneden
25 mayısta randevum var çok özledim kızımı kilosu falan ne kadar oldu gelişimi nasıl çok merak ediyorum
canım çok sevindim ne kadar güzel herşey yolunda maşallah
isim düşündünüz mü?
kontrolün nasıl geçti canım cinsiyeti belli oldumu
benim hamileliğimde seni gibi canım mide bulantım olmadı hiç kokulara karşıda iyiyim
aynen bendede uyku çok oluyor bıraksalar bir gün uyuyabilirim
semizotunu çok seviyorum yoğurtlu yapıyorum zeytin yağı gezdiriyorum birazda eşimde çok seviyor
ilk başlarda kilo kaybı olabiliyor canım özellikle mide bulantısı yaşayanlarda
normale döner ilk 3 aylık dönemi atlattıktan sonra
tabi doktoruna danış yine
ben çok kilo almadım çok şükür 6.ayımızda bitti 67 kiloyum şuanda 5 kilo aldım
dikkat etmeye çalışıyorum yürüyüşe çıkabilsem bide daha iyi olacak ama ihmal ediyorum hep
sınavın iyi geçmiştir inşallah canm
Evet bizi çok ihmal ediyorsunuz sana soracaklarım oluyor ama yoksunradyasyon acısındanmı tembihledi benim tüm gün açık ama başka sansım yok ki!!!
Şekerin iyi çıkmasına sevindim canım tek basınamı gitmiştin.Biz annem ben eşim kontrollere hep beraber gidiyoruz..O haftalar bi gelsin bende 6 aylık olmak istiyorum
Kızınız için neler yaptın neler yapıyorsun alışveriş olarak:))Kızımız için isim düşünüyoruz hala Melis İnci,Melisa İnci,Nilsu İnci düşünüyoruz şimdilik tabi
Birde ayrıntılı usg nasıl oluyor yanında esınde girebiliyormu onu merak ediyorum.
Nehir perşembe dr gidicektin?Bir haber verseydin
herkese merhaba
dün dr günümdü, herşey çok şükür yolundaense kalınlığı 1.6 çıktı yavrumun, dr çok iyi dedi, 2.5 üstü risk grubuna giriyormuş. burun kemiğimiz oluşmuş, down sendromlu çocukların burun kemikleri olmazmış, kıkırdak olurmuş sadece:26:
12-13. haftada 5-5.5 cm olurmuş miniklerin genel boyu, bizim kuzumuz 6.38 çıktı, babaya çekmiş maşallah dedi dr
veeeeee cinsiyetimizde belli oldu ERKEKKKKkkpipisini bile gösterdi dr teyzesi
herkese merhaba
dün dr günümdü, herşey çok şükür yolundaense kalınlığı 1.6 çıktı yavrumun, dr çok iyi dedi, 2.5 üstü risk grubuna giriyormuş. burun kemiğimiz oluşmuş, down sendromlu çocukların burun kemikleri olmazmış, kıkırdak olurmuş sadece:26:
12-13. haftada 5-5.5 cm olurmuş miniklerin genel boyu, bizim kuzumuz 6.38 çıktı, babaya çekmiş maşallah dedi dr
12.haftaya az kaldı inşallah düzelir canımbakalım doktor ne diyecek egzersiz için.
iyi geçti sayılır sınav 7 haziranda bitiyo çok yoruluyorum git gel:26:
canım bende arada alıyorum bilgisayarı.dikkat etmek lazım yoksa bebişlerimiz şimdiden teknolojik olucak
iyi hemen çıkmamışsın hastaneden yolda falan tansiyonun düşseydi Allah korusun:26:
kontrollerin ne zaman canım senin ayda 1 mi?
