• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Tatlim herseyin bir vakti zamani var demekki ben de 1 yildir bekliyorum ama tik yok:) ayy tobe tobe artik guluyorum.

Sen guzelce kilonu ver heded kilona ulas bebisinde olur istedigin besinleri de kararinda yersin.
Senin de mi bebiş yok. İlk mi olacak. İnşallah giden kilolar bebis getirir her zaman hayırlısı ile. :)

Günaydın ara tartı hedefime ulaşamadım ama yaklaştım. 53.2 ( -500 ) dünkü spora abanma ise yaramış yarım kilo gitmis.cumartesi de aynısını yapcam. Hadi bakalım sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum.
Masallah a
Günaydın ara tartı hedefime ulaşamadım ama yaklaştım. 53.2 ( -500 ) dünkü spora abanma ise yaramış yarım kilo gitmis.cumartesi de aynısını yapcam. Hadi bakalım sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum.
Masallah sana azmine hızına hayranım lorelaiii :) evde lorelaiii lorelaiii diye bağıra bağıra gezesim geliyor cok begendim soylemesi cok hoş :)

Kahvaltım küçük bi kase süt, biraz nesfit ,azcık da nesquik cokokare.:KK66: special k bugün bitti kalanları yedim.
Yarım dilim k. Ekmek biraz da burgu peynir.
Simdi spora gidiyorum bi kac günün acısını cıkarcam. Ogleden sonra da hareket yapmayı planlıyorum. Bugün bomba gibiyim.

Masallah a

Masallah sana azmine hızına hayranım lorelaiii :) evde lorelaiii lorelaiii diye bağıra bağıra gezesim geliyor cok begendim soylemesi cok hoş :)
:)) Hadi ya eski bı dizideki kadının adıydı ben de çok sevmiştim.saol Cnm azimli olacağız hep birlikte

Günaydın kızlar. Tam da tahmin ettiğim gibi artı çıktım 81.1 yinede sevindim dün ki yemeye 5 kilo almadım diye

Kahvaltım ara ogünum ve öğlen yemeğimi yazacağım. Bugün kahvaltı evde yapmadım . okula getirdim.
1 Domates
1 Salatalık
1 biber
1.5 kk peynir
1 yeşilçay
1 mısır püskulv
3 dilim ekmek
3 ceviz
3 hurma
1 ayran.

Bundan sonra öğlen yemeğini okulda yapacağm eve gidince açılıyorum. Saldırıyorum

Bende delonghi var, olculeri falan da kayit ettim cekirdekleri sutu ekliyorum kolayima geliyo. Chemex biraz ugrastirici :) balatta bi kahve dukkani var istanbulda, yurtdisindan degisik cekirdekler getiriyor orada uyeligim var benim, eve taze kahve cekirdegi yolluyorlar, istersen cekirdekleri cektirebiliyorsun da. Kahve guzel ya ben tiryakiyim valla :)
Ben de daha deniyorum, asil arkadasim kahve tiryakisi, incigini cincigini inceliyor kahvenin.
Ben heralde Tchibo kahvesi bile icerim icmeye gelince.
Gerci oyle diyorum da en son Sanal Baharattan aldik kahveyi, sevindim fiyati da uygun diye, hic hosuma gitmedi, megerse espressosu iyi oluyomus oranin kahvesinin.
Bir dahaki sefer Probador Collectiva'nin kahvesini deneyecegim.

dunku bildirim
kahvalti sahanda yumurta, 1 dilim ekmek, ceyrek avakado, az peynir, 1 muz
ogle hindi, sebze corbasi,salata, bir dilim ekmek
aksam-sebze corbasi,yogurt, 2 kofte, kabak graten,
ara 1 ceviz, chia puding, kahve, 3 cilek

kahvaltilarin kalorisini azaltmam lazim, ama muzu gorunce dayanamadim. yuruyuse geri dondum

bu arada biz kabak graten diyoruz o yemege ama, sanirim adi oyle degil.
graten aslinda besamel soslu, kasarli falan baya kalorili bir sey,
bizimki kabak, pirinc, yumurtadan yapilan oldukca hafif bir sebze yemegi.

Evet canim benimde ilk olacak ama malesef bir yildir olmuyor,yazin bir kimyasal gebelik gecirdim daha da olmadi:KK43:demekki vakti zamani var,suan onceligim kilo vermek
Üzülme dicem ama. Bak en azından hamile kalabiliyosun demek. Kilolar büyük etken inaniyorum. Her şey yoluna girecek inşallah.

Back
X