- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Ya bizimki de çok komik oldu,aklımızda nişan falan yoktu, eşim Benimle geldi tanışmaya bizimkilerle,kardeşim erkek tarafı oldu beni istedi, isteme , nişan aynı gün yaptık.. :)Isteme, yuzuk, nişan tek seferde oldu.
ben sadece nikah yapacaktım, zorla düğün yaptırdılar. Kına yaktirmayacaktim kv kendi evinde erkek tarafı ile bana zorla kına yaktı (erkek kız tarafı farklı ilde)
Allaaaammm hayalim manikurlu frenchli tirnaklarken kinali ele, kokteyl tarzı nikahken ankara havaları ile düğüne döndü
Hahhaaa bizim düğün efsaneydi, Türkiye’de Portekizliler halay çekti, takı töreninde koptuk,kına gecesi yaptık eşimin annesi avucuma altın koydu falan öldük gülmektensende gene ankara havaları çalmış.bizde arap oyun havaları le leee le leee
Ay bunu görmemiştim pardonSayımız çok fazla başka gruplara bakabilirsin, yeni üye alamıyoruz
Eve istifledim bissürü var aslındaevet gel kuzum kendine bak ne güzel kilo veriyodun sen.hedefini boş yere uzatıyon.kek bisküvi falan bırak bunları kuru meyve fındık ceviz al eve onları ye en azından.emeğimize yazık
Milföy lu bisey yazmıştın 2 tane o neydi?Börek yemedim, diğeri doğrudur
Ağzımı acamiyom, 24 saat sıvı beslenmem lazimGeçmiş oldun nasıl oldu dişin?
1 tane o..Milföy lu bisey yazmıştın 2 tane o neydi?
Ah yazık yaw sana bu eziyet bitmedi bir türlü..Ağzımı acamiyom, 24 saat sıvı beslenmem lazimaçım
8 köfteMenümü de bildireyim de unutmadan....
Kahvaltı(08:00)
2 haşlanmış yumurta
10 zeytin
2 ceviz
1 kk urfa peynir
yarım domtis ve yeşillik
Öğlen(12:30)
8 köfte
ayran
salata
1,5 kepçe yayla çorbası
Akşam(18:00)
kıymalı ıspanak kavurma
1 parça hindi haşlama
salata
ayran
Ara yapmayı düşünmüyorum spordan sonra olursa yazarım
21 gün bitse de patates salatası yesem... bugün 8. gün 9 da olabilir emin değilim
Su: Şimdilik 2 lt
hepfit
İp atlama yarışması başlatalım diyoruz amaaaa kimse oralı olmadı...
laa ben bugün spora abandım da yarın cuma unuttum
ya şişerse kaslarım
Haklısın doğru diyorsun ama işte yoruldum biraz..
Ekimden beri diyet diyet, ama doğru hedefim var uzatmamam lazım..
Bugün sabah tartıyı görünce modum da düştü zaten..
Ama ne yapayım kendim ettim kendim buldum
Motivasyon lazım yine bana.. kaçamaklarla olmuyor..
Şubat ayı mola ayı oldu gibi, şimdi yine başlamam lazım daha verecek çok kilom var..
Bu hafta diyetşn ikinci etabına başlıyor olarak kabul edeceğim kendimi
Kardeşin mi istediYa bizimki de çok komik oldu,aklımızda nişan falan yoktu, eşim Benimle geldi tanışmaya bizimkilerle,kardeşim erkek tarafı oldu beni istedi, isteme , nişan aynı gün yaptık.. :)
Düğünde iki kere yaptık, bana kalsa nikah yeterdi ama iki taraf da istedi, çifte düğün oldu..
Ama nikah yetişmedi evraklar karıştı, biz balayına gittik döndük
Nikah düğünden 8 ay sonra oldu
Proda sınırım yok fitim8 köfte
Senin 21 gün bittikten 3 gün sonra benimki bitiyor
Vazcaydım zaten bi hareket olsun dedik kimse tınlamadıSeni gecemeyiz ki ben toplasan aksam 1 saat evdeyim ne ara atlayim haftasonu yaparsaniz yaparim 2 gun deli gibi ip atlarim ama jafta ici direk malubum ki hala isteyim uine 9 da cikacagiz bakalim kacta evde olacagim
Bencede haftanin cislari bolumu olsun ilk sayfada bu hafta haftanin cis i esra 1 hafta orda ismi kalsin ayin elemani gibiİlk mesajı düzenleyip haftanın olayları diye bir kısım ekleyelim.Büyük harflerle Esra muhallebi yemiş yazalım.
Ayyy yazık Esra'ya bir daha cısss birşey yemiyecekBencede haftanin cislari bolumu olsun ilk sayfada bu hafta haftanin cis i esra 1 hafta orda ismi kalsin ayin elemani gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?