- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
Sağol canım beniimBaloncukuuum hayirli ugurlu olsuun :) Tez zamanda geri donmemek uzere saglikla gitsin o pis yaglaar :)
kilo aynı hedef aynı takipteyim seni baloncuk benim boy biraz fazla 173Merhaba, ben baloncuk. burayla tanışmam 3 seneyi geçse de bu sürede hep kilolarımı verip geri almış biriyim.
Eskiden 86 kiloyu gördüm en çok o zaman ergenlik dönemindeydim, sonra hep 78 kilolarda kaldım ardından da 69 70 kilolara sabitlendim, yani çok çok yemeye başlayıp kilo alırsam en çok 70 i gördüm son 2 senedir. 3 sene önce de 57 kiloya inip o kilomu 1 sene kadar korudum. Ah ah ne güzel inceciktim o dönem.
1 ay az az yiyip 1-2 kilo verebiliyorum ama 1 hafta ara vereyim o kilo hemen bana geri dönüyor malesef.
Ama pes etmeyip bu hafta ufak ufak başladım yeniden bu hafta biraz fazla yiyebilirim, haftaya iyice oturtmuş olucam her şeyi. İlk hedefim 60 kilo ama istedigim 58 bu kilo bana yetmezse 55 olmayı planlıyorum. Tabi bu tamamen benim o an ne istedigime bağlı. Her pazartesi tartılmaya çalışacagım. Dünkü kilom 69.2 idi en azından bayrama 66 olmak istiyorum ama tabi bu benim düşüncem. Canım ne isterse az da olsa yeme taraftarıyım her zaman yavaş da olsa böyle kilo verdim. Yaşım 22 boyum 1.67
22.08.16 ------- 69.2
Oo süpermiş boyun :)kilo aynı hedef aynı takipteyim seni baloncuk benim boy biraz fazla 173
Saat 21 de acıkıpSelaaam :))
Kahvaltı 8:45
4 yk yulaf ezmesi
1.5 bardak süt
2 ceviz
1 yk kakao yu pişirdim
1.5 şeftaliyle yedim
Akşam yemeği yerine 15'te
2 dürüm çiğköfte yedim bol acılı
1 küçük kutu ayran
Saat 18:30
7 dl kadar karpuz yedim
Kaçamak gözzüyle bakmazsan kaçamak olmaz :) canın ne isterse doğru vakitlerde az miktarda yiyebilirsin. Hoş geldin bu arada :))merhaba bende geldim bayrama kadar 3-4 kilo vermem lazım ama hep kaçamak yapıyorum
zaman kısıtlı olduğu için dedim yoksa önemli olan doğru zamanda yemekKaçamak gözzüyle bakmazsan kaçamak olmaz :) canın ne isterse doğru vakitlerde az miktarda yiyebilirsin. Hoş geldin bu arada :))
Boyun kilon yaşın hedefin kaç?zaman kısıtlı olduğu için dedim yoksa önemli olan doğru zamanda yemek
hoşbuldum
Boyum 1.65 kilom 74 normaldeki hedefim 53 ama suanda Bayram'a kadar 4 kilo vermek istiyorumBoyun kilon yaşın hedefin kaç?
Anladım eğer günlüğün yoksa istersen burda devam edebilirsin :)Boyum 1.65 kilom 74 normaldeki hedefim 53 ama suanda Bayram'a kadar 4 kilo vermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?