kızlar bizim bebişimiz için ayrı bir odamız olmayacak geçen gün nette buldum bu beşiği fiyatı 600 lira civarı eşimde tanıdık mobilyacıda daha uyguna yaptıralım diyo hem yer kaplamaz,en fazla 1 yaşına kadar kullanırız rahat olur diyoruz.
canım sen ne zaman yaptırmıştın benimki 12+6 da 123,1 çıkmış.
ayy kızmı acaba
bunu görmüştüm daha öncede nette canım güzel bişeye benziyor ama kullanışlımı bilmiyorum 1 yaşına kadar kullanılabiliyorsa iyiymişkızlar bizim bebişimiz için ayrı bir odamız olmayacak geçen gün nette buldum bu beşiği fiyatı 600 lira civarı eşimde tanıdık mobilyacıda daha uyguna yaptıralım diyo hem yer kaplamaz,en fazla 1 yaşına kadar kullanırız rahat olur diyoruz.
bunu görmüştüm daha öncede nette canım güzel bişeye benziyor ama kullanışlımı bilmiyorum 1 yaşına kadar kullanılabiliyorsa iyiymiş
annem yatak odası için pierre cardin park yatak aldı 8 aydan sonra odasında yatmaya başlayınca oyun parkı olarak kullanacağım
evet doktorumda kilo alımın iyi dedi geçen seferki kontrolde
inşallah veririz hemencik kilolarımızı yeni bir diyet topiğinde birlikte
ben şuanda hamile pantolonlarını 38 alıyorum 40 olmayım diye dua ediyorum 2 aydan az bi zaman kaldı olmam inşallah
boyutlarını ayarlarız canım gece kalkma derdi olmaz sonra oda falan ayarlarızÇok tatlıymış canım neden olmasın daha uyguna yaptırılır.Yanlız bence bu boyutta yaptırırsan 1 yaşına kadar kullanamassın en fazla 6-7 aya kadar.Biraz büyüyünce elleri ayakları çarparsa uyanırlarmış rahat edemezlermiş.
Ben 11+5 miş canım ayy acaba senindemi kız
efeeylül haklısın cnm bu sıcaklarda herşeye çok dikkat etmek lazım, ama dün gece evde çorba yapacak zaman yoktu gece 12.30 oluncanasıl cnm çektiyse artık zor attım kendimi çorbacıya
nehircim bayıldım yaa çok şeker bişey bu beşik ama biraz daha büyüğünü yaptırabilirsin bu çok küçük kalır birzaman sonra
eylülcüm ne güzel yaa sadece 9 kilo demekinşallah senin gibi olurum bende, bekliyorum heyecanla kontrolümü
panik olmama gerek yok değilmi kızlar :26: şimdi oturdum işte anca hissederim herhalde pıt pıtlarını değilmi:26:
doğumdan sonra yanlış hatırlamıyorsam her ay 2 kilo rejim yapmadan da verilebiliyormuş diye okumuştum.yaza sen bizden önce kilo vermiş olursun senin bebişin bizimkilerinden büyük olucak
boyutlarını ayarlarız canım gece kalkma derdi olmaz sonra oda falan ayarlarız
bizimkiler erkek diyolar eşimlede bizim içimize hep erkek gibi doğuyor ama ikimizde kız çocuklarını çok seviyoruz kız olursa süper olur beraber giyiniriz etekler falan ayyy kızmıdır acaba
bunu görmüştüm daha öncede nette canım güzel bişeye benziyor ama kullanışlımı bilmiyorum 1 yaşına kadar kullanılabiliyorsa iyiymiş
annem yatak odası için pierre cardin park yatak aldı 8 aydan sonra odasında yatmaya başlayınca oyun parkı olarak kullanacağım
efeeylül haklısın cnm bu sıcaklarda herşeye çok dikkat etmek lazım, ama dün gece evde çorba yapacak zaman yoktu gece 12.30 oluncanasıl cnm çektiyse artık zor attım kendimi çorbacıya
nehircim bayıldım yaa çok şeker bişey bu beşik ama biraz daha büyüğünü yaptırabilirsin bu çok küçük kalır birzaman sonra
eylülcüm ne güzel yaa sadece 9 kilo demekinşallah senin gibi olurum bende, bekliyorum heyecanla kontrolümü
panik olmama gerek yok değilmi kızlar :26: şimdi oturdum işte anca hissederim herhalde pıt pıtlarını değilmi:26:
Odasını bitirin resimlerini görmek istiyorum:))sanki 1 yaşına kadar kullanılmaz gibi geldi bu boyut.
