Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız bamye kğ yapmaz lif içeriği yüksek heleki fazlada yememişsin :)Kiz 1 tabak bamyadan nolcok okadar yurumus ekmekte yememissin daha neolsun super bence![]()
ilk önce bol bol su iç ödemlerin gitsin sabahları ılık limonlu su iç sporunu genellıkle sabahları yap bide akşamları 8 9 arası 3 öğünün ve 2 veya 3 ara olsun arada yeşil cay ve yeşil elmayı unutma sana çok yardımcı olurTesekkurler canim. Boy 158 kilo 76.4 düm dün itibariyle. Eylulden beri diyetteyim 87yle basladim ama 2 aydir 75in altini goremedim tam 75 oldum derkeen hooop yine 77 78 i goruyorum ama artik 6lari gormeliyim nisan var yaahuu :)
Sen kc kiloydn cnmherkese iyi akşamlar akşam yemeğim 2 veya 3 kaşık nohut yemeği ve bolll salata 3l suda bitti![]()
Limonlu suya 1hafta oldu baslayali ama ara ogun yapmiyorum gec kalktigim icin vakitte olmuyo zaten cok acikirsam biraz kuruyemis yiyorum :) spor pek yok iste arda yuruyus yapiyorum bazende leslie ama duzenli degil malesef kendimi cok zorlasamda bi turlu besnimseyipte adapte olamadim su 10kilomu bian once vereyimde belki spor askida gelir :)ilk önce bol bol su iç ödemlerin gitsin sabahları ılık limonlu su iç sporunu genellıkle sabahları yap bide akşamları 8 9 arası 3 öğünün ve 2 veya 3 ara olsun arada yeşil cay ve yeşil elmayı unutma sana çok yardımcı olur
sen spora başla bak kğ gidince sporsuz boşmuş gibi gelir senide daha bi motive eder cnmLimonlu suya 1hafta oldu baslayali ama ara ogun yapmiyorum gec kalktigim icin vakitte olmuyo zaten cok acikirsam biraz kuruyemis yiyorum :) spor pek yok iste arda yuruyus yapiyorum bazende leslie ama duzenli degil malesef kendimi cok zorlasamda bi turlu besnimseyipte adapte olamadim su 10kilomu bian once vereyimde belki spor askida gelir :)
ben 66.5 canım boyumda 1.70yarın da tartı günüm bakalım ne olacak :)Sen kc kiloydn cnm
Ooo seninde boy uzun avantajlisin :) neguzelben 66.5 canım boyumda 1.70yarın da tartı günüm bakalım ne olacak :)
Hadi bakalm bekliyoruz yarnki sonucuben 66.5 canım boyumda 1.70yarın da tartı günüm bakalım ne olacak :)
kız bende sadece göbek var onun için uğraşıom.Ooo seninde boy uzun avantajlisin :) neguzel
yarın yazarım zaten umarım sonuç iyi çıkar :)Hadi bakalm bekliyoruz yarnki sonucu
günaydın canım afiyet olsun öğlen uyanmak iyi aslında bide akşam yiyosun dahada yemene gerek yok.Günaydın kızlar kahvaltm
İki dlim kpk ekmğinden tost
1 saltlk
1 domtes
Sekersz cay
günaydın tatlm saol.ewt iki öğün yiyorm ara öğün yapyrm kahve meyve gibi iştegünaydın canım afiyet olsun öğlen uyanmak iyi aslında bide akşam yiyosun dahada yemene gerek yok.
bak bak bak yanlış düşünüyorsun erken kalkmaz 3 öğün yapmazsan metabolizman tembelleşirgünaydın canım afiyet olsun öğlen uyanmak iyi aslında bide akşam yiyosun dahada yemene gerek yok.