diyet ettim Allah Rızasi için 36 kilo vermeye:) Amin...

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.937
119.196
798
36
selam kızlar
ben karar verdim
artık zayıflayacağim...
hedef:52 kilo olmak..
boy:165
16 temmuzda başladiğımda 93 kilodaydim.
16 agustos :88,4.

ama nasıl vericem bilemiyorum çok yemek yiyorum yeme bagimliliğim var.. kendimi frenleyemiyorum.
hadi hep birlikte zayıflayalim
teşekkürler:)

güncel: 03.05.2019= 89,6
yeniyeniden merhaba.
Ramazanda hedef 8-10 kg. vermek.
bizimle yolculuğa varmisinz:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Baslayalim bakalim :) ben gecen hafta 3 günlük kabak detoksu yapmaya calistim ama esim saolsun hep aksam yemeklerinde isleri karistirdi yarim yamalak kaldi aslinda cok iyi gidiodu.suan adet dönemindeyim.istahim cok acik.bazen kendime hakim olamiyorum

Hadi size ben de katılayım.72.5 kiloyum.Ben de yemek yemeyi seviyorum cok.2 gündür sabah yürüyüse cıkıyorum yarım saatcik.

Yok ya 1kilo yogurt 4 kasik kuru yesil.mercimek 4 kasik kuru bulgur 4 kasik kuru nohut bunlari hasliyoruz.üzerine istersek 2 salatalik rendele tuz kesinlikle yok.bide 1 ltre su ekliyorz hepsini karistir.soguk corba iste.kuru nane ve pul biber eklenebilir.4 kasik tahillar toplamda pismis hali 8 kasik oluyor.neyse bu karisimi 2 gun boyunca 2 saat arayla iciyoruz 2 kepce her ögunde.sabah normal.kahvalti 12-2-4-6-8 en son aksam 10da bu corba

Slm detoksumu bu defa basariyla tamamladim.hic aclik felan hissetmedim.hatta dün aksamki corbam.fazla bile geldi.bugün ögle yemegi niyetine yedim onuda.tartilma firsatim olmadi henüz tartilinca sonucu yazarim.ama sukadarini söliyim sürekli corba iciosun ve hep tokluk hissi var bu muhtesem hic diyette gibi degil.günde 3-4 defa tuvalete gittim bnce iyi geldi

Günaydon herkese iyi bayramlar.sabah ac karna tartildim 58.900 geliyorum yani kilo vermisim yuppiii.59-60 arasi geliyordum.simdi kiyafetlerle tartildim 58.900 sonuc beni tatmin etti 2 hafta sonra tekrar yapcam

Buradayım artık. Açılın üstadlar göbeğim ve ben geliyoruz!
Ayran detoxunu hazırlıyorum bu gece yarın için ve spor da yapmaya başlıyorum! Heyt be çok kararlıyım

merhaba:)
araya bayram girdi..
ama bayramda ben diyet yapmadim.
baklavalar etler derken kilo da almamişim
yemesem veriyordum demek...
bu kötü oldu..
88,2 görmüşüm. neden mi bayramda koşturmaca geçti. ordan oraya...
bide 18 aylık bebenin peşinde...
su gibi terlemeler..
arada bi spor yapmalar...
bayram bitti..
16 eylüle kadar 5 kilo felan verisem iyi olucak hiç acele edemiyorum

off elbiselerimin çoğu bol gelsin istiyorum.
yetti artık gitsin kilolarr...

Aynısı bndede var çok yiyorum tutamıyorum kendimi hızlı yiyorum bi de. Doğumdan sonra diyetle 11 kilo verdim geri aldım 4 5 kiloyu
Tekrar başladım bugun bakalım

Slm kizlar.bnde bugün ayran detoksuna basladim tekrar.ins sonucu güzel olur.15 gün sonra kaynimin dügünü var.dün abiye baktim.40 beden oldu canim cok sikildi.58 kiloyum 40 beden cok degil.mi ya.ilk defa abiye alcam.acaba kaliplarimi böle oluyo

abiye için bi beden büyüğü almak lazim bilmiyorum ben aldim dar gelmişti. istersen bi deneyerek al. internetten alicaksa orda beden ölçüleri var. mezura ile ölçün. zaten yaziyor bi beden büyüğü alin. ben öle yapıyorum
şu an 50 beden giyiyorum. hedef 48 beden.

ayran detoku nasıl yapıyosun banada söler misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…