Diyet Günlüğüm hedef 15 kilo. ..

Bende 68 le başladım 66 kilo olmuşum 6 kilo süper arkadaşım ya ne yapıyosun özel bişiy varmı

Canim ozel bisi yapmıyorum herseyi sizlerle paylaşıyorum kizlar ac kalınıyor tabi ama deger butun menülerimi yaziyorum kızlar o sekil besleniorum
Senide tebrik ederim canım INSALLAH en yakin zamanda 50 leri göruruz:)

Yaaaa süpeeeerrrr maşallah sana ama sen benden daha çok spor yapiyorsun bence ondan harikasin canim çok mutlu oldum

döndüğünde devam edersin canim..

AMiN kuzum MASALLAH hepimize :) elimden geleni yapiorum devam ettgmde hem sporumu hemde menümu yazarim:) cok tesekkur ederim kuzum darısı hepimiz icin 50 lileri görürüz INSALLAH:)

Formda sadece ucumuz kaldik kizlar artik yazan yok ama biz bırakmayalim beraber devam edelim basaricaz İNŞALLAH azmimiz hep böyle ddevam eder

Kızlar hepinize güzel bir yıl diliyorum...inşallah yeni yılda hepimiz 50 lerde olalım kilo olarak sağlıklı bir yıl olsun hepinizi tek tek öpüyorum

Olsun az kişi olsun güzel paylaşımlarda bulunalım birbirimizi motive edelim.diyete herkes başlar ama yarı yolda bırakıyorlar çok az insan kararlı ve dewam eder üçümüz onlardan olalım.

Merhaba kızlar hepinizi tebrik ediyorum benim de kilo vermem gerek lakin tatlıya dayanamıyorum ve uzun süreli olmuyor malesef. Tebrik ederim inşallah istediğiniz kilolara sağlıklı bir şekilde ulaşırsınız. Takipteyim

İki gündür azcık kaçırdım yarın yeniden katı bir şekilde devam. Bugun kendime pantolan gömlek veelbise aldım 38 beden olmuşum tabi moral oldu

Merhaba şekerler bugunki menum sabah bır dilim kepek ekmeği labne peynir akşamda ızgara köfte yiyceğim bir tanede elma

Bugunki menum yarım dilim ekmek iki parça salam. Kahve bol su meyve suyu akşam ıspanak günlük 300 kalori.ya az yiyorum ya çok bu ne dengesizlik iyisi ben az yiyim:)

Kizlar giremiyorum kbkmyin nasil gidio kizlar ben salata diyeti yapacam sirf salata corba meyve yicem hic ekmek yemicem pazartesi başlıyorum sizin nasil gidio çok ta spor yapıcam bakalim sonuç ne olcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…