Diyet/Spor/Motivasyon 3u1

-Kristal-

""Guncel:66.1 Hedef:60"".mütemadiyen diyette!
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.713
3.297
53
36
Yılın son ayına girmişken ne yapmalı bu yıl yapmayı istediğim ve yapamadiğim ne var diye düşünürken başi kilo vermek çekiyor.
Günlükler diyet arkadaşliği sayesinde geçen sene burada baya kilo verdim.
Sonra şımardim.nasılsa veriyorum kafasina girdim ve verdiklerimi almaya başladım.
Tabi artık vucut alıstıgı için yeme duzenine gram gram oynuyor
Buda motivasyon eksikliğine yılmama sebeb oluyor
Ama bu son düzlükte sürekli diyette olup umdugunu alamayan olmak yerine işi en başta sağlam tutup istediği vucuda sahip olmak amacim
66.4kilom 1.60,boyum
Vermem gereken 7-8 kilo
Yani58-59,olmak benim için yeterli
Motivasyon için yediğim içtiğimin fotosunu atmak en birinci gorevim olacak.
En azından şimdi neyi yanliş yaptığımı biliyorum.
Ben bu yoldayım katilmak isteyenleri beklerim.

-Kristal- :Bk;66.4.........................hedef kilo;60

.....Cuma günü tartı günü ilan edilmiştir....

Son düzenleme:
İnşallah azmin kırılmaz iraden daim olur :)
yolun açık olsun :))

benimde boyum 1,60 ve 61 kiloyum benimde son 4 kilom kaldı,ama 7 aydır bu kilodayım,7 ay aradan sonra dün diyetisyene gittim, 15 gün boyunca yediklerimi not alıyorum,neden durmuş kilo vermem ona bakıcak
sana başarılar dilerim umarım en kısa sürede dilediğin kiloda ve görüntüde olursun

İnşallah sende istediğin kiloya gelirsin.cok teşekkür ederim canım

Geldim geldmmmmmmm şimdi öğle yemeği hazrliorm haslanms tavuk göğsü haşlanmış bulgur salatalık tursusu azicik patates kizartcm hiç ekmek yemicm)

Çok güzel menünün canım
Bende çorba salata yoğurt ve mantar sote yiyeceğim.
Su içmeyi ihmal etme afiyet olsun:)

Şimdide 5 kaşık kadar kavurma 2 dilim ekmek iki dilim kek yedm 1 litre su ictm pfff çok yemişim yine

Kek ile ekmek aynı anda olmamiş yoksa gayet güzel menün

Benimde aksam menüm

Yoğurt kara lahana salatası 1 kase kakaolu pudinğ 2 litre suyumu içtim 15 dk yurudum ve telefondaki 30,gun egzersiz programinin 7.gununu uyguladim.
Bu programda mekik yarım mekik ayak kaldirma ve plank var ve şimdilik yeterli gibi durutor

Ben bugn spora gidemedim yaaa hareketszdm yani

Benim sabah kahvaltım bir kase yoğurt iki dilim yumurtali ekmek iki zeytin çay.
Arada bir neskafe
Daha oglen yemeği yemedim çünkü misafirliğe gidiyorum abartmadan ve bilinçsizce yemeyecegime söz veriyorum

Canim sende yavaş yavaş ekmeği azalt istersen 4 biraz fazla olmuş

İçini cikardgm için 4 dilim yedim aslında arada kuru incir ve kayısı yedim

Günaydın diyet kardeşlerim nasilsiniz ben bugün biraz usutmuşum galiba bir yorgunluk var uzerimde:)
Ama buna da şükür. . .

Kahvaltı da 1,bardak süt 1 haşlanmiş yumurta ve sonrasinda sinirsiz çay
Havalar soğuk bitki çayları ile vucıdumuzu dinç tutmayı unutmayalım❤

Gayet güzel olmuş csnim:)

Ben oglen kuru fasulye bir tavuk baget iki kaşıkta pilav yedim aksamla birleşti gibi bişey oldu aksam içinde bi haşlanmiş yumurta ve kahve bugünlük böyle oldu

Akşam yemeğim 2 tane karışık pide ve kola 4te yedim sonra 1 dilim pasta yedim 5te başkada yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…