evet ihmal ediyorum sizleri işlerim oluyor giremiyorum fazla
oyy kızınada maşallah canım kilosuda gayet iyievet o haftalarda yüzleri netleşiyor hatta doktorumuz
bana bile benzetmiştiultrason 4d olduğu içinde çok net belli oluyor
herşeyin yolunda olması çok güzel evet canım pimpiriklenme hiç çoğu gitti azı kaldı hayırlısı ile sağlıkla gelecek dünyaya kızlarımız
aç karnına yapılıyordu şeker yüklemesi yine iyi çıkmış senin canım benimde 136 dıydı yalnış hatırlamıyorsam
16 sında randevum var az kaldı şafak sayıyorum resmen çok özledim
Az kaldı canım senin o yüzden bişey demiycemama özlettirmeyin bak benden öndesin seni bulmam lazım:))Büyüyünce netleşince daha güzel oluyormuş.Benim doktor tok gel dedi o yüzden acaba diyorum yüksekmi çünkü nette 140 üzeri yüksek diyorlar.
bende öyle biliyorum canım doktoru demişti seninki sınırda sanırım ama tok olmanında etkisi vardır
doktorun sorun görmediyse sıkıntı yoktur canım takma
Hemde tıka basa toktumdoktorum bana geri dönmedi sonuç için arıyacak.Bide idrarda az bakteri çıktı acaba ilaç verirmi?
özene bezene yaratılıyorlar yerim onları ben yaaaSanki seyirme gibi pıt pıt oluyor ilk başta:))Canım burnunu anneme benzetti eşim,gözlerini eşime benzettim ben,eşimde gözleri sana benziyor diyor.Ama dudaklarını büzmüştü anlıyamadık kime benzediğini ama üst dudağı kalın benim ince.
inşallah canım öğreneyim paylaşıcam sende yazözleniyor demi aynı günmüş randevumuz güzel haberle ile gelelim inşallah
cinsiyeti belli olur artık bebişinin
canım bende meraktayım hayırlısı olur inşallahGüzel haberlerle geliceksin inşallah.Bakalım kızmı erkekmi
nehir ikili testte hcg kaç çıkmıştı
bilememki canım senin daha öncede olmuştu demi idrar yollarında enfeksiyon ilaç kullanmışmıydın
belki antibiyotik verir eğer çok gerek görürsede inşallah ilaça gerek kalmaz
özene bezene yaratılıyorlar yerim onları ben yaaa
bugün yogaya gittim hastanede yeni doğmuş bebeklerde var çok tatlılar yaa minnacıklar.
eylülcüm biraz önce eski mesajlara baktımda 9 kilo almışsın kaçla tamamlayacaksın acaba.bugün 16+3 karnım çok belli değil kimse hamile olduğumu farketmiyo yaklaşık 500 gr almışım.bugün derste bi kadın gördüm 8 aylık hamile 60 kilo ile hamile kalmış ve sadece 6 kilo almış,6 aylık hamile gibi görünüyordu.
inşallah canım öğreneyim paylaşıcam sende yaz
canım bende meraktayım hayırlısı olur inşallah
12+6 da yaptırmıştım 123,1 çıkmıştı.
özene bezene yaratılıyorlar yerim onları ben yaaa
bugün yogaya gittim hastanede yeni doğmuş bebeklerde var çok tatlılar yaa minnacıklar.
eylülcüm biraz önce eski mesajlara baktımda 9 kilo almışsın kaçla tamamlayacaksın acaba.bugün 16+3 karnım çok belli değil kimse hamile olduğumu farketmiyo yaklaşık 500 gr almışım.bugün derste bi kadın gördüm 8 aylık hamile 60 kilo ile hamile kalmış ve sadece 6 kilo almış,6 aylık hamile gibi görünüyordu.
inşallah canım öğreneyim paylaşıcam sende yaz
canım bende meraktayım hayırlısı olur inşallah
Canım bende ara sıra oluyor tek içimlik ilaç veriyor geçiyor.Antibiyotik hiç başlamadık.Ama önceden hep bol bakteri ve orta bakteri çıkıyodu.Bu sefer az çıktı.
Yogaya da başladın süpersin.Ben 10 kilodan fazla aldım canım ama ben hareketsizim o yüzden aldım.5-6.aydan sonra asıl kilo alınıyor diye biliyorum.İnşallah sende az alırsın.Beni görenler nerde bebek diyor heralde boydan yırttım.
Canım bende ara sıra oluyor tek içimlik ilaç veriyor geçiyor.Antibiyotik hiç başlamadık.Ama önceden hep bol bakteri ve orta bakteri çıkıyodu.Bu sefer az çıktı.
