• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet günlüğüm...

herkese iyi akşamlar akşam yemeğim 2 veya 3 kaşık nohut yemeği ve bolll salata 3l suda bitti :D

Tesekkurler canim. Boy 158 kilo 76.4 düm dün itibariyle. Eylulden beri diyetteyim 87yle basladim ama 2 aydir 75in altini goremedim tam 75 oldum derkeen hooop yine 77 78 i goruyorum ama artik 6lari gormeliyim nisan var yaahuu :)
ilk önce bol bol su iç ödemlerin gitsin sabahları ılık limonlu su iç sporunu genellıkle sabahları yap bide akşamları 8 9 arası 3 öğünün ve 2 veya 3 ara olsun arada yeşil cay ve yeşil elmayı unutma sana çok yardımcı olur

kızlar tatlı krizinize bir çözüm 1 orta boy muza bir tatlı kaşığı bal dökün ve yiyin ohhh mis gibi :)

20160416_201900.webp bitki çayı içyrm daha sonra plates yapcm inş

ilk önce bol bol su iç ödemlerin gitsin sabahları ılık limonlu su iç sporunu genellıkle sabahları yap bide akşamları 8 9 arası 3 öğünün ve 2 veya 3 ara olsun arada yeşil cay ve yeşil elmayı unutma sana çok yardımcı olur
Limonlu suya 1hafta oldu baslayali ama ara ogun yapmiyorum gec kalktigim icin vakitte olmuyo zaten cok acikirsam biraz kuruyemis yiyorum :) spor pek yok iste arda yuruyus yapiyorum bazende leslie ama duzenli degil malesef kendimi cok zorlasamda bi turlu besnimseyipte adapte olamadim su 10kilomu bian once vereyimde belki spor askida gelir :)

Limonlu suya 1hafta oldu baslayali ama ara ogun yapmiyorum gec kalktigim icin vakitte olmuyo zaten cok acikirsam biraz kuruyemis yiyorum :) spor pek yok iste arda yuruyus yapiyorum bazende leslie ama duzenli degil malesef kendimi cok zorlasamda bi turlu besnimseyipte adapte olamadim su 10kilomu bian once vereyimde belki spor askida gelir :)
sen spora başla bak kğ gidince sporsuz boşmuş gibi gelir senide daha bi motive eder cnm

Back
X