Evet diyet psikolojisinden çıkman lazım kuzum hep kötü beslendim sanıp vazgeçme egilimindesinKafamda oluşan diyet kalıbından çıkmam lazım benim
Öyleyim valla. Nasıl kodladıysak her şeyi cıs diye, bir kere yedin bozuldu sal gitsin falan offEvet diyet psikolojisinden çıkman lazım kuzum hep kötü beslendim sanıp vazgeçme egilimindesin
Öyle yok öyle yok hayir.bi kere yedik diye koyvermek yok gebertirim. Kaçirsan bile sonraki öğün normal düzende devam edicezÖyleyim valla. Nasıl kodladıysak her şeyi cıs diye, bir kere yedin bozuldu sal gitsin falan off
Harikasın maşaallahBü menü verem
Sabah 8
Bi haşlanmış yumurta
Bi domates
Peynir
5 zeytin
Biber
Azıcık ceviz
Öğlen 14
üç çatal dünkü sebze yemeğinden
Nohutlu salata
Yoğurt
Akşam 19
Bi tabak domtesli kabak yemeği
Yoğurt
2 litre su
Spor yapmadım. belki birazdan yürürüm
22 gibi süt ya da ayran içerim
Sonra kapanış..
MHarikasın maşaallahdarısı başıma işte tamam dediğim güne
Yok bu sistem kafama yattı kuzum. İşte tatil falan düzen zor oluyor, ablamgil de var ya. Sürekli bir engel çıkıyor. Ama olacak inanıyorumM
Menü yaz efoo
İyi ya da kötü Hadi kuzum
Yavaş yavaş azaltırız kötü bişeyler yesen bile.kolay değil bir anda herşeyi kesmek.kendine zaman tanı.şu an bile ufak ufak çabalamanın bile faydası oluyodur emin ol bak.vazgeçme.
YaaaYok bu sistem kafama yattı kuzum. İşte tatil falan düzen zor oluyor, ablamgil de var ya. Sürekli bir engel çıkıyor. Ama olacak inanıyorum
Çocuklar uyusunda canom
Gidem bi de kave içem bari
Ayran daha iyi bastırıyo mideyi.kahve acıktırıyo beniBende içtim yarım saat önce açlığımdan
Ayran daha iyi bastırıyo mideyi.kahve acıktırıyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?