İyi geceler kuzum sana daKiz deliler huliler. . Bu at muhabbeti gece gece dermanim kalmadıı .ben yatem . Hemİ dé yalnuzzzz @hepfit sen de aklın celinikken gel bak sabahanann sana karatay kahvaltısı hazirliyim . Fındıklar çiğ olur. Yumurta yoktur sen de gel ben organik de bulurum . Valaaa kizzzz
hepfit sporla ilgili yazacaadım unuttum...
Kuzum Her hafta 1 duruma göre 2 gün off günüm. Pilates vs yapıyorum yoruluyor kaslar. Kramp giriyor diğer türlü Zayıflarken hiç yoksa yürüyordum. Boş günüm olmazdı. Bugün de neredeyse 2 saat rende aradım yürüdüm ama çok hızlı değildim yazmadım.
Aaaaavalla sorma, bende dün kaseyi çok çalıştırmışım feci acıyor oturup kalkarken
kase büyükse iyi olur.küçük kase iyi değil
Senin niye navrağın kırık libidon düşük ?kase büyükse iyi olur.küçük kase iyi değil
çalışsın kaseler
Aynen öyle makbuleNare83 canım bu ıs olayi senı geriyor Bı de detoksun arkasından insan patlama yasıyor ya biraz gozu doyacak insanın Rabbım hayırlı bir kapı acar da bu belirsizlik biran once bıter Insallah
Ben görememiştim kilo bildirimlerini çok iyi oldu bu başganım. Yanlız ne çok artı varmış be. Haftaya inşallah eksilerle dolduracağız buraları. Tabi fırtınalar olarak. Kasırgalar da na böyleKASIRGALAR
@Lunya Geçen Hafta:69,6 Bu Hafta:68,2 Fark:-1,4
@Sarayca Geçen Hafta:61.1 Bu Hafta:63,4 Fark:+2,3
@Ytmz Geçen Hafta:61,2 Bu Hafta:60,7 Fark:-0,5
@cakil80 Geçen Hafta:88- Bu Hafta:88 Fark:0
zeynepleyya (tartısı sıkıntılı)
@suspushanimcim Bildirim yok
@SpringStorm Bildirim yok
@Nevreste Geçen Hafta:64.5- Bu Hafta:64.5 Fark:0
@Kajupi Geçen Hafta:63- Bu Hafta:62.2 Fark:-0.8
Nare83 Geçen Hafta:66.5- Bu Hafta:69 Fark:+2.5
@deynepnaz Geçen Hafta:63.5- Bu Hafta:63.6 Fark:+0.1
malipina Geçen Hafta:88.1- Bu Hafta:91 Fark:+2.9
matematik61 Geçen Hafta:63.1- Bu Hafta:62.6 Fark:-0.5
begum75 Geçen Hafta:57.5- Bu Hafta:57.9 Fark:+0.4
FIRTINALAR
vorones Geçen Hafta:66,8 Bu Hafta:66,9 Fark:+0,1
Floweroflife Geçen Hafta:56,8 Bu Hafta:56,3 Fark:-0,5
Antepia27 Geçen Hafta:104,5 Bu Hafta:102,9 Fark:-1,6
hippotalamus Geçen Hafta:69,5 Bu Hafta:69,8 Fark:+0,3
tevafuk55 Geçen Hafta:66,7 Bu Hafta:67,6 Fark:+0,9
@Makbule007 Geçen Hafta:60,6 Bu Hafta:62,6 Fark:+2
smykmy Geçen Hafta:71,4 Bu Hafta:70,9 Fark:0,5
@derunehatun
sidelya Geçen Hafta:64 Bu Hafta:62,8 Fark:-1,2
Efser Bu Hafta:77,4
Esra_4378 Geçen Hafta:77,2 Bu Hafta:77,3 Fark+:0,1
@nehirnil111 Geçen Hafta:52 Bu Hafta:52,5 Fark:+0,5
hepfit Geçen Hafta:53 Bu Hafta:55,5 Fark:+2
yarış dışı takılan güzeller
igdedali Geçen Hafta:53,3 Bu Hafta:55,1 (koruma güzeli istenilen aralıkta)
@60kiloyum Hafta:78,6 Bu Hafta:77,6 Fark: -1 kg
@Dilarassd Geçen Hafta:69,8 Bu Hafta:69,9 Fark:+0,1
@eflalim Geçen Hafta:66,1 Bu Hafta:67 Fark:+0,9
evet arkadaşlar durumumuz bu, silkelenme adına topluca yazdım.(yarın tabloya geçeceğim)
kilo verenleri tebrik ediyorum
kendimde dahil + olanlara silkelenme çağrısı yapıyorum
kilo bildirmeyenler
Ay bugün eşim tazecikkk çıtır çıtır ekmeği 3te ikisini tereyağlı çeçilli , diğer yarısını da nutellalı yedi. Öyle canım çekti ki anlatamam.Kocam yemkten hemen sonra Demler. Ki . Yanına da bal kaymak li ekmek ya da nutelllai ekmek yapar kendine . Ben de bunlari yerim . Nasıl yapsam ki. İyi smi bitsin bi da almım. Tatlı ihtiyacı işte yemek sonrası . Nasıl etsem.. bu hafta biraz dikkat edeyım . Çok şişirilmiş hissetrio zaten
Libido?libido neydi?libido emekti..Senin niye navrağın kırık libidon düşük ?
Onun manitu versiyonu var bende. İş çıkışı arayıp sesim keyifsiz gelince kadayıf dolması getireninden...Ben görememiştim kilo bildirimlerini çok iyi oldu bu başganım. Yanlız ne çok artı varmış be. Haftaya inşallah eksilerle dolduracağız buraları. Tabi fırtınalar olarak. Kasırgalar da na böyle
Ay bugün eşim tazecikkk çıtır çıtır ekmeği 3te ikisini tereyağlı çeçilli , diğer yarısını da nutellalı yedi. Öyle canım çekti ki anlatamam.
