diyet kardeşliği

Keskek çok severim sen nerde yasıyorsun canim
Karbon deposu ama çok sağlıklı erken saatte yemissin bence sıkıntı yok ama sigara böreğini bitirivermeseydin keske
Ben hatayda yaşıyorum cnm .. yemesem iyiydi ama mükemmel bi sofraydı yaa.. gittiğimiz kişi instagram fenomeni sayılır yemek konusunda düşün...

Ben hatayda yaşıyorum cnm .. yemesem iyiydi ama mükemmel bi sofraydı yaa.. gittiğimiz kişi instagram fenomeni sayılır yemek konusunda düşün...
Afyonun keskegini biliyorum be n kemik iliği falan akıyor içine super erken yemisiin ya sıkıntı olmaz ama demek istedigim şunun yarımı bunun dibi diyip kilo korumada sıkıntı yaşamayalım diye

Afyonun keskegini biliyorum be n kemik iliği falan akıyor içine super erken yemisiin ya sıkıntı olmaz ama demek istedigim şunun yarımı bunun dibi diyip kilo korumada sıkıntı yaşamayalım diye
Haklısın cnm... yemesem daha iyiyidi.. sigara böreği ama fırında pişmiş kızartma değil bu arada..

Sırf helva yemek için balık yemeği düşünmek pek iyiye alamet değil sanırım

Menü vereyim hazır
Sabah(10.00)
1 dürtücü çay
1 erik kurusu

Öğle(12.30)
Ehummmm çok oldu
İki sosisli yumurta (1 sosis)
Bir daha sosis (sosisler katkısız)
1 avuç çiğ ıspanak
7 zeytin
1 k.k Beyaz peynir
4 çeri domates
Ara
1 muz
2 avuç kuru yemiş

Akşam
2 dilim biftek
Ispanak püresi
1 havuç
hepfit begum75

Kaç yıllık evlisin canim çocuk düşünmüyor musun

4 yıl olacak kuzu, 3 sene daha düşünmüyoruz

Kuzum sağlıksız diye nitelendirebilecegim bisey yok ama oğlundan kalanları yeme alışkanlığı iyi değil sen çöp değilsin kalan senin midene girsin, bırak börtü böcek hayvan onlar yesin
Bi de acıkırsan süt iç geç saatte muz yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…