Sukur sukur Allahin verdigi nimet yok
Yapcak kadın yok demek
Oyy ferah ferah ne güzel gider
Seninde gözün aydın regldaşım
Ahh o şüphe cidden bitiriyor insanı
Ablamgil var ya şehir dışından ondanAnangilde ne var kız beyle her allahın günü
Sen anlamadın ben şok ben iptalNe dedi acaba
bende de bi doymama hali var.inşallah adet gelicek diyedirDışardan geldim bende bery hibisküs dışında bi zayiyatım yok. Dondurma neyin yemedim.
Davul gibiyim regl olmam lazım ondan heralde
ben de bugün ne uydursam da pişirsem diye düşünmekten usandımYeminle bıktım hergun ne pisirsem derdinden
Hastayım refikayabissürü soğuk kahve tarifi aldım refikadan yapar yapar dururum artık
hee bugün şeftalili soğuk çay deniyim bi ara da hibiskusa bakim o zamanHastayım refikayabery hibisküs yapmaya değer para vermeye değmez
aha aha cok haklisinNe dedi acaba
Hic bisey yoksa anangilde hazir yemek oluyo miss gibinnAnangilde ne var kız beyle her allahın günü
Hemide mangal varmisAblamgil var ya şehir dışından ondanbabam mangal yapacakmış, ben en son gelmiycem daha burnumdan getiriyor çocuklar dedim, ablam babamın yanında aradı bugün kaçta gelsin babam almaya diye mecbur tamam dedim
Öhöm öhöm açıklıyorumSen anlamadın ben şok ben iptalyani yemek olmazsa yapacak kadında olmaz yani bende olmam demek istemiş
ben bilmiyuur oyle şeylerStarbucks hibiskusunu bilmem emme
Yillardir demler iceriz biz
Ne kadarmis orda
Anam bizim zamanımızda çaya limon atardık ıhlamur içerdik bele şeyler bilmezüdükBanada zorla içirdiler
Az geliyo menün gözüme sankiSabah 2 dilim kepek ekmeginden tost
Domates,salatalık
Ara birncay bardagi leblebi,bi yesil elma
Aksam 1 kase mercimek corba,1 kucuk tabak alinazik yagsiz yerinden
Su ictim bolca
Spor yok
Cumaya kadar eksilcekmiyim Acaba
GünaydınGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?