• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Lorelai, kakaovanilya.
Uzulmeyin kizlar, bu kilo verme isi boyle, dogrusal gitmiyor, bazen almalar vermeler oluyor, dilerim bir dahaki hafta hep beraber eksileri kutlariz

Kizlar ya gelemedim bir turlu telimde skinti var kusura bakmayin ancak gelebildim,
Ama sabah moral falan kalmadi kacamak yapmadigim halde dikkat ettigim halde +200 le 66.6 ya ciktim:( anlamiyorum gecen kista kilo vermistim ama hic bir hafta arti olmadim bu sene neden boyle oldu,Allah sahidim arada belki yemek hazirlarken bir iki lokma tadina bakmak disinda hic bir fazla yedigim bir sey yoktu.

Gecen hafta daha cok kacamagim vardi yinede -700 dum bu hafta neden boyle oldu ki:(

İlk ben yapayım 65.3 olmuşum:KK73:
Tek kelimeyle harikasin canim ben 66 takildim kaldim ya:(
Gunaydin. 67.3 ciktim :KK43:
Uzulme tatlim bem de artiyim,bileydim arti cikacam bem de senin gibi bol soslu bir makarna yerdim:)
Masalim nerdeee kesin gelirdi iyisin dimi balim masal3487 masal3487
Iyiyim tatlim benim telefon skinitli sarji bitiyor kapaniyor dolmadan cikarmayayim dedim sarjdan.
Ben de artidayim regl yakın ama 4 gün kaldı bu hafta kilo bildirimini es geçim kızlar,suveybecim 2 gün yokum ama sonra senin tarzda devam etcem az yemiosun ama doğru besleniosun maşallah güzel de gidio .sabah normal Karatay kahvaltısı akşam da çorba salata yoğurt ve genel sebze yada et yemekleri yaniliomuyum.ilaveten bişey varmi
Canim nekadar artisin cok mu:(
İnşallah canım hepimiz bırakmazsak vericez
Ama benim etrafımda daha verme demeler başladı
Eşim bile ellilere düşersen çirkin olursun diyor:KK67:
Canim sen bilirsin ama hedefin kacsa ona in bence boyuma gore 57-58 olabilirsin bence ama senin ne istedigin daha onemli.

Evet masalcim 54 lerde nie böyle oluoruz biz ya hayır yavaş gitsin tamam ama en azından giden kalsin.benim sadece 2 haftam kaldı sonra eşim gelecek diyet fln yapamam.alirim bile

Bu hafta bir ugursuzluk var kizlar uzerimizde :) kacamak yapmayip arti cikmak cok sinir bozucu canim ama arti cikamadin diye moralini bozup benim gibi yapmazsan haftaya cok iyi eksi gorursun canim masal3487 masal3487

L LoReLaiii senin kilon az diye mi takildin canim acaba yoksa siskinlikten falan mi?

Kilo veren herkesi tebrik ederim kizlar. Yerinde sayanlqr olarak bu hafta isi sıkı tutup haftaya iyi bir eksi goruruz insallah. Ben 2-3 gunluk kacamakla arti 2 gordum, haftaya hedef o artilardan kurtulup gecen haftaki kilomdan 100 gr bile olsa eksi gormek. Gecen hafta 65.6ydim, haftaya pazar icin hedef 65.3.

Bu hafta bir ugursuzluk var kizlar uzerimizde :) kacamak yapmayip arti cikmak cok sinir bozucu canim ama arti cikamadin diye moralini bozup benim gibi yapmazsan haftaya cok iyi eksi gorursun canim masal3487 masal3487

L LoReLaiii senin kilon az diye mi takildin canim acaba yoksa siskinlikten falan mi?

Kilo veren herkesi tebrik ederim kizlar. Yerinde sayanlqr olarak bu hafta isi sıkı tutup haftaya iyi bir eksi goruruz insallah. Ben 2-3 gunluk kacamakla arti 2 gordum, haftaya hedef o artilardan kurtulup gecen haftaki kilomdan 100 gr bile olsa eksi gormek. Gecen hafta 65.6ydim, haftaya pazar icin hedef 65.3.
Valla ugursuzluk ki ne ugursuzluk,hayir kacamak yapsam bu kadar takmayacam:( valla icimde kaldi olan oldu bugun makarna yiyeyim diyorum aksam yarindan itibaren yine dikkat edicem.

Kızlar merhabalar kilo veren arkadaşları gerçekten tebrik ederim. kızlar az yeyince kilo vermek zor oluyormuş sadece dengeli ve sağlıklı yiyecekleri yiyerek verilir diye düşünmeye başladım. Hatırlarsanız ben geçen günlerde 81.1 gelmiştim bugün 80.4. Geçenlerde tv de görümcen görmüş. Bir tane kadın 40 kilo mu ne vermiş herşeyi yiyerek ama kendine yediklerinin hiç biri kilo aldırmaz sadece doyunc kalk demis. Çikolataları falan yemiş. Ve bir çok kilo vermiş. bende bu hafta bunu dememiştim. yani yediklerimi pişman olmadan yedim. Ve gitmiş çok şaşırdım. Abartmadim ama

Kizlar ne yesem acaba yemegim yok yogurtla birwz tavuk gogus mu yesem yemek yapmaya usendim saat de gec oldu bu saatte yemek istemiyorum acaba bi sey yemeyip acikinca yogurt yiyip sut mu icsem

Henuz yazılanların tamamını okumadım
Eve geldim ama çoooook yorulmuşum,oazartesi sendromuna pazardan girdim bi de
Haftasonu gittiğim kaldığım yerler formaliteli yerlerdi,o yüzden bişeyler isteyemedim arkadaşlar
Önüme geleni en az kaloriyle halletmeye çalıştım. Ama spor yapamamk,meyve sebzesiz kalmak beni çok zorladı. Tabi bu bi yönden de güzel.
Eve geldim ama yatağın üstüne yığıldım,çok yorgunum,yoksa 3 mile yapaykm diyordum ama yok,olacak gibi değil

Kızlar bugün kaçamağım oldu
Ama sporla telafi edicem inşallah
Akşam kebap yedim ve ayran içtim
Ondan sonra saat 7.30 gibi 2 poğaça yedim

Kızlar ben sezaryenle doğum yaptığım için özellikle alt karın çalıştırmam gerekiyor
Aslında karnım yok gibi ama sıkılaşması lazım
Şu bir aydır bayağı toparladı inşallah sporu bırakmak yok :spor:

Back
X