anlaştıkBugün vericem
Geldim de listedeki kilolariniza bakıyordumsidelya buraya gel canım
Bu çok acı oldu beGeldim de listedeki kilolariniza bakıyordumnapmışsınız öyle bacılar. Hadi ben doğum yaptım size noldu bilin bakalım hamilelikte kaç kilo aldım
Eneeem iyiki doğdun kuzumm nice sağlıklı yaşların olsun inşllahGeldim geldim.. Bugün benim doğum günüm ❤
Naaptık yedikGeldim de listedeki kilolariniza bakıyordumnapmışsınız öyle bacılar. Hadi ben doğum yaptım size noldu bilin bakalım hamilelikte kaç kilo aldım
Ohh sefan olsun
Hoş geldin. Allah kabul etsin. Nasıl geçti nişanın
Ooo nice mutlu yıllara doğum günün kutlu mutlu olsunGeldim geldim.. Bugün benim doğum günüm ❤
Amin inşaallahÇok güzel geçti şükürler olsun rüya gibiydi beklediğimden çok çok daha guzeldi herkes mutluydu gerginlik yoktu maşallah subahanallah inslalah sonuna kadar böyle gider bakalım
efo seninki ne zaman kızOoo nice mutlu yıllara doğum günün kutlu mutlu olsun
Amin inşaallah
24 Eylül kuzumefo seninki ne zaman kız
ben de diycektim 23 eylül müsün bi günle kaçırmışım tüh24 Eylül kuzum
O kilolarda olduğunu biliyordum canım ben de.İlaclar da mecbur napacaksin sağlık için. Yani tahmin ettiğim ilaclarsa korumak bile zor oluyor ama sen başarırsınBu çok acı oldu beben ilaç kullandım kuzum 3 ay yine, o ara olan oldu. Ama zaten öncesinde aylarca 63-65 arasıydım hep. O kilolar da korudum yani.
Kaç aldın söyle bakalım
Ben deNaaptık yedik
Ben 30 kilo aldım
sen hamilelik -doğumdan dolayı aldın ama di miO kilolarda olduğunu biliyordum canım ben de.İlaclar da mecbur napacaksin sağlık için. Yani tahmin ettiğim ilaclarsa korumak bile zor oluyor ama sen başarırsın
Ben de ✌10 kilosu gitti 20si kaldı
Evet malim ama yine de fazla değil mi sence bebe çıkalı 5 ay oldu aynı duruyorum.sen hamilelik -doğumdan dolayı aldın ama di mi
benim gibi değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?