• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Kuzum yeni gitmedim ama 89 kiloyken gitmistim kuzum o listem var suandada 90 kiloyum zaten ayni yicekler olabilir diye düşündüm kafam karışık kuzucan
Ben de diyetisyen kontrolu sandim canim valla bilemedim simdi,daha once sana ozel hazirlanmis bir menu saniirm.Aman zaten diyetisyenlerin cogu ayni menuyu uyguluyir artik kalsiklesti,dukan da genelde tavsiye edilmiyor ama senin uyguladigin farkli,sen kendi bunyeni cok daha iyi bilirsin tatlim.

Ben de diyetisyen kontrolu sandim canim valla bilemedim simdi,daha once sana ozel hazirlanmis bir menu saniirm.Aman zaten diyetisyenlerin cogu ayni menuyu uyguluyir artik kalsiklesti,dukan da genelde tavsiye edilmiyor ama senin uyguladigin farkli,sen kendi bunyeni cok daha iyi bilirsin tatlim.
Ozele gitmistim bana ozeldi kuzum ama suan benimki tam dukanda detil kuzum bide ekpresi biraktim dukani desgtrerek denym sonuc ne olcak ;)

Dukanla bende cok tok oluyorum hele yulaf kepegi cok tok tutuyor canim sen nasil beselniuyosun dukanla kac kilo vermiştin canim
Dukanla 25 kilo vermistim canim, yulaf kepegi cok tutuyor haklisin.

Simdi, ben her seyi yiyorum, ama miktarlarini normal tutmaya calisiyorum.
Her seyi yemek hem iyi hem kotu, canin bir sey istedi mi istedigini yiyebiliyorsun, ama tabi kendini tutman gerekiyor, dukandaki gibi hatlar siyah beyaz olsa, her seferinde karar vermek zorunda kalmazsin.

Sabah(10.00)
Ispanakli omlet
Yulaf kepekcim
2 zeytin
Domates
Salatalik

Öğlen (14.00)
Karnibahar kisirim ( kucuk kase)
1 bardak ayran

Aksam 17.30
1 kase tavuklu yoğurt corbam
Yanında turp salatası

Spor
Reglimin 2.gunu canlar sadece 20 dk yuruyebildim

Su 2litre

Ha unutmadan ara ogun olarak tarcinli elma yicem reglide tatli kirizi icin :KK66:
Valla kusursuz tatlim menun:) heyecanla seni yetmislere bekliyoruz:)

Kızlar bugün iş gereği sahadaydim çok yorucuydu,öğlen maalesef tavuk döner dürüm yemek zorunda kaldım cikintilik yapamadım.aksam 1 avuç badem ve 1 kase sebze çorbası.bugun spor yok çok yorgunum sabah yapmaliydim ya

Oglen yemek yemedim bugün gec kahvaltı yaptım zaten, aksam da davetteydik. etli pide 3 parça yedim ve yanında ayran turşu ;( yalan söyleyemem. Kesin kızlar cezamı.:sinirli:

Dukanla 25 kilo vermistim canim, yulaf kepegi cok tutuyor haklisin.

Simdi, ben her seyi yiyorum, ama miktarlarini normal tutmaya calisiyorum.
Her seyi yemek hem iyi hem kotu, canin bir sey istedi mi istedigini yiyebiliyorsun, ama tabi kendini tutman gerekiyor, dukandaki gibi hatlar siyah beyaz olsa, her seferinde karar vermek zorunda kalmazsin.
25 kilomu vay canina tebrikler ;) korumaya gecmismydin ? Süper gitmiş hepsi geri mi geldi

25 kilomu vay canina tebrikler :KK66: korumaya gecmismydin ? Süper gitmiş hepsi geri mi geldi
korumaya gectim 1.5 yilda kaldim, korumada bir 5 kilosunu aldim, kalan 1,5 yilda da gerisini,
bu sefer geri almak istemiyorum, bakalim, o yuzden yavas yavas vermeyi hedefliyorum.

Back
X