- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
Yok canim haftaya galibabugun du di mi mulakati, iyi gecer insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim haftaya galibabugun du di mi mulakati, iyi gecer insallah
Tatlim kac tane icli kofte yedin?kızlar öğlen ayran ve sütlü kahve içtim
akşam içli köfte ve söğüş salata yedim
şimdide kahvemi içiyorum 18 den sonra yemek yasak
Ben de diyetisyen kontrolu sandim canim valla bilemedim simdi,daha once sana ozel hazirlanmis bir menu saniirm.Aman zaten diyetisyenlerin cogu ayni menuyu uyguluyir artik kalsiklesti,dukan da genelde tavsiye edilmiyor ama senin uyguladigin farkli,sen kendi bunyeni cok daha iyi bilirsin tatlim.Kuzum yeni gitmedim ama 89 kiloyken gitmistim kuzum o listem var suandada 90 kiloyum zaten ayni yicekler olabilir diye düşündüm kafam karışık kuzucan
Ozele gitmistim bana ozeldi kuzum ama suan benimki tam dukanda detil kuzum bide ekpresi biraktim dukani desgtrerek denym sonuc ne olcakBen de diyetisyen kontrolu sandim canim valla bilemedim simdi,daha once sana ozel hazirlanmis bir menu saniirm.Aman zaten diyetisyenlerin cogu ayni menuyu uyguluyir artik kalsiklesti,dukan da genelde tavsiye edilmiyor ama senin uyguladigin farkli,sen kendi bunyeni cok daha iyi bilirsin tatlim.
Dukanla 25 kilo vermistim canim, yulaf kepegi cok tutuyor haklisin.Dukanla bende cok tok oluyorum hele yulaf kepegi cok tok tutuyor canim sen nasil beselniuyosun dukanla kac kilo vermiştin canim
Valla kusursuz tatlim menun:) heyecanla seni yetmislere bekliyoruz:)Sabah(10.00)
Ispanakli omlet
Yulaf kepekcim
2 zeytin
Domates
Salatalik
Öğlen (14.00)
Karnibahar kisirim ( kucuk kase)
1 bardak ayran
Aksam 17.30
1 kase tavuklu yoğurt corbam
Yanında turp salatası
Spor
Reglimin 2.gunu canlar sadece 20 dk yuruyebildim
Su 2litre
Ha unutmadan ara ogun olarak tarcinli elma yicem reglide tatli kirizi icin![]()
küçük boy 5 taneTatlim kac tane icli kofte yedin?

Ayy agzindan bal damlıyor kuzucanimmm❤❤Valla kusursuz tatlim menun:) heyecanla seni yetmislere bekliyoruz:)
Iste buuuuKizlar 45dk yuruyusumu yaptim geldim![]()
Valla cezalar yalan olduOglen yemek yemedim bugün gec kahvaltı yaptım zaten, aksam da davetteydik. etli pide 3 parça yedim ve yanında ayran turşu ;( yalan söyleyemem. Kesin kızlar cezamı.![]()
25 kilomu vay canina tebriklerDukanla 25 kilo vermistim canim, yulaf kepegi cok tutuyor haklisin.
Simdi, ben her seyi yiyorum, ama miktarlarini normal tutmaya calisiyorum.
Her seyi yemek hem iyi hem kotu, canin bir sey istedi mi istedigini yiyebiliyorsun, ama tabi kendini tutman gerekiyor, dukandaki gibi hatlar siyah beyaz olsa, her seferinde karar vermek zorunda kalmazsin.
Evet kuzum nasil saglicaz bu durumu?Valla cezalar yalan oldune yazikki bir istikrar olmadi gurupta
korumaya gectim 1.5 yilda kaldim, korumada bir 5 kilosunu aldim, kalan 1,5 yilda da gerisini,25 kilomu vay canina tebriklerkorumaya gecmismydin ? Süper gitmiş hepsi geri mi geldi
Evet aynen oturtamadik,tamam başlayalım artık bı silkelenelimValla cezalar yalan oldune yazikki bir istikrar olmadi gurupta