diyet kardeşliği

Kuzu 2 avuç kuruyemiş senin kilonda biri için bomba kalori, kuruyemişi sağlıklı ölçüde tuketelim olur mu sosis de 1 olsa iyiydi bak tamamen yeme demiyom az ye diyom

Menu paylasayim

Sabah 2 kivi 2 yumurta domates salatalik

Ogle 3 köfte 3 yk karabugday salata 1 kase yogurt

Ara 1 bardak kefir 1 elma 2 ceviz

Aksam ton balıklı salata

Spor 3 mile leslıe
Su 3 lt

hepfit nehirnil111
Çok güzel menü kuzucum

Selam hanımlar

Menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
1 tk tahin pekmez
1 dilim tb ekmeği

Ara
Türk kahvesi

Akşam
2 tane fırında tavuk-soğan-sarımsak
1 kase yoğurtlu kereviz-havuç salatası
1 ceviz
2 kayısı

Su:2lt
spor:1 saat yürüyüş
30 dk egzersiz

@Lunya
hepfit
begum75

Eskiden yerdim çocukların artanını ama artık yemiyorum.. doğruyu söylemek gerekirse biraz bahane yaptım yemek için böreği :)) muz da yemedim cnm türk kahvesi içtim şimdi...

Kız kaç yaşındasın ki?? Karışmak istemem ama 4 yıllık evlilik çocuk istemek için fazla bile.. daha 3 yıl daha düşünmüyorsun... şaşırdım valla..

aynı ben cozutursam bende eve geldikten sonra oluyor

Sabah
Tavada kaşarlı yumurta peynir 3 biber domates sos

Ara süt 2 kaşık çorba (kıza içirmek için ayarlarken bakmam gerekti)

Akşam
1yk nohut
2yk patlicanli kıymalı yemek
Yogurtlu marul salata normal yesillikli salata

Spor
2000 ip igdedali atlayınca ben de özendim
15 dk leslie ısınmak için az yaptim
15dk zumba

nehirnil111 hepfit begum75

iyi akşamlarrr

sabah 08.30
1,5 kk süzme peynir
1 dilim avakado
domates
4 zeytin
1/2 dilim ekmek (yulaf kepeği, siyez unu, hindistancevizi unu)
1/2 dilim ananas

öğlen 12.45
1 köfte
3 kepçe bol acılı tarhana çorbası (içindeki un miktarı diğer tarhanalara göre çok az)
1 ev yapımı salatalık turşusu
3 yk kırmızı lahana salatası

ara 15.00
2 kuru kayısı
4 çiğ kaju
4 çiğ fındık

akşam 19.30
tavuk
brokoli salatası
1 dilim elma

yatana kadar 2 lt su @Lunya hepfit

Eskiden yerdim çocukların artanını ama artık yemiyorum.. doğruyu söylemek gerekirse biraz bahane yaptım yemek için böreği :)) muz da yemedim cnm türk kahvesi içtim şimdi...

He tmm o zaman, alışkanlık olmasında. Bahane de uydurma dürüst olup bi leslie patlaticaz

He tmm o zaman, alışkanlık olmasında. Bahane de uydurma dürüst olup bi leslie patlaticaz
Allah evlatlarımın eksikliğini göstermesin tabi ama çocuklar bi bırakmıyo spor yapim yaa mekik bile çekmek için uzansam gelip üstüme yatıyo.. pilates çemberimi yedi düşün

Kız kaç yaşındasın ki?? Karışmak istemem ama 4 yıllık evlilik çocuk istemek için fazla bile.. daha 3 yıl daha düşünmüyorsun... şaşırdım valla..

Canım 30.5 kız bana şaşırıyorsun Floweroflife ve malipina da var, onlar benden büyük (ahanda ispikledim)
Kuzu ben çocuğu bütün şartlarım mukemmellestikten sonra istiyorum. Eşimde benimle aynı kafada olunca acele etmiyoruz

Oyyy ağzına attığı tek lokmayı yazan barnahlarini yirim gayet güzel esram, spor
Cuma eksini çooookkk merak ediyorum

Ayrıntılı menülerine bayılıyorum, ben de çok ayrıntıcı bi insanım bu haftada güzel bi eksi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…