Seninki yine iyiymiş benimki sağolsun benden rica ediyor güzel güzel
Yapma maliiiii hepimiz biliyoruz biz bizeyiz şurda yükselmediğin kalmadıLibido?libido neydi?libido emekti..
harbi neydi libido?? ohoo unuttum öyle şeyleri
hepfitten başka bana iş atan yok napim.o da çok meşgul bu aralar.herkeste varsa yoksa kilo artı tartıYapma maliiiii hepimiz biliyoruz biz bizeyiz şurda yükselmediğin kalmadı
Hahahaha fikir zikir meselesiLisans 4 yıllık olandan. Psikolojiyi zar zor bitirdim derdim neydi diyorum bazen
Amaç kafamı meşgul etmek. Boş durunca saçmalayanlardanım
tevafuk55 un mesajı vardı aralarda çıtır dost yazmış ben de onu çıtır karışık tost okudum
Babamın fikri değişti gibi. Yumuşadı en azından... Hala arada laf sokuyor ama duymuyorm
Nişan vs olursa bi süre Urfa'ya gitmem lazım. Kpss yoğunlaştım. Bi de feylesofun ailesi 1 aya ormana çıkacak onların da ayrı telaşı var. Bekliyoruz
Leslie vaaaaaar leslieeeee
fitim normalde 8 dedin mi kahvaltı biter bende. Ama bu şeker orucu mahvetti. Sabah keyifsiz kalktım sonra dedim uyu az şımart kendini saat 30 oldu
Haziraaaaaaaaaaaaaaaaan korktun mu?
Temmuuuuuuzz korktun mu?
Ağustoooooos korktun mu ?
Korkmadın mı ?
Gayet güzelmiş fitim afiyet olsun
Evet ya kilo almak için çabalayanlar var bı de. Bir kaşık suda boğasım geliyor onları. Ama vazgeçiyorum sonra onlara da yazık diyorum. Sonra yine gıcık oluyorumOnun manitu versiyonu var bende. İş çıkışı arayıp sesim keyifsiz gelince kadayıf dolması getireninden...
Yiyip yiyip kilo alamayanlara çok sövüyorum
Ayy benim her yerim açıyor supervalla sorma, bende dün kaseyi çok çalıştırmışım feci acıyor oturup kalkarken
Vero çat içme sen akşamları, menüler fena değil akşam çayın yanımda başlıyorOoyyy bişiler yapmammmm lazimmmm
Çok hoşsun,son resme bayıldımEki Görüntüle 2112267 @Makbule007 canim lütfen yarın kahvaltıda dikkat et yani bugünde yiyim de sunuda kacirayimda diye diye cuma geliyor sonra haftalar geçiyor biz aynı yerde sayıyoruz
Antepia27 ablacım zaten bu kilolara şunun tabagini bitireyim şunu siyirayim şu lokmayı ağzıma ativereyim derken aldık ne yazıkki bende bakıyorum eşime şunu bitiriver yemicem doydum oğlan desen hep artik bırakıyor bi baktım ben evin copluguymusum malesef israf olabiliyor ama azıcık da evin diğer fertleri düşünse keşke
vorones Eki Görüntüle 2112269 canim ya lütfen çayı sadece çay olarak iç yanina bi şundan bi bundan derken hoppp bi bakmışsın birsürü şey yiyorsun
tevafuk55 ve hippotalamus zaten siz işi biliyorsunuz kızlar super geleceginize inaniyorum
sidelya canim hepimiz darma duman maşallah eksiyle geldin tebrik ediyorum
smykmy sende gerçekten çok cabaliyorsun ve istikrarlı olsun ins.
Efser Eki Görüntüle 2112273 canim kilolarimizda aynı bak takımdan sonra çok kilo almışsın kafanda sağlıklı beslenmeye başladığına tam inan
@derunehatun canim cee ee yapıyor gibi oldun sankim ...
Floweroflife yemek saatlerine dikkat et ve eşinin yediklerinden uzak dur canim 48 kiloluk bir resim atmıştın o cici elbiselere girmek istemiyor musun zatten kocandan büyüksün kendine bak ecuk
Eki Görüntüle 2112276 aaaa ağlamak yok ama seni çıtır günler bekliyor
hepfit başkanım bu da şenlen bana gelsin Eki Görüntüle 2112271 KASIRGALAR SIZEDE TOPTAN TAVSIYE VERIYORUM YEDIKLERINIZE DIKKAT EDIN LÜTFEN SAĞLIKLI BESLENIN BOL BOL yeşillik yiyin yeşil sağlıktır ahada bundan yiyin annemEki Görüntüle 2112274 özellikle malipina ve matematik61 siz canim
Aşkolsun biz ne güne duruyoruzhepfitten başka bana iş atan yok napim.o da çok meşgul bu aralar.herkeste varsa yoksa kilo artı tartı
naapsın bu zavallı libidoş
Aynen öyle. Öğlen yarım saat uyudum Allahıııım neler yedim var ya. Rüya olduğunu anlayınca daha çok yedimHahahaha fikir zikir meselesi
Evet ya kilo almak için çabalayanlar var bı de. Bir kaşık suda boğasım geliyor onları. Ama vazgeçiyorum sonra onlara da yazık diyorum. Sonra yine gıcık oluyorum
Benim hassas noktam abur cubur. Diyete başladığım gün eşim toplamış bütün sevdiğim çikolata , bisküvi , gofretleri. İrademi mi deniyorsun diyorum. Yoo ben kendime aldım diyor bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?