Diyet Günlüğüm hedef 15 kilo. ..

Kızlar ben geldim ve moralim çok bozuk yılbaşı için istanbula gitcem arkadaşlarima kendime bişeyler almaya cıktım resmen sinirim bozuldu çorapçı bile bana olacak kilotlu çorap yok dedi dinir oldum benden daha kilolu kadinlar nerden buluyor yeni üst baş aldim ama iğrencim resmen çok iğrencim vercem ben bu kiloları :-(

Bencede paylaşımlar azaldi bende eevam ediyommm hadi bakalim :)

Uzme kendini canım yeri gelicek en küçük smoll bedenini isticeksin sen azimlisin o günler de gelicek merak etme

Menum
Kahvaltı
Maydonozlu cokelek az ondan yedim bide salatalık

Araogun 3 adet badem iki adet fındık

Aksam
Sulu top kofteli yemek 2 dilim tahlili ekmek

Ara öğün meyve salatası

Bugunde boyle bitti cok şükür:)

Ben bugün de çalıştım sabah yogurt karisimi ve nescafe

ogle peynir zeytin ve 1 dilim ekmek çayla kahvalti yaptim

aksam köfte yogurt yedim

kayisili form çayi içtim

Kızlar ben sali ve carsamba 2 gun ara veriyorum annemin dogum günü hemde yilbasi die ... sizce 2 günde kilo alirmiyim korkuyorum

Kızlar ben sali ve carsamba 2 gun ara veriyorum annemin dogum günü hemde yilbasi die ... sizce 2 günde kilo alirmiyim korkuyorum

Kizlar planda bi değişiklik oldu 3 gun ara vericem ailecek bi yere gidicez aralik 30 u 31 ve ocak 1ne kadar ara verecem
3 günde kilo alır miyim kizlar korkuyorum ocagin 2snde rejjme devam asla pes etmek yok

Selam kızlarr..ben kilomu açıklıyorum...85.8 kg ile başladım bugün itibariyle 84.4 olmuşum 1.4 kg vermişim çok mutluyum her hafta böyle versem birkaç aya sonuç alirim devam ediyorum bugün de bu gazla sporumu yapcam pazar olduğu için beslenme saatleri sarkabiliyor ama spora devam ;-)

3 haftada ALLAHIMA cok şükür 6 kilo vermisim 70.400den 64.300 de düşmusum
Ustelik hasta olucagim halde :) cok mutluyum kizlar darisi sizin başınıza şükürler olsun:) şimdi az ara verdim ocagin 2 sinde yine devam edicem pes etmek yok INSALLAH 3 haftada daha yapicam 58 görürüm INSALLAH INSALLAH:)

MASALLAH canım :) İNŞALLAH kilolardan kurtuluruz :)

Bende 68 le başladım 66 kilo olmuşum 6 kilo süper arkadaşım ya ne yapıyosun özel bişiy varmı

Yaaaa süpeeeerrrr maşallah sana ama sen benden daha çok spor yapiyorsun bence ondan harikasin canim çok mutlu oldum

döndüğünde devam edersin canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…