Yılın son ayına girmişken ne yapmalı bu yıl yapmayı istediğim ve yapamadiğim ne var diye düşünürken başi kilo vermek çekiyor.
Günlükler diyet arkadaşliği sayesinde geçen sene burada baya kilo verdim.
Sonra şımardim.nasılsa veriyorum kafasina girdim ve verdiklerimi almaya başladım.
Tabi artık vucut alıstıgı için yeme duzenine gram gram oynuyor
Buda motivasyon eksikliğine yılmama sebeb oluyor
Ama bu son düzlükte sürekli diyette olup umdugunu alamayan olmak yerine işi en başta sağlam tutup istediği vucuda sahip olmak amacim
66.4kilom 1.60,boyum
Vermem gereken 7-8 kilo
Yani58-59,olmak benim için yeterli
Motivasyon için yediğim içtiğimin fotosunu atmak en birinci gorevim olacak.
En azından şimdi neyi yanliş yaptığımı biliyorum.
Ben bu yoldayım katilmak isteyenleri beklerim.❤
İnşallah azmin kırılmaz iraden daim olur :)
yolun açık olsun :))
benimde boyum 1,60 ve 61 kiloyum benimde son 4 kilom kaldı,ama 7 aydır bu kilodayım,7 ay aradan sonra dün diyetisyene gittim, 15 gün boyunca yediklerimi not alıyorum,neden durmuş kilo vermem ona bakıcak
sana başarılar dilerim umarım en kısa sürede dilediğin kiloda ve görüntüde olursun
Geldim geldmmmmmmm şimdi öğle yemeği hazrliorm haslanms tavuk göğsü haşlanmış bulgur salatalık tursusu azicik patates kizartcm hiç ekmek yemicmBirakitamolsa katilmak istersen beklerim canım
Geldim geldmmmmmmm şimdi öğle yemeği hazrliorm haslanms tavuk göğsü haşlanmış bulgur salatalık tursusu azicik patates kizartcm hiç ekmek yemicm)
Tskr ederm sanada afyt olsnÇok güzel menünün canım
Bende çorba salata yoğurt ve mantar sote yiyeceğim.
Su içmeyi ihmal etme afiyet olsun:)
Ben bugn spora gidemedim yaaa hareketszdm yaniKek ile ekmek aynı anda olmamiş yoksa gayet güzel menün
Benimde aksam menüm
Yoğurt kara lahana salatası 1 kase kakaolu pudinğ 2 litre suyumu içtim 15 dk yurudum ve telefondaki 30,gun egzersiz programinin 7.gununu uyguladim.
Bu programda mekik yarım mekik ayak kaldirma ve plank var ve şimdilik yeterli gibi durutor
Ben bugn spora gidemedim yaaa hareketszdm yani
İçini cikardgm için 4 dilim yedim aslında arada kuru incir ve kayısı yedimBenim sabah kahvaltım bir kase yoğurt iki dilim yumurtali ekmek iki zeytin çay.
Arada bir neskafe
Daha oglen yemeği yemedim çünkü misafirliğe gidiyorum abartmadan ve bilinçsizce yemeyecegime söz veriyorum
Canim sende yavaş yavaş ekmeği azalt istersen 4 biraz fazla olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?