Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hadi insallah tez zamanda goruruz 65 leri:)Kızlar sabah tartıldım 69.2 ydi. Bisey yemedim eşimi gonderdim geri yattım. Suan 68.8 gosterdi. ( afedersiniz azcık lavabo sorunum vardı da ) 65 i görmeyi o kadar sabırsızlıkla bekliyorum ki sanki ondan sonrası daha kolay olacakmış. Daha motive olacakmışım gibi geliyor.
Kuzum diyetisyene mi gittin?eger diyetisyene devam edeceksen tabiki diyetisyen onerilerini dikkate al.Kizlar dukan mi diyetisyen diyeti mi yapcamm ben![]()
dukan uygulamasi kolay bir diyet, islerini rayina oturtunca, cokta diyetteymissin gibi hissettirmiyor insana, kolay devam ettirilebiliyor, ama diyetten sonra kilo almalari cok oluyor bunu cevremde de duyuyorum, ben de koruma evresini 1,5 sene kadar devam ettirdim, ama insan bir sure sonra aman diyor. 3 senenin sonunda verdigim kilolari geri aldim.Kizlar dukan mi diyetisyen diyeti mi yapcamm ben![]()
bugun du di mi mulakati, iyi gecer insallahKuzum diyetisyene mi gittin?eger diyetisyene devam edeceksen tabiki diyetisyen onerilerini dikkate al.
icli koftenin haslama olanlarindan mi, senin yemeklerde gozum kaliyor hep:)kızlar öğlen ayran ve sütlü kahve içtim
akşam içli köfte ve söğüş salata yedim
şimdide kahvemi içiyorum 18 den sonra yemek yasak
Kuzum yeni gitmedim ama 89 kiloyken gitmistim kuzum o listem var suandada 90 kiloyum zaten ayni yicekler olabilir diye düşündüm kafam karışık kuzucanKuzum diyetisyene mi gittin?eger diyetisyene devam edeceksen tabiki diyetisyen onerilerini dikkate al.
Ben dukan diyeti yaptım 10 kilo verdim sonra hamielelik suresince aldim ama ben baya korudum kilomu hemen almadim canim ama kafam cok karışık ya dukan diyetini seviyorum ben ekpres yapıyorum zaten ama napicam bilmiyorum.. su sekilde yapsam diyorum ekpreslede az veriliyor çünküdukan uygulamasi kolay bir diyet, islerini rayina oturtunca, cokta diyetteymissin gibi hissettirmiyor insana, kolay devam ettirilebiliyor, ama diyetten sonra kilo almalari cok oluyor bunu cevremde de duyuyorum, ben de koruma evresini 1,5 sene kadar devam ettirdim, ama insan bir sure sonra aman diyor. 3 senenin sonunda verdigim kilolari geri aldim.
Diyetisyen diyetinde ilk denedigimde pek performans almadim, 3 hafta 72 kiloada kalinca, onu birakmistim, bir daha denemek istiyorum ama. Dediklerine gore diyetisyen diyetinde ogun miktarini kontrol etmeyi ogrendiginden geri alma daha az oluyormus, dukan gibi diyetlerde ogun kontrolu yapmiyorsun, doyana kadar yiyorsun. karbonhidrata baslayinca bu aliskanligini degistirmediginden, sonuclar boyle oluyormus.
Ama diyetisyen diyetinde dukan kadar hizli kilo veremezsin, haftada iki kiloyu falan unut.
sence nasil olmus canim yine gider misen zaten boyle yapmiyor musun, bu sekilde baya hizli veriyorsun zatenBen dukan diyeti yaptım 10 kilo verdim sonra hamielelik suresince aldim ama ben baya korudum kilomu hemen almadim canim ama kafam cok karışık ya dukan diyetini seviyorum ben ekpres yapıyorum zaten ama napicam bilmiyorum.. su sekilde yapsam diyorum ekpreslede az veriliyor çünkü
1 gun saf protein
2 gun sebze protein
3 gun saf protein nisasta gunu
4 gun saf protein
5 gun sebze protein
6 gün saf protein
7 gün ödül ögünü(öğlen) ve saf protein(aksam)
Ekpresle dukani karistrdimsence nasil olmus canim yine gider mi
haşlanmış canım aslında biraz fazla yedim çorba unlu diye içmedimicli koftenin haslama olanlarindan mi, senin yemeklerde gozum kaliyor hep:)
Biliyorum canim kitabimi okudumsen zaten boyle yapmiyor musun, bu sekilde baya hizli veriyorsun zaten
dukanla kilonu koruyabilecegine inaniyorsan tavsiye ediyorum zaten, ama dukan hayat boyu iki kere yapilabiliyor, bu ikinci hakkin unutma.
gerci dukan ekspresi tam bilmiyorum, ama dukan diyetinin kurali hayat boyu iki kere
Biliyorum canim kitabimi okudum
Dukan ekpres dukandan uzak bi diyet canim
Ya canim ben dukanda nisasta yasak ya seyirde ben haftanin bi gunu nisasta koyayim diyorum?
Evet canim 200 gramDukani vejateryanlar bakliyatla yapiyor, bakliyatlar baya nisastali. Ama herhalde 100-200 gr gibi bir limit vardi gunde, yani nisastayi sinirsiz yiyemiyorsun dukanda, ama dukan ekspresi tam bilemiyorum
bu sekilde verebildigin surece cok fena bir diyet gibi gorunmuyor canim.Biliyorum canim kitabimi okudum
Dukan ekpres dukandan uzak bi diyet canim
Ya canim ben dukanda nisasta yasak ya seyirde ben haftanin bi gunu nisasta koyayim diyorum?
Sen nasil uygluyosun
Nornalde biliyosun sp ps sp ps doye ilerliyor
Ben sp ps carsamba gunu nisasta gunu yapayim diyorum pazarda ödül ogunu ben 10 kilo verdgmde bile pazar gunu ödül ogunu yaptım 90kilo oldugum icin uuzn yolum bu şekilde devam edym ditorum sen nasil uygluyosun ? Zarar verir mi yiende gidermi canim??sp/ps/nisasta/sp/ps/sp/ödül ogunu ve saf
Ekpres su canimbu sekilde verebildigin surece cok fena bir diyet gibi gorunmuyor canim.
Dukan ekspres az kilo fazlasi olanlar icin duymustum. Buyuk ihtimalle dukanda hep oldugu gibi bir ara duraklama yasarsin, o zaman proteini arttirirsin olur biter sanirim.
Dukanla bende cok tok oluyorum hele yulaf kepegi cok tok tutuyor canim sen nasil beselniuyosun dukanla kac kilo vermiştin canimben simdilik dukan yapmiyorum, 1300 kalori diyeti yapiyorum, simdilik performansindan memnunum.
Acikilarak yapilan diyetler bana gore degil, bu da dukan gibi cok ac birakmiyor.