65 de olucaz sonra 55te olucaz kuzummm İNŞALLAH ben bize guveniyommm:)
Arkadaşım 6 ay önce 90 ı gördüm ve şimdi 65 bekliyorum verilecek kilo çok olunca süre uzun oluyorsabırla halleeeceğiz inşallah
Kızlar paylaşımlar azaldı moraller mi bozuk ben dewam ediyorum 300 kalori aldım bol sıvı.kırıcam bu kilo verememe takılı kalma durumunu yine spor yok ama bütün gün ütü yaptım siz neler yaptınız nasıl sını
Kızlar ben geldim ve moralim çok bozuk yılbaşı için istanbula gitcem arkadaşlarima kendime bişeyler almaya cıktım resmen sinirim bozuldu çorapçı bile bana olacak kilotlu çorap yok dedi dinir oldum benden daha kilolu kadinlar nerden buluyor yeni üst baş aldim ama iğrencim resmen çok iğrencim vercem ben bu kiloları :-(
Uzme kendini canım yeri gelicek en küçük smoll bedenini isticeksin sen azimlisin o günler de gelicek merak etme
Kızlar ben sali ve carsamba 2 gun ara veriyorum annemin dogum günü hemde yilbasi die ... sizce 2 günde kilo alirmiyim korkuyorum
Inşallah canim ya çok istiyorum bunu :-(
Selam kızlarr..ben kilomu açıklıyorum...85.8 kg ile başladım bugün itibariyle 84.4 olmuşum 1.4 kg vermişim çok mutluyum her hafta böyle versem birkaç aya sonuç alirim devam ediyorum bugün de bu gazla sporumu yapcam pazar olduğu için beslenme saatleri sarkabiliyor ama spora devam ;-)
3 haftada ALLAHIMA cok şükür 6 kilo vermisim 70.400den 64.300 de düşmusum
Ustelik hasta olucagim halde :) cok mutluyum kizlar darisi sizin başınıza şükürler olsun:) şimdi az ara verdim ocagin 2 sinde yine devam edicem pes etmek yok INSALLAH 3 haftada daha yapicam 58 görürüm INSALLAH INSALLAH:)
3 haftada ALLAHIMA cok şükür 6 kilo vermisim 70.400den 64.300 de düşmusum
Ustelik hasta olucagim halde :) cok mutluyum kizlar darisi sizin başınıza şükürler olsun:) şimdi az ara verdim ocagin 2 sinde yine devam edicem pes etmek yok INSALLAH 3 haftada daha yapicam 58 görürüm INSALLAH INSALLAH:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?