Bende 68 le başladım 66 kilo olmuşum 6 kilo süper arkadaşım ya ne yapıyosun özel bişiy varmı
Bende 68 le başladım 66 kilo olmuşum 6 kilo süper arkadaşım ya ne yapıyosun özel bişiy varmı
Yaaaa süpeeeerrrr maşallah sana ama sen benden daha çok spor yapiyorsun bence ondan harikasin canim çok mutlu oldum
döndüğünde devam edersin canim..
Cnm nasil dayaniyon 300 kaloriyle hastalanma dikkat et kendine cnm bnm[/QUOTE
Bünyem çok alışık hiç iştahımda yok
Yok ne 300 kalorisi
Sadece seker,un,fazla yaglidan uzak duruyorum.baya protein ağırlıklı besleniyorum.et,yumurta,süt,meyve ben hayatta 300 yapamam hem Allah korusun kilodan kurtulmak icin sağlığımdan olmak istemem
Yok ne 300 kalorisi
Sadece seker,un,fazla yaglidan uzak duruyorum.baya protein ağırlıklı besleniyorum.et,yumurta,süt,meyve ben hayatta 300 yapamam hem Allah korusun kilodan kurtulmak icin sağlığımdan olmak istemem
Arkadaşlar çok kilo aldım doğumda tam 40 kilo normalde iştahsız biriydim yin. Öyleyim ve çok hareketliyim gün i inde hep içiyorum akşamda çorba günü bitiriyorum:) napıyım başka türlü veremiyorum ve çok inat ettim
Yok ne 300 kalorisi
Siz napıyosunuz nasıl geçiyor moralleriniz nasıl
Siz napıyosunuz nasıl geçiyor moralleriniz nasıl
Canim iki günden beri kaçamak yaptım,dogumgunu vardi,bügünde yemeği geç yedim normalde bulgur pilavi yerim ama pirincin kokusuna dayanamadim.
İşlenmemiş gıdalar yerim hazır herseyden uzağım aslında ben bir nevi karatay diyeti uyguluyorum.spor yapamıyorum. Yavaş adımlarla ilerliyorum bakalım nolcak
Kızlar hepinize güzel bir yıl diliyorum...inşallah yeni yılda hepimiz 50 lerde olalım kilo olarak sağlıklı bir yıl olsun hepinizi tek tek öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?