• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Kızlar ben kesin artı çıkacağım. korkuyorum ya. Cumartesi gününden beri toparlayamadim kendimi. Birçok şey yedim ceza olarak leslie 5 mil yaptım ama sporu yaptıktan sonra yine yedim.

Kızlar ben kesin artı çıkacağım. korkuyorum ya. Cumartesi gününden beri toparlayamadim kendimi. Birçok şey yedim ceza olarak leslie 5 mil yaptım ama sporu yaptıktan sonra yine yedim.
Allah seni ya güldüm yorumuna. Tekrar Yedikten sonra yine spor yapsaydın ceza olarak. :)

Evet sorun polikistik over. :KK43: yapıştı yakama.
Canım pso hamile kalmak için bir problem değilmiş. gata da bir doktora gidene kadar bende problem sanıyordum ama değilmiş. Bende evliliğin 6. Ayında taktım kafaya çocuk olmuyor falan diye ama bunun yöntemleri iyice arastir . Bende 83 kilo dan 67 ye düştüm ve doktorun ilk başta dediği şeylere uymaya çalıştım. ve çok şükür doktora gittikten tam bir yıl sonra hamile kaldığımı öğrendim. Zayıfladığım içinde polikistik. O . yok olmuştu. Normal yollar ile 1 yıl olmuyor ise problem oluyormuş. Ama

Canım pso hamile kalmak için bir problem değilmiş. gata da bir doktora gidene kadar bende problem sanıyordum ama değilmiş. Bende evliliğin 6. Ayında taktım kafaya çocuk olmuyor falan diye ama bunun yöntemleri iyice arastir . Bende 83 kilo dan 67 ye düştüm ve doktorun ilk başta dediği şeylere uymaya çalıştım. ve çok şükür doktora gittikten tam bir yıl sonra hamile kaldığımı öğrendim. Zayıfladığım içinde polikistik. O . yok olmuştu. Normal yollar ile 1 yıl olmuyor ise problem oluyormuş. Ama
Evet gebe kalmaya engel degil. Kimisinde tedaviye gerek kalmıyor kimisinde tedavisiz olmuyor. Pco lu olupta Doğal yollardan hamiş kalanlar da var. İnanır mısın ben de 6. Ayımda öğrendim. Ve doktorum 7 8 kilo ver dedi. Bu ay da tedavi başlıcak.

Evet gebe kalmaya engel degil. Kimisinde tedaviye gerek kalmıyor kimisinde tedavisiz olmuyor. Pco lu olupta Doğal yollardan hamiş kalanlar da var. İnanır mısın ben de 6. Ayımda öğrendim. Ve doktorum 7 8 kilo ver dedi. Bu ay da tedavi başlıcak.
Tedavi derken doğum kontrol hapi deme sakin

Suan pco var mı sende. Geçti demişsin.

Kızlar canım neler istiyor ya zor tutuyorum kendimi. Bol tereyaglı salcalı makarna pizzaaa patates kızartması pişi. simdi dikkat etmiyo olsam bugün yemiştim hepsini. Hastayım moralim de bozuk ben ne zaman. Annelik o kadar uzak geliyo ki suan. 1 yıl olcak Yoruldum gibi Rabbimin gücüne gitmesin insallah.
Tatlim herseyin bir vakti zamani var demekki ben de 1 yildir bekliyorum ama tik yok:) ayy tobe tobe artik guluyorum.

Sen guzelce kilonu ver heded kilona ulas bebisinde olur istedigin besinleri de kararinda yersin.

Günaydın ara tartı hedefime ulaşamadım ama yaklaştım. 53.2 ( -500 ) dünkü spora abanma ise yaramış yarım kilo gitmis.cumartesi de aynısını yapcam. Hadi bakalım sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum.
Canım çok sevindim senin adına. gerçekten çok az kalmış.

Back
X