Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

Az kaldı canım senin o yüzden bişey demiycemama özlettirmeyin bak benden öndesin seni bulmam lazım:))Büyüyünce netleşince daha güzel oluyormuş.Benim doktor tok gel dedi o yüzden acaba diyorum yüksekmi çünkü nette 140 üzeri yüksek diyorlar.

kusuruma bakmayın canım eksikleri tamamlama çabasındayız çarşı pazar yoruluyorumda artık
ayaklarım şişiyor hemen zor atıyorum kendimi eve
evde olduğum zamanlarda tv karşısında uyuya kalıyorum çok uyku yapmaya başladı bu aralar
bende öyle biliyorum canım doktoru demişti seninki sınırda sanırım ama tok olmanında etkisi vardır
doktorun sorun görmediyse sıkıntı yoktur canım takma

Son düzenleme:
bende öyle biliyorum canım doktoru demişti seninki sınırda sanırım ama tok olmanında etkisi vardır
doktorun sorun görmediyse sıkıntı yoktur canım takma

Hemde tıka basa toktumdoktorum bana geri dönmedi sonuç için arıyacak.Bide idrarda az bakteri çıktı acaba ilaç verirmi?

Hemde tıka basa toktumdoktorum bana geri dönmedi sonuç için arıyacak.Bide idrarda az bakteri çıktı acaba ilaç verirmi?

bilememki canım senin daha öncede olmuştu demi idrar yollarında enfeksiyon ilaç kullanmışmıydın
belki antibiyotik verir eğer çok gerek görürsede inşallah ilaça gerek kalmaz

özene bezene yaratılıyorlar yerim onları ben yaaa
bugün yogaya gittim hastanede yeni doğmuş bebeklerde var çok tatlılar yaa minnacıklar.
eylülcüm biraz önce eski mesajlara baktımda 9 kilo almışsın kaçla tamamlayacaksın acaba.bugün 16+3 karnım çok belli değil kimse hamile olduğumu farketmiyo yaklaşık 500 gr almışım.bugün derste bi kadın gördüm 8 aylık hamile 60 kilo ile hamile kalmış ve sadece 6 kilo almış,6 aylık hamile gibi görünüyordu.

özleniyor demi aynı günmüş randevumuz güzel haberle ile gelelim inşallah
cinsiyeti belli olur artık bebişinin
inşallah canım öğreneyim paylaşıcam sende yaz

Güzel haberlerle geliceksin inşallah.Bakalım kızmı erkekmi
canım bende meraktayım hayırlısı olur inşallah

bilememki canım senin daha öncede olmuştu demi idrar yollarında enfeksiyon ilaç kullanmışmıydın
belki antibiyotik verir eğer çok gerek görürsede inşallah ilaça gerek kalmaz

Canım bende ara sıra oluyor tek içimlik ilaç veriyor geçiyor.Antibiyotik hiç başlamadık.Ama önceden hep bol bakteri ve orta bakteri çıkıyodu.Bu sefer az çıktı.

Yogaya da başladın süpersin.Ben 10 kilodan fazla aldım canım ama ben hareketsizim o yüzden aldım.5-6.aydan sonra asıl kilo alınıyor diye biliyorum.İnşallah sende az alırsın.Beni görenler nerde bebek diyor heralde boydan yırttım.

ne güzel canım yogaya başlamışsın rahat bir doğumun olur inşallah yoganın fayadasını görürsün
ben 8 kilo aldım 33 haftada ilk 3 ay 1 kilo almıştım ondan sonraki her ay 2şer kilo aldım 62 ile hamile kaldım
70kiloyum şuanda inşallah hemencik gider kilolarım

bol bakteride antibiyotik vermediyse vermez yine canım az çıkmış zaten bnye yapıyor heralde senin

fırsat oldukça gidicem canım yogaya haftada 2 gün 1 er saat herkes hamile zaten ve ücretsiz vucudum güçlenir bebişim içinde faydası olur inşallahbebişlerimiz sağlıklı olsunda doğumdan sonra kiloyu veririz

