Çekyatın kenarına tünemişimNapıyorsunuz gençler
Günaydın
Mutlu haftasonları
Dün tartılmadım kaç olduğumu bilmiyorum ama şişim dediğim gün 105 i gördüm.
Zaten bu regl olmam sıkıntısından ne bulursam yedim.
Bugün yarın hazırlıklarım var pazartesi gecesi kısa bi tatile gidicem cuma tartılma şansım yok.
Dönünce ringlere çıkarım inş.
Kilo Takip Tablosu (21.7.19) Başlangıç Kilo 1.Hafta 2.Hafta 3.Hafta 4.Hafta Aylık Fark Eseriklinego 72 73 - - Evdeki deli 96.1 96.8 94.6 95,5 Statusahibi 91.2 - 89 89,2 Bonus 102.5 102.5 104.8 105 Hippocan 75.5 74 75.8 -
Hadi ya nasıl yaptın?şeftalili buzlu çay yaptım ,tadına bakmadım ama sanırım manyak bişe oldu
bi tane şeftaliyi bi buçuk bardak suda 10 dk kaynattım iyice yumuşadı.Hadi ya nasıl yaptın?
Şeker cıss değil mi?bi tane şeftaliyi bi buçuk bardak suda 10 dk kaynattım iyice yumuşadı.
suyunu süzdüm 4-5 yk şeker ekledim.bi bardaktan az, demlenmiş çay ekledim.sonra şeftalinin posalarını kabuğundan ayırıp rondoda çektim bi güzel.karışımın içine ekledim.istersen püreyi eklemeyebilirsin püreyi ekleyince rengi bulanık oluyo,eklemezsen şeffaf oluyo rengi, sana kalmış.en son birsürü buz ekleyip içebilirsin
cıs mıs yok.o defter kapandı artık.ölçüyü kaçırmamak şartıyla herşey serbestŞeker cıss değil mi?
cıs mıs yok.o defter kapandı artık.ölçüyü kaçırmamak şartıyla herşey serbest
Ne kadar da haşinsinGünaydın
Hiç kıskanmıyorum şu menüleridünkü menüm
8,30
1 h. yumurta
6 zeytin
bi domates
peynir
öğlen 14,30
bi tabak semiz otu yemeği
bi tatlı tabağı kısır
yoğurt
salatalık
akşam 19,30
bi kase yoğurt
2 litre su
gece bi tane karam gurme
şeftalili buzlu çay yaptım ,tadına bakmadım ama sanırım manyak bişe oldu
Oyyy canım çekti ferah ferahbi tane şeftaliyi bi buçuk bardak suda 10 dk kaynattım iyice yumuşadı.
suyunu süzdüm 4-5 yk şeker ekledim.bi bardaktan az, demlenmiş çay ekledim.sonra şeftalinin posalarını kabuğundan ayırıp rondoda çektim bi güzel.karışımın içine ekledim.istersen püreyi eklemeyebilirsin püreyi ekleyince rengi bulanık oluyo,eklemezsen şeffaf oluyo rengi, sana kalmış.en son birsürü buz ekleyip içebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?