diyet kardeşliği

Sadece onları kessen bile patır patır gider kilolar 1 hafta tutsan zaten ikinci hafta motivasyonunu artar tutarsın kendini
Ah bu kocalar benim ki de ya tost yapar ya sucuklu yumurta yapar yer gece ya da abur cubur
Évet ve görsen pantolonlar ı düşüyor benle verdi kıloları 5 Kilo vermiş dogumum dan beri ben yaklasik 10 Kilo verdim de

ne güzel bi duygudur o simdi
Uzun zamandır yapamadığım İÇİN iyi hissediyorum Bı de eltımlere gittik cok sık gidiyoruz o yuzden kararlı oldugumu anlamaları lazım Bı kac kere söyledi ettim tıramusu cok hafif falan dedı ama yok canım ya ben yemeyeyım hıc sagol dedim zaten diyette oldugumu biliyorlar ama ayıp olur diye falan Bı kac catal alıyordum Bı kac sefer daha reddedince artık sanırım sana tabak hazırlayayım mı diye sorar her seferinde yesem ben diyet falan yapamayacağım yoksa

sana kaptanlık yaramadı aşk yaşıyamıyoz artıkın
Kizzzz is başka aşk başka. Sirnasma kafası meşgul Artin onun. Hem belkı baskasinı begenio söyle alımlı 67 Kilo tombak gobikli. Çay saatleri yle sıyırıp artılar lâ gelen hafta ici künefe hupleten. .. tosba birine is atacak. !!!saaaneee

Benim ki yiyip kilo almayanlardan Ausencia kulakları çınlasın degnek aynı
Aynen. . Benim kine cirpi bacak demiştim . Nisanliyiz pantolon denio bu bi çıktı ay çırpi bacaksın sen dedim de alınmıştı. Şimdi şükür öyle değil ama 3 katım yemese olur gene cirpiiii

Menuuuuuuuuuuu????
Tamam canim. O zaman berbat menumu hatirladigim kadariyla yazacagim
Kahvalti 1 dilim tb ekmek uzerine peynir,bir hurma
Oglen- 1 armut, 1 buyuk patates (firinda) , 1 dl tb ekmek
Aksam- 4 kofte kadar kiyma, orta boy parca balik
Toplam 3 hurmayla ara-ara cay ictim
1.5 lt su

ayyyy ben menü yazmadım
kahvaltı 08:00
2 dilim ekmek
1 dilim kaşar
1 yeşilbiber
yarım domates

ara
2 dilim ayva
2 dilim portakal

öğle(12:30)
ızgara tavuk
salata

ara
sütlü neskafe
2 dilim portakal

akşam 18:00
yoğurt+keten tohumu

22:30
çok acıkınca 1 lokma peynir

spor: 1 saat tempolu yürüyüş=150 p
45 dk leslie=135 p
15 dakika yer hareketleri(pilates)=45 p
toplam=330 p
su en az 3 litre,çok içiyorum saymadım.
Antepia27 Floweroflife

@Lunya igdedali

hepfit benim

Canım cuma anneme gidiyoruz ablamlaorda pek yapamiyorum bide pazar eşim evde oluyor o zamanlar çok yapamiyorum

Izgara tavuk . Tüm tavik değilse iyi sabah 2 dilim ekmek yerine daha zengin yumurtalı falan olsa . mi ki. Aha da kaptan à yorum !!!

Vauyysss kaptana bak sanada bu yakisir

Canım cuma anneme gidiyoruz ablamlaorda pek yapamiyorum bide pazar eşim evde oluyor o zamanlar çok yapamiyorum

anladım kuzum,çünkü sana göre az, yadırgadım

Izgara tavuk . Tüm tavik değilse iyi sabah 2 dilim ekmek yerine daha zengin yumurtalı falan olsa . mi ki. Aha da kaptan à yorum !!!
1 tane tavuk pirzola yedim sadece
heee yımırtam yoktu, çok üzüldüm sorma sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…