Diyet Günlüğüm hedef 15 kilo. ..

Ara verdgm surece istedgmi yedimmm pazartesi kalorimi dusurcem salatalık yicem kalorisi 25 kalori aciktikca o sekil yicem:)

Fıstıklar nasılsıınız umarım diyeti bırakmadınız yeni bir yağ yakan çorba tarif
Öğrendim beraber yapalımmı iki hafta yapılıyor

Kızlar Selam,

Ben geldim birkaç gün yazamadım size haftasonu evde değildim ve beslenmem düzenli olmadı ama kaçamak da yapmadım çok çok az yiyebildim keyifsizim buaralar..telefonum da bozuldu birkaç güne düzenlince daha düzenli yazarım şimdilik size selam vereyim dedim buralardayım yani pc den girebildiğim zaman yazarım ayrıca kilomda bir oynama yok azalma ya da artma dengede duruyor bu hafta inşallah disiplinli devam ediyor olacağım şu çorba neyse tarifini alalım beraber yapalım öpüldünüz...

Tamam canım bizi merakta bırakma arada yaz kendine iyi bak opuldun :)

Kızlar ben geldimmm telim düzeldi allahtan...ben haftaya isveç diyetine başlamaya karar verdim.. bu haftasonu adet olcam o zamana kadar normal dikkatli beslenme ve spora devam ne dersiniz yapayım mı isveç?

Isvec diyetini tam olarak bilmiyorum ama ben salatalik diyeti yapiyom bugun başladım salataligin kalori 25 kalori ve % 90 su gerçekten zayflaticagini düşünüyorum ama şok olduğu icin 1 hafta yapilmasi uygun..

Isvec diyetini tam olarak bilmiyorum ama ben salatalik diyeti yapiyom bugun başladım salataligin kalori 25 kalori ve % 90 su gerçekten zayflaticagini düşünüyorum ama şok olduğu icin 1 hafta yapilmasi uygun..

Haklısın canım ben isveç diyetini araştırdım 13gün sabretcem ya bakalım neolcak adet dönemim bir geçsin

Kızlar ben kalori hesabi diyeti yapıcam 800 900 kalorilik diyet. . Defter tutarak ne yedim ne ictim kalori hesabı yaparak hem istedgimi yerim defterde dengeyi saglarim ben suan nişanlimin yanına gidicem askerden iznini aldi cok şükür goruscez INSALLAH :) oyuzden buzamanlar deilde martta baslicam INSALLAH 3 4 ay yapicam kendimi hic sevndrmicem zaten ara ara sevdgm yemeklerden yerim gözüm ac olunca rejim çekilmez hal aliyor ben biliyorsunuz 600 kalori asagisi bi diyet yaptim ilk tartildigimda 6 kilo verdi gözüküyordu diyeti birakinca bi baktım 4 kilo vermisim 3 haftada 4 kiloda guzel bi sonuc çok şükür ama kendimi 3 gun sevindrym dedim bidaha diyete baslayamadim çünkü 3 hafta nerdeyse ac gezdim şimdide canim diyet yapmak istemiyor ben 800 kalorilik diyetle bence 4 ayda 50 kilo olurum INSALLAH ALLAHIM kilo vermek isteyen herkese yardim etsin kilom suan 66.400 ben martta baslicam.. 4 ayda 16 kilo vermek icin ugrascam tabi sadece diyetle deil sporda yapilmali 800 kalori yiyip bide 300 kalorisini yakarsam 500 kalori almis olurum ama obur türlü 500 kalori yiyordum gucsuzdum ama spor cok yaptim cok halsz kaldim simdi en guzeli 800 kalori o bile normalde az yani kalorisepetinde 1200 kaloriyle 3ayda 53 kilo olursun die hesap cikti ama ben işimi garantiye alayım 800 900 kalorili yapym INSALLAH faydasını gorurum martta baslayip hazirana kadar yapıcam hem yazin sporda daha guzel olur ben martta buaraya yazmaya devam ederim kalorilerimi sizde benimle olursaniz sevinirim INSALLAH zayif citir kizlar oluruz kızlar hakkinizida helal edinn cok saolun forma girer bakarim yazarim ben birbirmizden haber almayi birakmayalim hersey diledgnzce olsunn :)

Mrb arkadaşlr ben İsveç diyetine ablamla birlikte basladim 30/12/2013 de beş günde 4kilo verdim ama bana agir geldi simdi normal diyetisyenlerin standart uyguladığı diyete geçtim altı gündür yapıyorum ama aynı kilom oynamadı hiç ablam hala devam ediyor isveçe 10.günü bu gün 7kg verdi iki gündür onun kilodada oynama yok azimle devam ediyoruz umarım değer, yeşil çayada başlıcam belki biraz yardimci olur

Kızlar selam

Bugün benim doğum günüm diyete ara verdim adet dönemim geçince haftaya isveç ben de yapcam bakalım kaç kilo verebilcem yazarım size isveç sayfasında baktım kızlar çok güzel kilolar vermiş inanılmaz gaza geldim

Supermis yaa bende yapmak istiyorum 5 gun ne yedinn yazarmisin lütfen

Dogum gunun kutlu olsun canım:) kizlar 10 gun icinde zayflamam lazım ama nasil
Isvec diyeti ise yarar mi 10 gunde 66kusurum kaca düşerimmm yardimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…