evet ama bugday ekmeğiCanım amma ekmek yiyorsun ama öyle olmaz. Ekmek yiyeceğine patates ye hem tok tutar hem kalorisi az. Yemeğin yanina
Doyarsın canım doyarsın az az azalt 1 dilime düşür en azindanBi
evet ama bugday ekmeği
Ve çok ince dilimler
Doymuyorum ekmeksiz
PekiDoyarsın canım doyarsın az az azalt 1 dilime düşür en azindan
Benim boyum 169 falanBenim de boyum 156 kilom 52 hedefim 47 kilo günlüğüm var buraya da yazarım istersen destek oluruz birbirimizebu arada bence hedef kilonu 51-52 ye çekebilirsin sen de biraz kilo verince
Ay ben seni 1.60 okudum diye aklımda kalmış nerden uydurduysamBenim boyum 169 falan
51 çok az olur
55 olsam daha ne isterim
Gelirim günlüğüne aynen destek olup
Şu kilolardan kurtulalım
Umarım canımAy ben seni 1.60 okudum diye aklımda kalmış nerden uydurduysam55 çok iyi olur aynen :)
Canım ben günde iki öğün yiyorum ya benim de hedefim 1 ay içinde üç kilo diğer ay da 2-3 kilo. Ama bu hafta regl haftası o yüzden baya kötü geçiyor. Su az içiyorum fazla içmem lazım. Her sabah mutlaka haşlanmış yumurta yiyorum bu arada sen nasıl yapıyorsun? Detoks falan yaparsan ben de katılırım sanaUmarım canım
2 ay hedefim var
Yani toplamda 6 kilo var
Detoks vs paylaşabilirsin biliyorsan
Sen nasıl besleniyorsun??
Ben üç öğün artı ara öğünde yapıyırumCanım ben günde iki öğün yiyorum ya benim de hedefim 1 ay içinde üç kilo diğer ay da 2-3 kilo. Ama bu hafta regl haftası o yüzden baya kötü geçiyor. Su az içiyorum fazla içmem lazım. Her sabah mutlaka haşlanmış yumurta yiyorum bu arada sen nasıl yapıyorsun? Detoks falan yaparsan ben de katılırım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?