Diyet Obası...

Geldim de listedeki kilolariniza bakıyordum napmışsınız öyle bacılar. Hadi ben doğum yaptım size noldu bilin bakalım hamilelikte kaç kilo aldım
Bu çok acı oldu be ben ilaç kullandım kuzum 3 ay yine, o ara olan oldu. Ama zaten öncesinde aylarca 63-65 arasıydım hep. O kilolar da korudum yani.
Kaç aldın söyle bakalım

Ohh sefan olsun

Hoş geldin. Allah kabul etsin. Nasıl geçti nişanın

Çok güzel geçti şükürler olsun rüya gibiydi beklediğimden çok çok daha guzeldi herkes mutluydu gerginlik yoktu maşallah subahanallah inslalah sonuna kadar böyle gider bakalım

İftarda ve sahurda baya yedim bugün yine yeniden sağlıklı beslenmeye başlıyorum inşallah.. bu sabah 38 dk pilates yaptım bugünde orucum bakalım iftarda neler olacak :) ..yüz maskemi yaptım birazdan ütü yapicam azcik dinlenip ise gidicem inşallah :*

Bu çok acı oldu be ben ilaç kullandım kuzum 3 ay yine, o ara olan oldu. Ama zaten öncesinde aylarca 63-65 arasıydım hep. O kilolar da korudum yani.
Kaç aldın söyle bakalım
O kilolarda olduğunu biliyordum canım ben de.İlaclar da mecbur napacaksin sağlık için. Yani tahmin ettiğim ilaclarsa korumak bile zor oluyor ama sen başarırsın
Naaptık yedik
Ben 30 kilo aldım
Ben de 10 kilosu gitti 20si kaldı

O kilolarda olduğunu biliyordum canım ben de.İlaclar da mecbur napacaksin sağlık için. Yani tahmin ettiğim ilaclarsa korumak bile zor oluyor ama sen başarırsın

Ben de ✌10 kilosu gitti 20si kaldı
sen hamilelik -doğumdan dolayı aldın ama di mi
benim gibi değil yani

sen hamilelik -doğumdan dolayı aldın ama di mi
benim gibi değil yani
Evet malim ama yine de fazla değil mi sence bebe çıkalı 5 ay oldu aynı duruyorum.
Ama sen süper kilo vermiştin ya biliyorum bunu duymak hiç hoşuna gitmiyor ama epey almışsın.
Aslında bizim yeme düzenimizi değiştirmemiz lazım diyetten ziyade. Ama ben yapamıyorum ya cok seviyorum yemek yemeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…