abiye bama çok agir bir elbise geliyor nedense.Off abiye isinde iste canim.cok sikildi.internetten almicam.bi.magazadab denedim iste 40 beden olunca cok.üzüldüm ya
hamileyken çok kilo almadim en az 5 kilo almişim 9 ay boyunca şeker tuz un yasaktı bana bide kaynanamgilde yiyordum. 80 kilo ile doğumdan çiktim.. emzirme döneminde 10 kilo aldim.. şimdi emzirme dönemim bitti vermek için uğraşiyorum hep 90.. neredeyse 1 senedir 90 kilo ile duruyorum. 88 e düşmüşüm. yine aldim.Ben evlendigimde 52 kiloydum.sonra hamile kaldim 80 kilo ile doguma gittim iste.2bucuk yasinda simdi kizim evlendigim zamanki kiloma cok az kaldi ins
bunu bi yolu yokmu hap kullaniyorum etki yaptı iştahim yokken dahi zorla yiyorummerhaba orkidekaramel
konu baslıgına çok güldüm
zorla yiyorum derken aç olmasan bile yemek manasında mı çünkü ben de öyleyim
karni tok dahi yiyorum hap etkisi bu.. :/canım disini sık ya da en azından yiyorsan sağlıklı seyler ye meyve ye kuru yiyecekler falan tüket ben de dün nerdeyse yiyordum önceki günler gibi tuttum kendimi bugün daha iyiyim biraz dayan devamı gelcek
Merhaba orkidekaramelmerhaba günlük..
karnim tokkken dahi hürkarca yemek yiyorum sinir oluyorum kendime..
kilo almadim.. bi kilo verdim..
sporumu yapıyorum faydasini da gördüm...:)
tek eksik kilo verememek.
merhaba:)Merhaba orkidekaramel
Bende çok yiyorum kendime engel olamıyorum Şubat ayında diyete başladığım dönemde ise daha feci yiyordum. Ortalama 5000 kalori alıyordum.
Önce bazı alışkanlıklarımı kestim. (Hergün çocuklara pişirdiğim kek kurabiye börek çörek gibi şeylerden yerdim ve 2 lt kola içerdim. Burçak bisküviyi çayla çok severdim. 1dk içinde 1 paketi yerdim.çikolatalar Nutella ekmek vs.)
Sonra kendime göre menüler planladım hem çeşitli yedim hem çok yedim ama kilo verdim. 87den 63e indim mezun oldum. (4ayda)
Sonra 67-68 kiloya çıktım ( Benim için ideal 176 boyum, 3 sezaryen ile doğumum var yaşım 39)
2 hafta önce kayınvalidem vefat etti fazla düzensiz ve stresli bir dönemdeyim 73 kiloya çıktım ama toparlayacağım 70in altına inmeliyim.
Menülerini güzel hazırlarsan çok yiyor olman sorun yaratmaz demeye gelmiştim ama hikayemi paylaşmış oldum.
Dilerim sağlıkla dilediğin kiloya inersin
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?