diyet kardeşliği

Ay kızlar işe yürüyerek gidiyorum parklardan geçe geçe, çimleri kesmişler nasıl missss gibi kokuyor, güneş var insanlar cıvıl cıvıl ay bir hoş oldum, mutluluk doldum..
Keşke yeni biçilmiş Çimen kokusu diye ev kokusu olsa, pammık gibi dolanırım her daim

Sevgi böcüğü

Teşekkürler açıklama için..ama nasıl helva hala anlamadım..
Un helvası mı, irmik helvası mı yoksa şu satılan tahin helvası mı?(ay umarım satılan tahin helvasıdır)
Cevap verildi mi bilmiyorum ama ben tahin helvası anladım onu kuzum
Iner iner olumlu dusunucez biz
Yanlız başgan o karşı takımdan
Offf ne tatlılar ne paketli gıdalar uçuşuyor sürekli tıkınan iş arkadaşları yapmışlar
Ya boşver kuzu onlar kendilerine kötülük ediyorlar.
Kızlar en sevmediğiniz ev işi hangisi??
Benimki açık ara çamaşır yıkamak :)
Soruyu ilk okuduğumda en sevdiğimiz işi soruyorsun sandım. Hatta senin cevaba 'onu kim sevmez makineye atıyorsun yıkıyor' diyecektim. kendime cevap olarak da yemek yapmayı seçtim. O da ev işi sonuçta
Ama soru sevmediklerimiz olunca içlerinden hangisini seçeceğimi bilemedim inan. Ama galiba bulaşık yıkamak. Makine olmasa ben mutfağa girmezdim herhalde , nasıl bir devirse kıymetini bilmemiz lazım

Floweroflife balıktan sonra tahin helvası yeniyo kuzum
açıklamayı da yazim
Balık sonrası helva yenmesinin en önemli sebebi; içeriğinde bulunan Tahin’dir. Balık tüketirken alınan ağır metaller, radyasyon ve bazı ilaçların yarattığı etkilerden vücudu korumak ve denizlerde oluşan kirlilik nedeniyle balıklarda bulunan ağır metalleri sıfırlamak için ve vücuda giren fosfor miktarını düzenleyerek, midedeki asit dengesi normale döndürür. Her balık yemeğinden sonra çok aşırıya kaçmadan helva yemek son derece sağlıklıdır.

Kızlar menümü verim...

Sabah 1 incir yarım ceviz

Kahvaltı 13te
Tam tt ekmek ile tost
2 haş yumurta
Peynir
7 zeytin
Şekersiz çay

akşam 15.30da..
1 servis kaşığı keşkek
1 servis kaşığı biberli,havuçlu kabaklı yoğurtlu bi meze
Yarım sigara böreği(oğlum yemedi)
Salata
1 kare çikolata

Bebek mevlidine gittik.. ondan öğünler saçma sapan oldu.. elimden geldikçe bu kadar dikkat ettim.. keşke masanın resmini atabilseydim

Birazdan belki 1 muz yerim gece acıkmamak için..

hepfit

Keskek çok severim sen nerde yasıyorsun canim
Karbon deposu ama çok sağlıklı erken saatte yemissin bence sıkıntı yok ama sigara böreğini bitirivermeseydin keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…