Diyet Günlüğüm hedef 15 kilo. ..

seval23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
351
3
38
35
Kocaeli
Ben baska yere bu konuyu yanlışlikla açmısim buraya tekrar yaziyim istedim günlük tutmak bence motive edeceğini düşünüyorum .. kilom 70 boyum160.. 10 aralikta rejime basladim 13 14 aralıkta kendimi sevindirdim aama bugun tekrar basladim.. ayin 15i bakalım 1ayda kac kilo gidicek benimle zayıflamak isteyen arkadaslar beraber kilolardan kurtulalim:)

Kahvaltı. . Form ligt Musli cok azbtabagq koydum üstünede cok az miktarda süt koydum sadece onu yedim
Araogunn bi adet kivi
Aksam tavik gogsu 2dilim cavdar ekmeği
Ara ogun mandalina ve salatalık
Yediklerim bu kadar

Kahvaltı form Musli az yoğurtla yedim
Aksam bi tabak pirasa yemegi cacik yedim
Araogun meyve salatasi
Ekmek hic yemedim..
Bi bardak cay içtim bugun bu şekilde bitti
İNŞALLAH kilolardan kurtululuruz:)

Kahvalti nesfit az sutle onu yedim
Aksam pirasa yemegi 1dilim cavdar ekmeği
Araogun havuc bi avuc leblebi
1bucuk saatte spor yaptim plates ve kosu bandinda.. bugunde boyle bitti :)

Kahvalti domates yarim bardak süt ictim
Öğlen hamburger yedim
Aksam marul salatasi yicem birazda meyve sanırım diyeti bozmus olmam İNŞALLAH bugunde boyle bitti

Kahvalti cok az peynir salatalik bi dilim kepekli ekmek
Oglen kabak yemegi
Aksam cok az lahana corbasi
Araogun salatalık

Kahvaltı domates biber az peynir bi dilim kepek ekmeği
Ara ogun cig az lahana yedim
Aksam mercimekli salata firinda hamsi yedim
Araogun meyve bugün de böyle bitti

kilolarımiz aynı sayılır benim de 68 ama 69-70 oluyor:-D ben burada geçmişte güzel kilolar verdim ama güzel arkadaşların desteği, sürekli bildirimle yine yapabiliriz bence 3 ayda on kilo mucize değil

kısaca kendimden bahsedeyim 24 yaşındayım 163 boyum çok kilo almaya musait bi yapım geçmişte on günde 4 kilo falan almışlığım var 20 gün önce kilom 65-66 arasıydi şimdi 68-69 arası:-( yani bedenim abartı yemeyi kaçamağı vs kaldirmiyor:-(

Benimde yasim 24 cnm bende kilo alan cinsim yemeye başlayınca ozellikle basenden aliyorum ayin 10nundan beri rejmdeyim suan tarildim suan 66.100 olmusum çok şükür ALLAHIMA darisi 56 ya İNŞALLAH:) burda beraber verelim bi arkdasa ihtiyacim vardi memnun oldum buarada yarından itibaren yediklerimizi yazalim diyet yemekleri onerelim tabi sende istersen beraber kilo veririz İNŞALLAH:)

Bende plates yapiyorum cnm cok faydali onerebilrim bende 1 hafta oldu başladım şimdiden faydasini gordum:) bende yedigim an hemen kilo alanlardanim aynıyiz desene benimde 10 12 kilo kaldi amacim 55 kilo INSALLAH :)birbirimize destek olup kilolardan kurtulalim:) ismini soylememissin tanisalim cnm ben seval :)

ben de özlem tamam yarından itibaren başlayalin pazar günlerının uzun kahvaltılari paylaşmak utanç verici olabilir ama bi yerden başlamak gerek

platesi kısa bi dönem denedim bende ve arkadaşımda hemen kasa çevirdi o yüzden biraktim ama topun üzerinde yuvarlanmaya çalışıcam ben de şiddetle leslie yi öneririm çok faydasını gördüm özellikle biberiye yağı sürüp yaptığımda mide kisminda gözle görülür sonuç almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…