Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın tatlım ❤Günaydın kızlar
Günaydin
Sali menum
Sabah
Ac karnina 1 bardak detox icecegi
Haslanmis yumurta
Domates
Peynir
Cay
Ara
Kahve
Öğlen
Elma muz
Ceviz
Cay
Aksam
Mercimek corbasi
Pirasa yemegi
3 tane lahana sarmasi
Tursu
Cay saatinde
Mandalina
Yarim muz
Cay
Azcik cips
Bugun arttrdim ya
Keske pazartesi gbi 1 hafta yapabilsem
Su 2 lt
Afiyet olsun tatlim❤
Afiyet olsun canimSalı menüm
12:30
1 haşlanmış yumurta
9 zeytin
domates salatalık biber
17:30
Yeşil mercimek çorbası
kabak
lorlu semizotu salatası
Spor
20 dk yoga
Boncuk2307
tomrs
20 saat nasil ac kaldinİyi akşamlar
20 saat açlık sonrası (Açlıktayken limonlu su, bir double Türk kahvesi ve 1 şekersiz çayım vardı) Limonlu su bozuyor tabi, kalorili ama faydası var benim için.
Akşam yemeğim
Kuru fasulye, çorba, pilav (ortanın bir tık üstü porsiyonlar)
ARA
Rulo kek (55 gr)
ARA
Kara buğday patlağı, labne
SPOR yok
Ellssa
Boncuk2307
Mthn83
Moral motive yerlere yakınken şu günü kapatmak. Ah ne zorlandım.
İyi uykular![]()
Aaa önceden maviydi, kırmızıya mı dönmüşAfiyet olsun
Haftaya kırmızı kaptan kim belli oldu![]()
Gitti gitti gittttiiiiiiAh ah kizcemi kaptilar❤
Hakkaten yaa, herkes sadece menü yazıp çıkmış. (Menü bile yazmaya giremeyen ben söylüyorum bunuBugün çok sesiz buralar![]()
Afiyet olsun tatlim❤Canm cia tohumlu suyu nasıl yapıyorsun ben sadece yumurtalı tuketiyorum,yenilerde basladim
Sagol canimAfiyet olsun tatlim❤Canm cia tohumlu suyu nasıl yapıyorsun ben sadece yumurtalı tuketiyorum,yenilerde basladim
Teşekkür ederim deneyeyim , yarim yemek kaşığı cia tohumu su yada sütle 5 dk bekletiyorsun, yumurta ve baharat ekliyorsun tavada pişiyorsunSagol canim
2 tatli kaşigi Chia tohumunu 1b suda 30dk kadar bekletip iciyorum. Yumurtali nasil oluyor onu ilk defa duyuyorum.![]()
Tadi nasil yarin kahvaltida deneyimTeşekkür ederim deneyeyim , yarim yemek kaşığı cia tohumu su yada sütle 5 dk bekletiyorsun, yumurta ve baharat ekliyorsun tavada pişiyorsun![]()
Tadı bana göre güzeldi, baharatlarla daha çok sevdimTadi nasil yarin kahvaltida deneyimtesekkurler canim
![]()
Zor beAfiyet olsun canim
20 saat nasil ac kaldindikkat et kastan kaybedersin afiyet olsun canim
![]()