diyet kardeşliği

atla sırtıma gidelim dıgıdık dıgıdık
Kiz deliler huliler. . Bu at muhabbeti gece gece dermanim kalmadıı . ben yatem . Hemİ dé yalnuzzzz @hepfit sen de aklın celinikken gel bak sabahanann sana karatay kahvaltısı hazirliyim . Fındıklar çiğ olur. Yumurta yoktur sen de gel ben organik de bulurum . Valaaa kizzzz

Lisans? Önlisans?
Lisans 4 yıllık olandan. Psikolojiyi zar zor bitirdim derdim neydi diyorum bazen
Amaç kafamı meşgul etmek. Boş durunca saçmalayanlardanım

Peki ben 3 kere ayni mesajı okuyup üç kere de -açlıktan-sosyal hizmet okuyorum diye nasıl anladım??

Açlık bana yaramıyor zaar

tevafuk55 un mesajı vardı aralarda çıtır dost yazmış ben de onu çıtır karışık tost okudum

igdedali hayrişim soramadım senin feylesofla durumun ne oldu? baban ne diyor fikri değişti mi?
Babamın fikri değişti gibi. Yumuşadı en azından... Hala arada laf sokuyor ama duymuyorm
Nişan vs olursa bi süre Urfa'ya gitmem lazım. Kpss yoğunlaştım. Bi de feylesofun ailesi 1 aya ormana çıkacak onların da ayrı telaşı var. Bekliyoruz

Çok tatlısın anladım

Beni o megene salonuna gidermiyim

Kuzum hayıdır işten mi çıktın

Anladım melek
Leslie vaaaaaar leslieeeee

fitim normalde 8 dedin mi kahvaltı biter bende. Ama bu şeker orucu mahvetti. Sabah keyifsiz kalktım sonra dedim uyu az şımart kendini saat 30 oldu

Valla ben Urfadayım kuzu ankara'da degil bizim burda Mart bahar Nisan yaz
Haziraaaaaaaaaaaaaaaaan korktun mu?
Temmuuuuuuzz korktun mu?
Ağustoooooos korktun mu ?
Korkmadın mı ?

Gayet güzelmiş fitim afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…