ben bu hafta cok yedım utanıyorm yazmaya
İki gündür azcık kaçırdım yarın yeniden katı bir şekilde devam. Bugun kendime pantolan gömlek veelbise aldım 38 beden olmuşum tabi moral oldu
Dağıldıkmı sizden haber bekliyorum
Kızlar Selam,
Ben geldim birkaç gün yazamadım size haftasonu evde değildim ve beslenmem düzenli olmadı ama kaçamak da yapmadım çok çok az yiyebildim keyifsizim buaralar..telefonum da bozuldu birkaç güne düzenlince daha düzenli yazarım şimdilik size selam vereyim dedim buralardayım yani pc den girebildiğim zaman yazarım ayrıca kilomda bir oynama yok azalma ya da artma dengede duruyor bu hafta inşallah disiplinli devam ediyor olacağım şu çorba neyse tarifini alalım beraber yapalımöpüldünüz...
Isvec diyetini tam olarak bilmiyorum ama ben salatalik diyeti yapiyom bugun başladım salataligin kalori 25 kalori ve % 90 su gerçekten zayflaticagini düşünüyorum ama şok olduğu icin 1 hafta yapilmasi uygun..
Mrb arkadaşlr ben İsveç diyetine ablamla birlikte basladim 30/12/2013 de beş günde 4kilo verdim ama bana agir geldi simdi normal diyetisyenlerin standart uyguladığı diyete geçtim altı gündür yapıyorum ama aynı kilom oynamadı hiç ablam hala devam ediyor isveçe 10.günü bu gün 7kg verdi iki gündür onun kilodada oynama yokazimle devam ediyoruz umarım değer, yeşil çayada başlıcam belki biraz yardimci olur
Kızlar selam
Bugüin benim doğum günüm diyete ara verdim adet dönemim geçince haftaya isveç ben de yapcam bakalım kaç kilo verebilcem yazarım size isveç sayfasında baktım kızlar çok güzel kilolar vermiş inanılmaz gaza geldim
. İsveç diğerinin ilk beş gününü kaçamaksız uyguladım listeyi paylaşırım.Supermis yaa bende yapmak istiyorum 5 gun ne yedinn yazarmisin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?