Hoşgeldin cnm.. şu an için öle çoj sıkı değil grubumuz anladığın gibi.. katılmak istiyorsan sevinirimYasim 31
Boyum 165
Kilom 72.5
Hedef 60
Calisiyorum.
Ewliyim 1 kizim war
Hikayem : Kizken 50 55 arasi kilolarda iken bile balik etliydim yuzum falan hep tombul ve gidikliydi.Hamilelikte cok kg aldim sonra werdim.Ama yasla birlikte ne ara bu kadar kg aldigimi anlayamadim.Gebelik sekerim gebelik triodim ve kolestrolum kaldi.Hepsi sinirda suan kilom arttikca onlar onlar atttikca kilom artiyor boyle bir dongu icindeyim..Aslina bakarsaniz halimden de sikayetciyim sisman olarak kalmak istemiyorum....sohpetleriniz yaristan ote dostca oldugu icin sicak geldiniz.bosluguniz warsa katilmak isterim.
Hoşgeldin besteYasim 31
Boyum 165
Kilom 72.5
Hedef 60
Calisiyorum.
Ewliyim 1 kizim war
Hikayem : Kizken 50 55 arasi kilolarda iken bile balik etliydim yuzum falan hep tombul ve gidikliydi.Hamilelikte cok kg aldim sonra werdim.Ama yasla birlikte ne ara bu kadar kg aldigimi anlayamadim.Gebelik sekerim gebelik triodim ve kolestrolum kaldi.Hepsi sinirda suan kilom arttikca onlar onlar atttikca kilom artiyor boyle bir dongu icindeyim..Aslina bakarsaniz halimden de sikayetciyim sisman olarak kalmak istemiyorum....sohpetleriniz yaristan ote dostca oldugu icin sicak geldiniz.bosluguniz warsa katilmak isterim.
ne demek sıkı değilHoşgeldin cnm.. şu an için öle çoj sıkı değil grubumuz anladığın gibi.. katılmak istiyorsan sevinirim
Vayy 24 saatne demek sıkı değilgayet de sıkı yapıyorum ben 24 saattir
Ben 72 saatbeğenmiyo bi de
afferimBen 72 saat
Gördüm gördümHuuu ayy karne almaya gittik yağmurda mahsur kaldık
Gördüm gördüm
Yürüyüş yaptım ama suyum çıktı artık akşamları yüricem karar verdim
Yaa bayılırım serin havayaBuraya gel gördüğün gibi hala serin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?