mannakBen 49.9 göreyim 4-5 dilim börek yicem
mannak
hayalin börek mi kız.ne kadan da basit
Sevgi böcüğüAy kızlar işe yürüyerek gidiyorum parklardan geçe geçe, çimleri kesmişler nasıl missss gibi kokuyor, güneş var insanlar cıvıl cıvıl ay bir hoş oldum, mutluluk doldum..
Keşke yeni biçilmiş Çimen kokusu diye ev kokusu olsa, pammık gibi dolanırım her daim
Ben 49.9 göreyim 4-5 dilim börek yicem
Ayy aynı istekler bir mutlu oluyorum kibenimde 51 ucundan görürsem yerim su böreği
Ben her şeyi severim ama en büyük zaafım hamur işi ve tatlıAha sen de mi hamurcusun? Hiç tatlı bisey gelmiyor aklıma hep çörekler börekler
Cevap verildi mi bilmiyorum ama ben tahin helvası anladım onu kuzumTeşekkürler açıklama için..ama nasıl helva hala anlamadım..
Un helvası mı, irmik helvası mı yoksa şu satılan tahin helvası mı?(ay umarım satılan tahin helvasıdır)
Yanlız başgan o karşı takımdanIner iner olumlu dusunucez biz
Ya boşver kuzu onlar kendilerine kötülük ediyorlar.Offf ne tatlılar ne paketli gıdalar uçuşuyorsürekli tıkınan iş arkadaşları yapmışlar
Soruyu ilk okuduğumda en sevdiğimiz işi soruyorsun sandım. Hatta senin cevaba 'onu kim sevmez makineye atıyorsun yıkıyor' diyecektim.Kızlar en sevmediğiniz ev işi hangisi??
Benimki açık ara çamaşır yıkamak :)
Bende seni seviyorum çok ballı çörekSeviyorum kiz seni
Kaç yıllık evlisin canim çocuk düşünmüyor musunYok ben geriliyorum yadüzgün beslensin diye kendimi sıkıyorum çocuk olursa napcam hiç bi fikrim yok
He varmış 5 şeker orucu bir tam oruç ediyorşeker orucunun sevabı var mı
Keskek çok severim sen nerde yasıyorsun canimKızlar menümü verim...
Sabah 1 incir yarım ceviz
Kahvaltı 13te
Tam tt ekmek ile tost
2 haş yumurta
Peynir
7 zeytin
Şekersiz çay
akşam 15.30da..
1 servis kaşığı keşkek
1 servis kaşığı biberli,havuçlu kabaklı yoğurtlu bi meze
Yarım sigara böreği(oğlum yemedi)
Salata
1 kare çikolata
Bebek mevlidine gittik.. ondan öğünler saçma sapan oldu.. elimden geldikçe bu kadar dikkat ettim.. keşke masanın resmini atabilseydim
Birazdan belki 1 muz yerim gece acıkmamak için..
hepfit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?