Yogaya da başladın süpersin.Ben 10 kilodan fazla aldım canım ama ben hareketsizim o yüzden aldım.5-6.aydan sonra asıl kilo alınıyor diye biliyorum.İnşallah sende az alırsın.Beni görenler nerde bebek diyor heralde boydan yırttım.
Yok o değil ozaman başka değer çıkıyor iki testte tahlilde onda 50nin altı erkek üstü kız diyorlar diye hatırladım benim 70 di
ne güzel canım yogaya başlamışsın rahat bir doğumun olur inşallah yoganın fayadasını görürsün
ben 8 kilo aldım 33 haftada ilk 3 ay 1 kilo almıştım ondan sonraki her ay 2şer kilo aldım 62 ile hamile kaldım
70kiloyum şuanda inşallah hemencik gider kilolarım
bol bakteride antibiyotik vermediyse vermez yine canım az çıkmış zaten bnye yapıyor heralde senin
fırsat oldukça gidicem canım yogaya haftada 2 gün 1 er saat herkes hamile zaten ve ücretsiz vucudum güçlenir bebişim içinde faydası olur inşallahbebişlerimiz sağlıklı olsunda doğumdan sonra kiloyu veririz
canım merak ettim hangisi bu kağıda bakıyom sadece bu var başka birşey yok
nehir & eylül hoşgeldiniz kızlarözlettiniz kendinizi vala biz efeeylülcümle başbaşa kaldık buralarda gözlerimiz aradı gerçekten
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim ikiniz içindeeylülün artık son hazırlıkları , nehirinde cinsiyet heyecanı varrr
bende temizlik yaptım geldim3gün önce falan cam silmiştim, şimdide dip köşe daldım heryere , mis gibi oldu vala , bikaç gün rahat ederim enazından popomu kaldırmam koltuktan
ya hareketleri hissetmek inanılmaz güzel, tabi henüz karnım şekilden şekile girmiyor ama yinede pıt pıt ediyor yawrum
bazen saatlerce duruyor hiç hareket etmiyor işte ozaman okadar korkuyorumkiii:26::26:
mesela bugün çok bariz pıt pıt etmedi henüz, ufak tefek hareketlenmeler var ama dün geceki gibi değil.
buarada dün gece saat 11de yarım ekmek köfte&ekmek yedim, sonra canım deli gibi tavuk çorbası çekti kalktık gece 12.30da çorbacıya gittik eşimletavuk çorbasını içince nasıl hareketlendi yavrum çoştu içerde
ne güzel canım yogaya başlamışsın rahat bir doğumun olur inşallah yoganın fayadasını görürsün
ben 8 kilo aldım 33 haftada ilk 3 ay 1 kilo almıştım ondan sonraki her ay 2şer kilo aldım 62 ile hamile kaldım
70kiloyum şuanda inşallah hemencik gider kilolarım
bol bakteride antibiyotik vermediyse vermez yine canım az çıkmış zaten bnye yapıyor heralde senin
nehir & eylül hoşgeldiniz kızlarözlettiniz kendinizi vala biz efeeylülcümle başbaşa kaldık buralarda gözlerimiz aradı gerçekten
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim ikiniz içindeeylülün artık son hazırlıkları , nehirinde cinsiyet heyecanı varrr
bende temizlik yaptım geldim3gün önce falan cam silmiştim, şimdide dip köşe daldım heryere , mis gibi oldu vala , bikaç gün rahat ederim enazından popomu kaldırmam koltuktan
ya hareketleri hissetmek inanılmaz güzel, tabi henüz karnım şekilden şekile girmiyor ama yinede pıt pıt ediyor yawrum
bazen saatlerce duruyor hiç hareket etmiyor işte ozaman okadar korkuyorumkiii:26::26:
mesela bugün çok bariz pıt pıt etmedi henüz, ufak tefek hareketlenmeler var ama dün geceki gibi değil.
buarada dün gece saat 11de yarım ekmek köfte&ekmek yedim, sonra canım deli gibi tavuk çorbası çekti kalktık gece 12.30da çorbacıya gittik eşimletavuk çorbasını içince nasıl hareketlendi yavrum çoştu içerde
Buldum testimi.
T-HCg:70.2Iu/ml diyor
inşallah faydası olur.
ideal kilo almışsın 12 kilo ile tamamlarsın herhalde.yaza 36 beden olmak istiyorum hep beraber zayıflarız
canım bebişin yorulmuştur bugün belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?