- 18 Mayıs 2016
- 624
- 1.031
- 33
- 39
Sporuna ek bişey yap Cnm cardio tarzı aldığın kaloriyi yakarsin bozma hemen moralinibenim motivasyon alt üst oldu
geçen haftada veremedim bu haftada kaçamaklar
benim hedef hayal oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sporuna ek bişey yap Cnm cardio tarzı aldığın kaloriyi yakarsin bozma hemen moralinibenim motivasyon alt üst oldu
geçen haftada veremedim bu haftada kaçamaklar
benim hedef hayal oldu
Kızlar icinizi daraltmayin ya bakın mis gibi haftasoni,evden çıkın bisiler yapın kafaniz dağılır.bazen öyle ustuste gelir herşey öyle durumlarda kendi kendine kalmamak en iyisiben de çok sıkıldım kızlar yaaSuveybe13
_Masalim_ diyet, mülakat, problemli erkek arkadaş, nerdeyse karnı ağrısa beni arayan manyak bir müvekkil. yeni dava almıyodum mülakat var diye, bir süre kafam rahat takılırım, iş yüküm azaldı diye seviniyordum ama bu manyak müvekkilin davasında bir türlü karar çıkmadı kurtulamadım adamdan. valla daral geldi, hepsini komple bırakasım geliyo
![]()
kakao özelden yazamıyorum:) ne zaman mülakat?teşekkürler canım, inşallah geçerim :)
girdim, sonuçları bekliyorum :) tanıyamadım, nick falan mı değiştirdin :)kakao özelden yazamıyorum:) ne zaman mülakat?
Canım hafta sonum yok bu hafta sadece 19 mayıs hürmetine bugün evdeyim zaman daraldıkça panikliyorum benKızlar icinizi daraltmayin ya bakın mis gibi haftasoni,evden çıkın bisiler yapın kafaniz dağılır.bazen öyle ustuste gelir herşey öyle durumlarda kendi kendine kalmamak en iyisi
Canım oğlum var akşam o uyuyacakta spor yapıcamSporuna ek bişey yap Cnm cardio tarzı aldığın kaloriyi yakarsin bozma hemen moralini
hayır burdan gördümgirdim, sonuçları bekliyorum :) tanıyamadım, nick falan mı değiştirdin :)
Canım bu geçici bir süre ilaçlarını düzenli olarak alIcimde sıkıntılar bar kuzum yaaa hap icmiyim diyorum ama sanirim icmem lazım
Şu kilolar gitsede azcık morel olsa bariben de çok sıkıldım kızlar yaaSuveybe13
_Masalim_ diyet, mülakat, problemli erkek arkadaş, nerdeyse karnı ağrısa beni arayan manyak bir müvekkil. yeni dava almıyodum mülakat var diye, bir süre kafam rahat takılırım, iş yüküm azaldı diye seviniyordum ama bu manyak müvekkilin davasında bir türlü karar çıkmadı kurtulamadım adamdan. valla daral geldi, hepsini komple bırakasım geliyo
![]()
aynen ya. dünden beri sürekli acıkıyorum zor tutuyorum kendimi, gidip gidip tartılıyorum 59a çok az kaldı yeme faalan diyorum kendime :))Şu kilolar gitsede azcık morel olsa bari
mesaj attım özeldenhayır burdan gördüm
merak ediyorum özelden konuşnak istemiştim ama. uygun mu senin için:)
Anladim Cnm ,sıkma canını yarın dengelersin hem spor yapiosun yaptigjn bile yakmana yeter.insan sonuç aldıkça bian önce hedefe varmak istio ama sonlara doğru daha sabırlı olmak lazim.benim 3 kilo yapıştı üstüme gitmiyor ama napim devam etmem lazım off.Canım oğlum var akşam o uyuyacakta spor yapıcam
Yarında dersim var yine çok geç yatınca ertesi gün kötü oluyorum
senin moralini bozan insanlardan uzak durmanı tavsiye ederim canımCildirmamak elde değil anskyete bozuklugu varmis bende diyorum konu acilinca insanlar kilodandir diyo ya sabir ya ne alaka ruh sagligiyla kilonun tövbe Estagfullah ya cildircam yeminle bi gun kafayi yemessem iyidir ya bebegimi kaybederim kilodandir ruh sağlığım gider kilodandir kolum agrir kilodandir seker hastalığı kesin sende vardir neden kilon fazla ya yok diyorum cok şükür kan pihtilamasi var bende oda kilodandir diye diye sonunda beni mahvetcekler herkesten biktim yeminle

Dayim akrabam yani herşeyi kiloya baglaninca cok zor oluyor benim icin zaten iyi degilim kizlar biliyorsunuz biseylere tuunuyorum sporuma odaklandim bugünde 2 saat yürüdüm mesala elimden geleni yapıyorum ama ruhsal bozuklugumu kilodan dolayı olmadi herkes biliyor hem suan zayfliyorum yeniden basladim hayata kuzum iyiki sizler varsiniz cok teşekkür ederim desteğin icin kuzumbunları diyen kim? akrabalar falan mı? bir süre muhatap olma kimseyle, her dakika kilo konusunu açmayan arkadşaların falan varsa onlarla takılsan biraz. ben de sinir olurdum sürekli kilodandır diyen biri olsa. insana destek olacakları yerde moral bozuyorlar. tamam bazı şeyler kilodan olabilir ama bunu böyle söylemek yerine "bak zayıflıyorsun takma kafana bir şeyi" deseler insan motive olur biraz._Masalim_