Odasını bitirin resimlerini görmek istiyorum:))sanki 1 yaşına kadar kullanılmaz gibi geldi bu boyut.
bilmiyorumki canım şimdilik güzel gibi geldi belki daha sonra fikrimiz değişir daha zamanımız var.
hanım hanıııım hisseden var hissetmeyen var
bende fotoları istiyorum
canım boyutlarını biz ayarlarız sadece netten bi fotoydu o belki fikrimiz değişir sadece emzirme olayı için pratik geldi bize.
aynen yaaa geçsin zamanCanım ya hayırlısı olsun,şuan girsen usgye belli olur yaa çabuk zaman geçsin merak ediyorum:)))
yüklerim resimlerini canım asıl istediğim odayı alamadık bütçemizi biraz aşıyordu
buda güzel ama hem bütçemize uygun hem istediğime biraz yakın
banada küçük gibi geldi kullanışlı olması çok önemli nehircim biraz araştır bence
sepet beşiklerden istiyordum yatak odasına ben ama hiç tavsiye etmediler
kullanışsız oluyormuş bebek dönmeye başladıktan sonra sıkıntılıymış
en fazla 3 4 ay kullanırsın dedi mağazadaki kız çevremde sepet beşik alan arkadaşlarım bile park yatak aldılar sonradan
bende iki kere iş olmasın dedim park yatak aldık resmide bu içinede uğur böcekli uyku seti aldık
Eki Görüntüle 751009
yüklerim resimlerini canım asıl istediğim odayı alamadık bütçemizi biraz aşıyordu
buda güzel ama hem bütçemize uygun hem istediğime biraz yakın
banada küçük gibi geldi kullanışlı olması çok önemli nehircim biraz araştır bence
sepet beşiklerden istiyordum yatak odasına ben ama hiç tavsiye etmediler
kullanışsız oluyormuş bebek dönmeye başladıktan sonra sıkıntılıymış
en fazla 3 4 ay kullanırsın dedi mağazadaki kız çevremde sepet beşik alan arkadaşlarım bile park yatak aldılar sonradan
bende iki kere iş olmasın dedim park yatak aldık resmide bu içinede uğur böcekli uyku seti aldık
Eki Görüntüle 751009
Canım boyut halledilir daha zaman var bakarsın daha.Emzirme konusunda ben yatakta emzirmekten korkuyorum ,eşim muhteşem yüzyıl hatice olayından etkilenmiş olacakki yatarken emziremessin diye şart bile koydu düşün
aynen yaaa geçsin zaman
anladım canım araştırırım,bunlara netten baktım park yatakları ne zamandan itibaren kullanıyo .
ben o diziyi stara geçtikten sonra doğru dürüst izlememiştim.ne olmuştuki:26:
yenidoğdu andan itibaren kullanabilirsin canımaynen yaaa geçsin zaman
anladım canım araştırırım,bunlara netten baktım park yatakları ne zamandan itibaren kullanıyo .
Olsun canım bütçemizde önemli sonuçta,genç odasını istediğiniz gibi alırsınız inşallah.Ben senin kızının park yatağını yerimmışıl mışıl uyusun bu yatakta
Doğduğu andan itibaren kullanılabılıyor canım.Çünkü kademe kademe bebek büyüdükçe aşağıya iniyor,küçükken daha üst kademede oluyor.Park yataklar da boyut boyut oluyor alt değiştirme standı var takıyosun.
allah korusun.yorgunluktan belki otururken uyuya kalacaksın bilemezsin bence öyle kötü düşüncelerle kafanı yorma Allah hepimize yardım eder.Hatice emzirirken uyumuştu bebek de boğulmuş ölmüştü.
klasik müzik bebişlere iyi geliyormuş arada bilgisayardan dinletiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?