diyet ettim Allah Rızasi için 36 kilo vermeye:) Amin...

4er kasik.haslanmis nohut yesil mercimek ve bulguru yarim kilo yogurt yarim.litre su ile karistir icine 2 salatalik rendele.pul bibet nane ekle.sakin tuz.atma.sonrA bu karisimi ögleden 12den baslayarak 2 saat arayla 1-2 kepce ic.en son aksam ona kadar bol su yesil.cay felan iste

Tabi sabah kahvaltiyi abartmadan yapmaliyiz.2 günlük detoks bu ertesi günde ayni seyleri yPiyoruz.kisiden kisiye degiserek 2 kilo verilebiliyor

Off abiye isinde iste canim.cok sikildi.internetten almicam.bi.magazadab denedim iste 40 beden olunca cok.üzüldüm ya

Off abiye isinde iste canim.cok sikildi.internetten almicam.bi.magazadab denedim iste 40 beden olunca cok.üzüldüm ya
abiye bama çok agir bir elbise geliyor nedense. ne bilim
ben giydim içim isinamadi.. abiye olsun güzel görünsün sifatiyla almişim. ne güzel göründü nede hiç bişey..:)
50 bedenlik abiye degildi 52 bedendi nette 50-52 bedenler hep neredeyse stok ediliyor. düşündüm millet acaba kilolu mu..
hep 38 beden ucuza gidiyor indirime düşüyo bitsin diye..
şu 46-44 beden olsam dolabimda duran elbiselere sigarim herade.
75 kilo ile evlendiğimde 46 beden giyiordum.

Ben evlendigimde 52 kiloydum.sonra hamile kaldim 80 kilo ile doguma gittim iste.2bucuk yasinda simdi kizim evlendigim zamanki kiloma cok az kaldi ins

Ben evlendigimde 52 kiloydum.sonra hamile kaldim 80 kilo ile doguma gittim iste.2bucuk yasinda simdi kizim evlendigim zamanki kiloma cok az kaldi ins
hamileyken çok kilo almadim en az 5 kilo almişim 9 ay boyunca şeker tuz un yasaktı bana bide kaynanamgilde yiyordum. 80 kilo ile doğumdan çiktim.. emzirme döneminde 10 kilo aldim.. şimdi emzirme dönemim bitti vermek için uğraşiyorum hep 90.. neredeyse 1 senedir 90 kilo ile duruyorum. 88 e düşmüşüm. yine aldim.
hedef 52 kilo olmak... boyum 1,65.

Bende 1.65 boyum.ayni bende 52 olmak istiylrum.hedefimiz ayni.ben buğün basladim ayran detoksuna.suan cok iyi gidiyo aclik felan hissetmiorum.

ben az yiyince doğuyordum ama istahsiz yiyorum mesela. doydum mu birakamiyorum yemeye devam ediyorum.
karnim iyice doyurunca kilo aliyorum.
sabahlari çok güzel bir kahvalti yapıyorum mesela.
1 haşlama yumurta
bi kırmızı biber
bi domates
salatalık
peynir zeytin..:)
öğlen de yayla çorbasi
nohut yemegi
karpuz.
akşam da yoğurt çorbasi vardi zaten içli köfte yapıcam :) çok canim çekti

merhaba günlüğüm..
doktora gittim kilo veremediğim şikayetiyle..
şunu öğrendim..
insulin direncim çikti..
açlık şekerim de yüksek çikti..
nasıl kırmaliyim ne yapmalıyım.

merhaba..
bi hastalik çikti çıkalı hap kullanmaya başladim.
mide hapı vide demir hapı insulin hapı...
kahvaltımı sebze agirlik menü ile başladim...
kırmızı biber domates salata ve maydanoz bi çay...
AZ VE ÖZ yesem zayiflarim herade.. kendime tam olarak ödünç veremiyorum.
eveeett zayiflicam.. zayiflamak istiyorummmmm..

merhaba günlük seninle tekrar aradayim..
bu sfer kararliyim ama kilo vermeye çalışıyorum..
sanki zorla yiyorum bunu nasıl aşabilirim...

canım disini sık ya da en azından yiyorsan sağlıklı seyler ye meyve ye kuru yiyecekler falan tüket ben de dün nerdeyse yiyordum önceki günler gibi tuttum kendimi bugün daha iyiyim biraz dayan devamı gelcek

canım disini sık ya da en azından yiyorsan sağlıklı seyler ye meyve ye kuru yiyecekler falan tüket ben de dün nerdeyse yiyordum önceki günler gibi tuttum kendimi bugün daha iyiyim biraz dayan devamı gelcek
karni tok dahi yiyorum hap etkisi bu.. :/

ben de o hisler içersindeyim ilaç kullanmıyorum üstelik sürekli bi sey yemek istiyorum karnım tokluktan ağrısa bile bi sey yerken daha bitmeden ne yiceğimi düsünüyorum yapabilcegimiz tek sey disimizi sıkmak
daha önce de çok diyet yaptım bi hafta disini sıkınca sonrası geliyor inan

merhaba günlük..
karnim tokkken dahi hürkarca yemek yiyorum sinir oluyorum kendime..
kilo almadim.. bi kilo verdim..
sporumu yapıyorum faydasini da gördüm...:)
tek eksik kilo verememek.

merhaba günlük..
karnim tokkken dahi hürkarca yemek yiyorum sinir oluyorum kendime..
kilo almadim.. bi kilo verdim..
sporumu yapıyorum faydasini da gördüm...:)
tek eksik kilo verememek.
Merhaba orkidekaramel
Bende çok yiyorum kendime engel olamıyorum Şubat ayında diyete başladığım dönemde ise daha feci yiyordum. Ortalama 5000 kalori alıyordum.
Önce bazı alışkanlıklarımı kestim. (Hergün çocuklara pişirdiğim kek kurabiye börek çörek gibi şeylerden yerdim ve 2 lt kola içerdim. Burçak bisküviyi çayla çok severdim. 1dk içinde 1 paketi yerdim.çikolatalar Nutella ekmek vs.)
Sonra kendime göre menüler planladım hem çeşitli yedim hem çok yedim ama kilo verdim. 87den 63e indim mezun oldum. (4ayda)
Sonra 67-68 kiloya çıktım ( Benim için ideal 176 boyum, 3 sezaryen ile doğumum var yaşım 39)
2 hafta önce kayınvalidem vefat etti fazla düzensiz ve stresli bir dönemdeyim 73 kiloya çıktım ama toparlayacağım 70in altına inmeliyim.
Menülerini güzel hazırlarsan çok yiyor olman sorun yaratmaz demeye gelmiştim ama hikayemi paylaşmış oldum.
Dilerim sağlıkla dilediğin kiloya inersin
Sevgiler

merhaba:)
her zaman kek böreş çörek felan yapmıyorum.
ama arada bi kaçamak yapıyorum ( çikolata felan )
yemegi çok yiyorum neredeyse.
kilo almadim çok şükür.. veremiyorum.
ilaç kullaniyorum .
kendimi zorluyorum yemek için.. of

İnsülin direncin mi var canım ilaç onun İçin mi?
Çok yemeye alışmışsa vücut azalttığında baş ağrısı ve ağırlık yapıyor insana stres yapıyor. Çalışıyor musun? Meşguliyet biraz frenler yeme eylemini. Öğünlerinde salata ,sebze yoğurt ve çorba (yağsız sebzeli mantarlı düşük kalorili çorbalar) bulundurmanı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…