Yok o değil ozaman başka değer çıkıyor iki testte tahlilde onda 50nin altı erkek üstü kız diyorlar diye hatırladım benim 70 di

canım merak ettim hangisi bu kağıda bakıyom sadece bu var başka birşey yok

nehir & eylül hoşgeldiniz kızlar özlettiniz kendinizi vala biz efeeylülcümle başbaşa kaldık buralarda gözlerimiz aradı gerçekten

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim ikiniz içinde eylülün artık son hazırlıkları , nehirinde cinsiyet heyecanı varrr

bende temizlik yaptım geldim 3gün önce falan cam silmiştim, şimdide dip köşe daldım heryere , mis gibi oldu vala , bikaç gün rahat ederim enazından popomu kaldırmam koltuktan

ya hareketleri hissetmek inanılmaz güzel, tabi henüz karnım şekilden şekile girmiyor ama yinede pıt pıt ediyor yawrum

bazen saatlerce duruyor hiç hareket etmiyor işte ozaman okadar korkuyorumkiii:26::26:

mesela bugün çok bariz pıt pıt etmedi henüz, ufak tefek hareketlenmeler var ama dün geceki gibi değil.

buarada dün gece saat 11de yarım ekmek köfte&ekmek yedim, sonra canım deli gibi tavuk çorbası çekti kalktık gece 12.30da çorbacıya gittik eşimle tavuk çorbasını içince nasıl hareketlendi yavrum çoştu içerde

İnşallah ilaç vermez zaten bol su içiyorum.Hamilelikte çok sık tekrarlarmış bakteri

Çok iyi yapıyorsun canımben testi buluyum bakım hangisi şimdi unuttum.

Ohh mis ev temizlendi kafanda rahat.Sen hareket ettiğinde bebişin uyur canım sen dinlenirken hareketlenir
Yarasın oğluna yediklerin,tavuk bu sıcakta çok çabuk bozulur o yüzden dışarıda yememeye çalış canım.Ben özellikle dışarıda tavuk yemiyorum ne olur ne olmaz:))

inşallah faydası olur.
ideal kilo almışsın 12 kilo ile tamamlarsın herhalde.yaza 36 beden olmak istiyorum hep beraber zayıflarız

canım bebişin yorulmuştur bugün belki.

evet canım son hazırlıklar artık iyice şişmeden herşey bitsin istiyorum mobilyası gelsin kıyafetlerimizi yıkayacağım
çantamızı hazırlayacağım ondan sonra bebeişimizi bekliyeceğim
ohh mis gibi olmuştur evin benim evim çok kirli pek bişey yapamadım bu aralar annemler gelecekler dip köşe temizlik yapılacak
bir halılarım yıkandı sermedim onları da temizlikten sonra sereceğim bir de odamız gelmediği için aldıklarımız poşetlerde ortalıkta bir yerleşsem hayırlısı ile
ilk zamanlar az duyuluyor bebeğin hareketleri hiç korkma ilerleyen zamanlarda sıklaşacak özellikle çok yorulduğun zamanlarda hareketleri azalıyor canım onlarıda yoruyoruz heralde dinlendiğinde daha çok hissedeceksin hareketlerini
ohh yarasın annesi afiyet olsun

kızlar bizim bebişimiz için ayrı bir odamız olmayacak geçen gün nette buldum bu beşiği fiyatı 600 lira civarı eşimde tanıdık mobilyacıda daha uyguna yaptıralım diyo hem yer kaplamaz,en fazla 1 yaşına kadar kullanırız rahat olur diyoruz.

inşallah faydası olur.
ideal kilo almışsın 12 kilo ile tamamlarsın herhalde.yaza 36 beden olmak istiyorum hep beraber zayıflarız

canım bebişin yorulmuştur bugün belki.

evet doktorumda kilo alımın iyi dedi geçen seferki kontrolde
inşallah veririz hemencik kilolarımızı yeni bir diyet topiğinde birlikte
ben şuanda hamile pantolonlarını 38 alıyorum 40 olmayım diye dua ediyorum 2 aydan az bi zaman kaldı olmam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…