eylül düşünmüyormuydun
geçengün aklıma geldi perşembe diye daha önce yazmadım sandım ondan tekrar birşey söylemedim.doktorun bu hafta tüm randevuları doluymuş bende salı günü 2:30 aldım yeni doktor inşallah iyi bir doktordur :26:
ayy canım ne güzel cinsiyetini öğrenmişsin babası gibi uzun olucak demek
bende 1 ay sonra öğrenirmiyim cinsiyetini şimdiden heyecan sardı
bu arada ben sanırım grip oluyorum dünden beri boğazım ağrıyordu bugün akşam burnum tıkanmaya başladı:26:
biraz önce süt içtim normalde yoğurt daha fazla tüketiyorum.bal kalmadığı için pekmez koydum sütün içine boğazımı yumuşatır belki.
burnum için deniz tuzu var ondan fıs fıs yapıcam:26:
Evet bizi çok ihmal ediyorsunuz sana soracaklarım oluyor ama yoksunradyasyon acısındanmı tembihledi benim tüm gün açık ama başka sansım yok ki!!!
Şekerin iyi çıkmasına sevindim canım tek basınamı gitmiştin.Biz annem ben eşim kontrollere hep beraber gidiyoruz..O haftalar bi gelsin bende 6 aylık olmak istiyorum
Kızınız için neler yaptın neler yapıyorsun alışveriş olarak:))Kızımız için isim düşünüyoruz hala Melis İnci,Melisa İnci,Nilsu İnci düşünüyoruz şimdilik tabi
Birde ayrıntılı usg nasıl oluyor yanında esınde girebiliyormu onu merak ediyorum.
herkese merhaba
12.haftaya az kaldı inşallah düzelir canımbakalım doktor ne diyecek egzersiz için.
iyi geçti sayılır sınav 7 haziranda bitiyo çok yoruluyorum git gel:26:
canım bende arada alıyorum bilgisayarı.dikkat etmek lazım yoksa bebişlerimiz şimdiden teknolojik olucak
iyi hemen çıkmamışsın hastaneden yolda falan tansiyonun düşseydi Allah korusun:26:
kontrollerin ne zaman canım senin ayda 1 mi?
eylül düşünmüyormuydun
geçengün aklıma geldi perşembe diye daha önce yazmadım sandım ondan tekrar birşey söylemedim.doktorun bu hafta tüm randevuları doluymuş bende salı günü 2:30 aldım yeni doktor inşallah iyi bir doktordur :26:
ayy canım ne güzel cinsiyetini öğrenmişsin babası gibi uzun olucak demek
bende 1 ay sonra öğrenirmiyim cinsiyetini şimdiden heyecan sardı
geçmiş olsun canım ama doktorlar gripte hiçbir ilaç önermedikleri gibi burun spreylerinide kullanmayı tavsiye etmiyorbu arada ben sanırım grip oluyorum dünden beri boğazım ağrıyordu bugün akşam burnum tıkanmaya başladı:26:
biraz önce süt içtim normalde yoğurt daha fazla tüketiyorum.bal kalmadığı için pekmez koydum sütün içine boğazımı yumuşatır belki.
burnum için deniz tuzu var ondan fıs fıs yapıcam:26:
evet canım radyasyon açısından girmiyorum çoğu zamanda fırsatım olmuyor
sen sor canım girdikçe cevaplarım bazen bakıp kaçıyorum siz yoksunuz diye
tüm kontrollere eşimle gidiyorum canım şeker testini sağlık ocağında yaptırdım
alt tarafı kan verip çıkacağım yalnız giderim dedim ama öyle olmuyormuş
valla kızımız için henüz bişey yapmadık canım
eşimin fab. sendika geldi geriye dönük 1 senelik zamlarını toplu alacaklar
elimize geçmesini bekliyoruz tüm masrafları ona göre ayarladık
bi kaç mağzada bebek odası beğendik,ben alınacakların listesini yapmaya başladım
hepsini 2 3 gün içinde toparlarız diye düşünüyorum
nilsu inciyi beğendim canım kuzenimde hamile son ayında
rüyasında kızını nilsu diye çağırdığını görmüş nilsu koymak istiyor oyüzden :)
evet canım ayrıntılı usg ye eşimde girmişti 17.haftada yaptırmıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?