hadi başlayalim:)Bende 2 haftaya yakin diyet yapmaya calisiyorum.beraber zayiflayabilirz
Nasil bisey sadece ayran mi iceceksin?Slm ben bugün 2 günlük ayran detoksuna basladim ins sonucu iyi olur
selam kızlar
ben karar verdim
artık zayıflayacağim...
hedef:52 kilo olmak..
boy:165
16 temmuzda başladiğımda 93 kilodaydim.
16 agustos :88,4.
ama nasıl vericem bilemiyorum çok yemek yiyorum yeme bagimliliğim var.. kendimi frenleyemiyorum.
hadi hep birlikte zayıflayalim
teşekkürler:)
abiye için bi beden büyüğü almak lazim bilmiyorum ben aldim dar gelmişti. istersen bi deneyerek al. internetten alicaksa orda beden ölçüleri var. mezura ile ölçün. zaten yaziyor bi beden büyüğü alin. ben öle yapıyorumSlm kizlar.bnde bugün ayran detoksuna basladim tekrar.ins sonucu güzel olur.15 gün sonra kaynimin dügünü var.dün abiye baktim.40 beden oldu canim cok sikildi.58 kiloyum 40 beden cok degil.mi ya.ilk defa abiye alcam.acaba kaliplarimi böle oluyo
ayran detoku nasıl yapıyosun banada söler misinSlm kizlar.bnde bugün ayran detoksuna basladim tekrar.ins sonucu güzel olur.15 gün sonra kaynimin dügünü var.dün abiye baktim.40 beden oldu canim cok sikildi.58 kiloyum 40 beden cok degil.mi ya.ilk defa abiye alcam.acaba kaliplarimi böle oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?