• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

kakaovanilya kakaovanilya , janesagan janesagan saolun kızlar, subattan beri uğraşıyorum en azından kilo verme kısmı bitse,sporu bırakmam artık vücut dirilesio resmen :)) pilatesimi yaptım buraya yapcam etcem die yazınca sorumluluk oluo kalkıp yapiorum
iyi alismissin, bir seyi 21 gun hic eksiksiz yaparsan aliskanlik oluyomus zaten.

Kızlar merhaba bi kac gundur giremedim. Hastaydım cumartesiden bu yana spora da gitmiyorum. Az once de tartım geldi. 69.500 gösteriyor
Dayanamadım tartıldım sabah tekrar tartılcam.

Pirasayi ben de bulgurlu yapiyorum biraz da kiyma koyuyorum cok guzel oluyo.

Kuzum bir tabak tavuk soteyle nasil doymadin?
benim midem küçülmüyor mu nedir anlamadım canım ya 9 marttan beri diyetteyim :)) çok küçük kestirmiştim eti, normal kuşbaşının yarısı kadar falandı boyutu, o yüzden porsiyon az oldu sanırım ya da midem küçülmedi :))

Kızlar merhaba bi kac gundur giremedim. Hastaydım cumartesiden bu yana spora da gitmiyorum. Az once de tartım geldi. 69.500 gösteriyor
En son kilon gunceldekimiydi Cnm,eğer öyleyse maşallah baya vermişsin hem sabah baya eksik cikio insan.demekki daha da azsin.gecmis olsun buarada direk lafa girdim neyin vardi

darisi benle masalima, ben 7 leri masalim 8leri
aramizda en once sen indin galiba

En son kilon gunceldekimiydi Cnm,eğer öyleyse maşallah baya vermişsin hem sabah baya eksik cikio insan.demekki daha da azsin.gecmis olsun buarada direk lafa girdim neyin vardi
Evet gunceldekiydi. Ama tartım yeni geldi farklı tartı ile tartılıyodum ondan kafam karıştı. Hangisine inancam. Neyse yarın sabahtan itibaren kilomu bildiririm yine zaten perşembe tam da. Cnm usutmusum ateşim var oyle yatıyodum. Teşekkür ederim.

Kızlar canım neler istiyor ya zor tutuyorum kendimi. Bol tereyaglı salcalı makarna pizzaaa patates kızartması pişi. simdi dikkat etmiyo olsam bugün yemiştim hepsini. Hastayım moralim de bozuk ben ne zaman. Annelik o kadar uzak geliyo ki suan. 1 yıl olcak Yoruldum gibi Rabbimin gücüne gitmesin insallah.

darisi benle masalima, ben 7 leri masalim 8leri
aramizda en once sen indin galiba
Doktorun verdiği ilaçta baya etkili yoksa bu kadarını ben de beklemiyorum. 20 nisan da spordaki tartı ile tartıldım sabah 72 ydi. Baska bi tartı ile 19 nisanda aksam 5 gibi 71.500 en son bi hafta sonra aynı tartıyla aksam 9 gibi.70.700 bi hafta olucak yarın kendi tartımla kac çıkıcak bakalım. Musade ederlerse spor salonu'ndaki tartı ile tartılcam sabah da kendiminkiyle. Bakalım ne kadar fark edicek. Tartı gelene kadar böyle oldu bundan sonrası karışıklık olmaz inşallah.

Kızlar canım neler istiyor ya zor tutuyorum kendimi. Bol tereyaglı salcalı makarna pizzaaa patates kızartması pişi. simdi dikkat etmiyo olsam bugün yemiştim hepsini. Hastayım moralim de bozuk ben ne zaman. Annelik o kadar uzak geliyo ki suan. 1 yıl olcak Yoruldum gibi Rabbimin gücüne gitmesin insallah.
Canım ben instagramdan yemek fotolarina ve videolarindaki bakarak nefsimi doyuruorum.hergun istisnasız baklava üzerine dökülen şerbetler mi dersin,kuzu etlerini,pastalar mı neler neler izliyorum ama sadece izliyorum yemiş gibi oluorum walla.bence geçici bı süreçtir o herkesten duyuyorum benzer şeyleri kolay değil zaten kendini mutluetcek biseylere vakit ayırmaya calis terapi gibi

Back
X