Hani şu yeşil soğanla filan olan, haşlanmış patdeslePatates salatası ne kız ??
Yok kız öle değil :)) ne alaka yani. Bi sürü güzel cıss varkenHani şu yeşil soğanla filan olan, haşlanmış patdesle
Hatun diyette patdes salatasını direkt çıkarmış bellekten
Dün gece rüyamda gördüm. Ve rüyamda da şeker orucunda olduğum için yemiyordumYok kız öle değil :)) ne alaka yani. Bi sürü güzel cıss varken
Haklısın mali..ye sen daha ye
o hedef 50yi hedef 70 yap sen
geçen iğdenin laflarına utandım diyen sendin gene yiyon gene yiyon ne anladık biz bu işten fılavıırrr
Biz ölçülü yeriz senin gibi kazana düşmeyizVarya cakil sen mali sakin hata yapmayın gidip diyer günlüklere yazicam
evet gel kuzum kendine bak ne güzel kilo veriyodun sen.hedefini boş yere uzatıyon.kek bisküvi falan bırak bunları kuru meyve fındık ceviz al eve onları ye en azından.emeğimize yazıkHaklısın mali..
Diyet moduna geçmem lazım yine, ama yoruldum biraz..
Biraz da gevşedim, yesem de kilo yapmıyor dedim(turkiye’den Sonra), ama sabah acı gerçek vurdu yüzüme..
Ne demişler çekirge bir sıçrar iki sıçrar.. bu üçüncü ve üçüncüde batırdım
Spor da yapmıyorum ne zamandır..
Neyse bugün kendime geleyim..
en azından küvetteki çikolataya cumburlop atlamıyozBiz ölçülü yeriz senin gibi kazana düşmeyiz
Demi yaen azından küvetteki çikolataya cumburlop atlamıyoz
Mali biz bayağı kaşınıyoruzyoksa biz de biliriz muhallebiyle duş almayı
Haklısın doğru diyorsun ama işte yoruldum biraz..evet gel kuzum kendine bak ne güzel kilo veriyodun sen.hedefini boş yere uzatıyon.kek bisküvi falan bırak bunları kuru meyve fındık ceviz al eve onları ye en azından.emeğimize yazık
Evet öyle yapacağım.. akşam 19.00 yemek bitecek bir de maydanoz alayım bari çay yaparım içerimSen yarın eksi gelme o zaman sorarız
Hafta başından tartı gülünce şımardın gene...
bu akşam yeme işini erken bitirip ödem atıcı çay iç bol bol
Yok börek değil..Milfoylu degilmiydi hem tatlı hem börek
Yok kız unutturmadım,arkadaşlar resmen benim hengamede bunu unutturdu yasemin
Sen de mi?Yok kız unutturmadım,
Bakma benden umudu kestiler o yüzden yüklenmediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?