sana kaptanlık yaramadı aşk yaşıyamıyoz artıkınhiiiiiiiiiiiiiiiii noldu benim malime, kim naptı sana
gel öpiim kuzucum
Évet ve görsen pantolonlar ı düşüyor benle verdi kıloları 5 Kilo vermiş dogumum dan beri ben yaklasik 10 Kilo verdim deSadece onları kessen bile patır patır gider kilolar 1 hafta tutsan zaten ikinci hafta motivasyonunu artar tutarsın kendini
Ah bu kocalar benim ki de ya tost yapar ya sucuklu yumurta yapar yer gece ya da abur cubur
Uzun zamandır yapamadığım İÇİN iyi hissediyorum Bı de eltımlere gittik cok sık gidiyoruz o yuzden kararlı oldugumu anlamaları lazım Bı kac kere söyledi ettim tıramusu cok hafif falan dedı ama yok canım ya ben yemeyeyım hıc sagol dedim zaten diyette oldugumu biliyorlar ama ayıp olur diye falan Bı kac catal alıyordum Bı kac sefer daha reddedince artık sanırım sana tabak hazırlayayım mı diye sorar her seferinde yesem ben diyet falan yapamayacağım yoksane güzel bi duygudur o simdi
Benim ki yiyip kilo almayanlardanÉvet ve görsen pantolonlar ı düşüyor benle verdi kıloları 5 Kilo vermiş dogumum dan beri ben yaklasik 10 Kilo verdim de
Kizzzz is başka aşk başka. Sirnasma kafası meşgul Artin onun. Hem belkı baskasinı begenio söyle alımlı 67 Kilo tombak gobikli. Çay saatleri yle sıyırıp artılar lâ gelen hafta ici künefe hupleten. .. tosba birine is atacak. !!!saaaneeesana kaptanlık yaramadı aşk yaşıyamıyoz artıkın
Aynen. . Benim kine cirpi bacak demiştim . Nisanliyiz pantolon denio bu bi çıktı ay çırpi bacaksın sen dedim de alınmıştı. Şimdi şükür öyle değil ama 3 katım yemese olur gene cirpiiiiBenim ki yiyip kilo almayanlardanAusencia kulakları çınlasın degnek aynı
Ben de yatsam iyi olacakkkNeyse hanımlar simdi yatayım yarın ki kahvaltı için sans dileyin bana iyi geceler herkese
Tamam canim. O zaman berbat menumu hatirladigim kadariyla yazacagimMenuuuuuuuuuuu????
Kizzzz is başka aşk başka. Sirnasma kafası meşgul Artin onun. Hem belkı baskasinı begenio söyle alımlı 67 Kilo tombak gobikli. Çay saatleri yle sıyırıp artılar lâ gelen hafta ici künefe hupleten. .. tosba birine is atacak. !!!saaaneee
Canım cuma anneme gidiyoruz ablamlaorda pek yapamiyorum bide pazar eşim evde oluyor o zamanlar çok yapamiyorumesram menü fena değil ama sporun az geldi gözüme, sen daha çok yapardın
kuzu kaçamayız, ailenden kesmek doğru değil ki. biz irademizi sağlamlaştıracağız, herşey beyinde bitiyor, sen bişey yemek istediğinde aç mıyım? yoksa keyif için mi yemek istiyorum diye kendini sorgulamalısın
ne vuruyon cücücük cocuğa
Izgara tavuk . Tüm tavik değilse iyiayyyy ben menü yazmadım
kahvaltı 08:00
2 dilim ekmek
1 dilim kaşar
1 yeşilbiber
yarım domates
ara
2 dilim ayva
2 dilim portakal
öğle(12:30)
ızgara tavuk
salata
ara
sütlü neskafe
2 dilim portakal
akşam 18:00
yoğurt+keten tohumu
22:30
çok acıkınca 1 lokma peynir
spor: 1 saat tempolu yürüyüş=150 p
45 dk leslie=135 p
15 dakika yer hareketleri(pilates)=45 p
toplam=330 p
su en az 3 litre,çok içiyorum saymadım.
Antepia27 Floweroflife
@Lunyaigdedali
sana kaptanlık yaramadı aşk yaşıyamıyoz artıkın
Vauyysss kaptana bak sanada bu yakisirayyyy ben menü yazmadım
kahvaltı 08:00
2 dilim ekmek
1 dilim kaşar
1 yeşilbiber
yarım domates
ara
2 dilim ayva
2 dilim portakal
öğle(12:30)
ızgara tavuk
salata
ara
sütlü neskafe
2 dilim portakal
akşam 18:00
yoğurt+keten tohumu
22:30
çok acıkınca 1 lokma peynir
spor: 1 saat tempolu yürüyüş=150 p
45 dk leslie=135 p
15 dakika yer hareketleri(pilates)=45 p
toplam=330 p
su en az 3 litre,çok içiyorum saymadım.
Antepia27 Floweroflife
@Lunyaigdedali
oyyyyelimde iş kalmadı bebeeemmm
ivet ben seninim yafruuummmmm
Canım cuma anneme gidiyoruz ablamlaorda pek yapamiyorum bide pazar eşim evde oluyor o zamanlar çok yapamiyorum
1 tane tavuk pirzola yedim sadeceIzgara tavuk . Tüm tavik değilse iyisabah 2 dilim ekmek yerine daha zengin yumurtalı falan olsa . mi ki. Aha da kaptan à yorum !!!
Gözü tok ayol bunun.elimde iş kalmadı bebeeemmm
ivet ben seninim yafruuummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?