- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Ben hatayda yaşıyorum cnm .. yemesem iyiydi ama mükemmel bi sofraydı yaa.. gittiğimiz kişi instagram fenomeni sayılır yemek konusundaKeskek çok severim sen nerde yasıyorsun canim
Karbon deposu ama çok sağlıklı erken saatte yemissin bence sıkıntı yok ama sigara böreğini bitirivermeseydin keske
Afyonun keskegini biliyorum be n kemik iliği falan akıyor içine super erken yemisiin ya sıkıntı olmaz ama demek istedigim şunun yarımı bunun dibi diyip kilo korumada sıkıntı yaşamayalım diyeBen hatayda yaşıyorum cnm .. yemesem iyiydi ama mükemmel bi sofraydı yaa.. gittiğimiz kişi instagram fenomeni sayılır yemek konusundadüşün...
Haklısın cnm... yemesem daha iyiyidi.. sigara böreği ama fırında pişmiş kızartma değil bu arada..Afyonun keskegini biliyorum be n kemik iliği falan akıyor içine super erken yemisiin ya sıkıntı olmaz ama demek istedigim şunun yarımı bunun dibi diyip kilo korumada sıkıntı yaşamayalım diye
Sırf helva yemek için balık yemeği düşünmek pek iyiye alamet değil sanırımFloweroflife balıktan sonra tahin helvası yeniyo kuzum
açıklamayı da yazim
Balık sonrası helva yenmesinin en önemli sebebi; içeriğinde bulunan Tahin’dir. Balık tüketirken alınan ağır metaller, radyasyon ve bazı ilaçların yarattığı etkilerden vücudu korumak ve denizlerde oluşan kirlilik nedeniyle balıklarda bulunan ağır metalleri sıfırlamak için ve vücuda giren fosfor miktarını düzenleyerek, midedeki asit dengesi normale döndürür. Her balık yemeğinden sonra çok aşırıya kaçmadan helva yemek son derece sağlıklıdır.
Keşke un da olsa o özellik ya da irmik ya da çikolata... Tahin helvasını hiç sevmem çünküSırf helva yemek için balık yemeği düşünmek pek iyiye alamet değil sanırım
Ben de ama şimdi sevdimKeşke un da olsa o özellik ya da irmik ya da çikolata... Tahin helvasını hiç sevmem çünkü
Ben de tatlısızlıktan sevebilir miyim diye düşündüm azönce. Ama ı ı cık olmadı. Neyse zorlamanın anlamı yok.Ben de ama şimdi sevdim
Diyet çok şeyi değiştirdi
Şimdi şunu söyleyeyim ben diyetten önce kurabiye, bisküvi yemezdimBen de tatlısızlıktan sevebilir miyim diye düşündüm azönce. Ama ı ı cık olmadı. Neyse zorlamanın anlamı yok.
Aynen brnim hayalim ne cocuk ne ıs bana gore zengin koca bulup Bı sırt cuntası gezmeli imısım ama hayaller hayatlarbende zengin olmalıymışım
sırtıma çanta diyar diyar gezmeliymişim
Bence deSırf helva yemek için balık yemeği düşünmek pek iyiye alamet değil sanırım
Ben hedefe varınca baklava diyordum, yedim zaati ho ho ho
Kurabi yerim ben de sanırım çayın yanında banarım(ya sanki yemiyormuşum gibi oldu)
Yok ben hedefe varınca bişiy yemem
Kıskanmadım hiç20 şubat menüsü
Kahvaltı : Tereyağında yumurta, iki küp peynir, 5 zeytin, domates,2 dilim ekmek
Ara: 3 minik hurma , 2 dilim elma
Akşam : 1 kase mercimek çorbası, tavuk, yoğurtlu kırmızı biber
Su: 3 litre
malipina
Kız rahatsız ediyosa niye yiyonTüh karışık kuruyemişin içinde badem varmış
Mide ağrısı beni bekliyor , başladı yavaştan..
Kaç yıllık evlisin canim çocuk düşünmüyor musun
Kızlar menümü verim...
Sabah 1 incir yarım ceviz
Kahvaltı 13te
Tam tt ekmek ile tost
2 haş yumurta
Peynir
7 zeytin
Şekersiz çay
akşam 15.30da..
1 servis kaşığı keşkek
1 servis kaşığı biberli,havuçlu kabaklı yoğurtlu bi meze
Yarım sigara böreği(oğlum yemedi)
Salata
1 kare çikolata
Bebek mevlidine gittik.. ondan öğünler saçma sapan oldu.. elimden geldikçe bu kadar dikkat ettim.. keşke masanın resmini atabilseydim
Birazdan belki 1 muz yerim gece acıkmamak için..
hepfit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?