diyet kardeşliği

O kadar haklısın ki. Ben hala eski düzen de sacmaliom. Ben var ya işte tam o saate o toklukla bsuru pasta cikilate ve bisküvi banarak çay iciodum. Bu ndan niye vazgeçemiom allamm.
Ama bugün markette krokan alicaktim almadim !! Su cevız de bitsin hurma da almicam artık . K.uzumle devam etcem . Evde olunca yiyorm

Bence aksam cayını kaldır onun yerine baska Bı aktı ite koy sporunu o saate koyabilirsin kitap falan okuyabilirsin benım de en tehlikeli saatlerim onlar tamamen boşluktan ve canın yanına bısıyler yemeye alıştığımız icin yiyoruz eger kaldıramıyorsak Çayı kaldıralım

Hani gi yemek !!!

2 kilosu yeni geldi zaten,aslında 700 g vereceksin makbuş

hadi bağalım benim yapmama gerek yok sen yap ben böle bakıyım
Ay Insallah becerirım müthiş bir motivasyon olur bana bugun aksam gezmeye gidiyos dedım ya tıramusu ve pogaca yapmışlardı nazikçe reddettim valla yemeyince de bısı olmadı yahu

esram menü fena değil ama sporun az geldi gözüme, sen daha çok yapardın

kuzu kaçamayız, ailenden kesmek doğru değil ki. biz irademizi sağlamlaştıracağız, herşey beyinde bitiyor, sen bişey yemek istediğinde aç mıyım? yoksa keyif için mi yemek istiyorum diye kendini sorgulamalısın

ne vuruyon cücücük cocuğa

Kocam yemkten hemen sonra Demler. Ki . Yanına da bal kaymak li ekmek ya da nutelllai ekmek yapar kendine . Ben de bunlari yerim . Nasıl yapsam ki. İyi smi bitsin bi da almım. Tatlı ihtiyacı işte yemek sonrası . Nasıl etsem.. bu hafta biraz dikkat edeyım . Çok şişirilmiş hissetrio zaten

vücudun tatlı ihtiyacı diye bişey yok canım, hele ki tokken

Keyif için

Sadece onları kessen bile patır patır gider kilolar 1 hafta tutsan zaten ikinci hafta motivasyonunu artar tutarsın kendini
Ah bu kocalar benim ki de ya tost yapar ya sucuklu yumurta yapar yer gece ya da abur cubur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…