Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim hafif tempoda bir sey olmaz ama cok sicakta cikma tabi,gecmis olsun.Aksam yuruyuse cikmayi dusunuyorum ama dun yuruyuse ciktigimda hicbir sorunum yokken eve geldigimde kafamin arkasi zonkladi uyuyana kadar hani beynim zonkluyor derler ya oyle bir sey ve tansiyonum 7/4tu. Tuzlu ayran icip yattim. Sabah kalktigimda kafamin zonklamasi gecmisti tansiyonum hala 7/4tu ama kendimi iyi hissediyordum, simdi de 10/7 cikti. Sizce bugun ciksam mi yuruyuse, kendi kendime triplere girdim dusup bayilir miyim diye :)) tansiyonum ayda yilda bir duser cunku
Afiywt olsun canim guzel menu:)Menu
Sabah 10.00
Kiyamli yumurta
Yulaf kepekcim
Öğlen 15.00
Türk kahvesi (sekersiz)
2 dilim tarcinli elma
3 adet yulaf kepeginden kraker (ev yapimi)
Akşam 18.00.yicem
1 tabak yoğurt corbasi
1 kepce patates yemegi
Salata
Spor
2 saat tempolu yürüyüş
Su 2litre
Kesinlikle oyle canim,benim okul cok yakin,esimin isi de oyle ikimizde ogle evde oluyorum hem butce daha cok saglik icin iyi oluyor.şaka bir yana evde yemek hazırlamak hem sağlık hemde bütçe için aşırı faydalı
Sagol tatlim, ben de senin gibi iki ogun yapiyorum artik:)canım menülerin harika olmuş![]()
Canim ama girdikce menulerini yaz lutfen,birbirimize yorumlar yaoarizKeşke kilo almak da vermek kadar kolay olsa değil mi?
Perşembe günü tartılalım bakalım.
Çok sık siteye giremesem de takip edeceğim özellikle bildirim için.
Vaktiyle burada d,yet gruplarının sayesinde 8 kilo vermiştim darısı şimdinin başına![]()
Aksam cok erken olmus acikmaz misin canim?3.30 gibi yediğim akşam menümden bahsedeyim size:
1 adet karnıyarık, 1 porsiyon pilav ve ayran aşı çorbası.
Az evvel de 2 ceviz ve nescafemi içtim. Bugün benim için tamamlandı.
Bakalım yarın nasıl beslencem
Yarın kısmetse iş için şehirdışındayım kesinlikle kaçırmamam lazım.![]()
Heyy masallah tebrik ediyorum tatlimEki Görüntüle 1996455 rekor ustune rekor kiriyorum kizlar adim.sayar bile sasiriyordur bu miskin kedi nasi bukadar cok yuruyor diye15 bine tammamlarimmm
![]()
ilk hafta zorlanabilirsin canım ama sonradan alışıyorsunSagol tatlim, ben de senin gibi iki ogun yapiyorum artik:)
Gozunaydin canim cok sevindim. Kilo vermenin en guzel yani alisveris zaten :)) bu mutlu haber ve giydiklerinin yakismasinin motivasyonuyla kesin gorursun 52yiKızlar döndüm turp gibiymisim masallah, moral bozuklugundan hiç bişey yiyemedim doğru dürüst.bugun ufak bı alışveriş yaptım walla ne giysem yakıştı kilo vermek cokkk güzel.persembe inşallah 52 yi gorcem.ama sağlık çok önemli ömrümden omur gitti walla sağlıklı günlerin tadını çıkarıp şükretmek ve dolu dolu yaşamak lazım.
@ yapip isim yazmaya basliyorsun, altta nickler cikiyor zatenKızlar isim etiketlerini nasıl yapıyorsunuz.
Bu arada bugün yeni hedef koydum ramazan bayramına kadar 74 un altında olacağım. size söz veriyorum.
Gözün aydın canım. Gerçekten icimizi ferahlattınKızlar döndüm turp gibiymisim masallah, moral bozuklugundan hiç bişey yiyemedim doğru dürüst.bugun ufak bı alışveriş yaptım walla ne giysem yakıştı kilo vermek cokkk güzel.persembe inşallah 52 yi gorcem.ama sağlık çok önemli ömrümden omur gitti walla sağlıklı günlerin tadını çıkarıp şükretmek ve dolu dolu yaşamak lazım.
Oh bin şükür cok sevindim kuzum ❤ herhalimize bin şükürKızlar döndüm turp gibiymisim masallah, moral bozuklugundan hiç bişey yiyemedim doğru dürüst.bugun ufak bı alışveriş yaptım walla ne giysem yakıştı kilo vermek cokkk güzel.persembe inşallah 52 yi gorcem.ama sağlık çok önemli ömrümden omur gitti walla sağlıklı günlerin tadını çıkarıp şükretmek ve dolu dolu yaşamak lazım.
45 dk leslie 15 dk karın egzersizi yaptım
3 lt suyumu içtim![]()