- 17 Nisan 2019
- 289
- 463
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimHayırlı olsun![]()
Hoşgeldin.. nerden buldun bizi :)Adet olmak üzereyim muhtemelen bu hafta şişlik olur bende. Pek birşey gitmez gibi geldi hadi hayırlısı
Kendime diyet yaparken motive edecek arkadaş arıyordum. Samimi geldiniz ve yazmak istedimHoşgeldin.. nerden buldun bizi :)
Başarılar canım inşallah hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşırsın :)İlk kilo bildirimini ben yapim.. tabi bu bildirim resmi değil :)
Pazartesi 73.7
Hedefim 67![]()
Herkese kapımız açıkHippocan ağır ve eski toplara yer var mı listede?
Kapımız herkese açıkBenim de kendime gelmem ve diyete girmem lazım aslında burası bana uygun sanırım
Motive olamıyorum
Katılabilir miyiiim
Güzel spor yapmışsın.. regl ödemi olabilir.. yarın resmi kilo bildiriyoruz.. boy kilo hedef kiloSabah nesfit le kahvaltı yaptım 2 bardak suyumu içtim. 300 ip atladım 40 dk leslie yürüyüş yaptım. Pazartesi günü tartılmıştım 80.5 kg dım. O kadar spor yürüyüş VS yapıyorum gr vermemişim ya hatta 100 gr fazla görünüyor. Adet olmam lazımdı 2 gün önce ama olamadım acaba ondan mı dersiniz kızlar?
Ayy cumartesi.. ben yarını cumartesi sandımCuma mı cumartesi mi kilo bildirimi?
Ayy cumartesi.. ben yarını cumartesi sandım
Kafam yerinde değil bugün :)Çok ileri görüşlü gördüm seni hippo :)
Boy kilo bende yazayım inş. Sürünüyorum iki haftadır.
Bonussss nasılsın, veriyon mu kiloÇok ileri görüşlü gördüm seni hippo :)
Boy kilo bende yazayım inş. Sürünüyorum iki haftadır.
Yarın mıydııııGüzel spor yapmışsın.. regl ödemi olabilir.. yarın resmi kilo bildiriyoruz.. boy kilo hedef kilo![]()
YazmışsınızAyy cumartesi.. ben yarını cumartesi sandım