• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

ben de çok sıkıldım kızlar yaa Suveybe13 Suveybe13 _Masalim_ _Masalim_ diyet, mülakat, problemli erkek arkadaş, nerdeyse karnı ağrısa beni arayan manyak bir müvekkil. yeni dava almıyodum mülakat var diye, bir süre kafam rahat takılırım, iş yüküm azaldı diye seviniyordum ama bu manyak müvekkilin davasında bir türlü karar çıkmadı kurtulamadım adamdan. valla daral geldi, hepsini komple bırakasım geliyo :işsiz:
Kızlar icinizi daraltmayin ya bakın mis gibi haftasoni,evden çıkın bisiler yapın kafaniz dağılır.bazen öyle ustuste gelir herşey öyle durumlarda kendi kendine kalmamak en iyisi

Kızlar icinizi daraltmayin ya bakın mis gibi haftasoni,evden çıkın bisiler yapın kafaniz dağılır.bazen öyle ustuste gelir herşey öyle durumlarda kendi kendine kalmamak en iyisi
Canım hafta sonum yok bu hafta sadece 19 mayıs hürmetine bugün evdeyim zaman daraldıkça panikliyorum ben

ben de çok sıkıldım kızlar yaa Suveybe13 Suveybe13 _Masalim_ _Masalim_ diyet, mülakat, problemli erkek arkadaş, nerdeyse karnı ağrısa beni arayan manyak bir müvekkil. yeni dava almıyodum mülakat var diye, bir süre kafam rahat takılırım, iş yüküm azaldı diye seviniyordum ama bu manyak müvekkilin davasında bir türlü karar çıkmadı kurtulamadım adamdan. valla daral geldi, hepsini komple bırakasım geliyo :işsiz:
Şu kilolar gitsede azcık morel olsa bari

Canım oğlum var akşam o uyuyacakta spor yapıcam
Yarında dersim var yine çok geç yatınca ertesi gün kötü oluyorum
Anladim Cnm ,sıkma canını yarın dengelersin hem spor yapiosun yaptigjn bile yakmana yeter.insan sonuç aldıkça bian önce hedefe varmak istio ama sonlara doğru daha sabırlı olmak lazim.benim 3 kilo yapıştı üstüme gitmiyor ama napim devam etmem lazım off.

Cildirmamak elde değil anskyete bozuklugu varmis bende diyorum konu acilinca insanlar kilodandir diyo ya sabir ya ne alaka ruh sagligiyla kilonun tövbe Estagfullah ya cildircam yeminle bi gun kafayi yemessem iyidir ya bebegimi kaybederim kilodandir ruh sağlığım gider kilodandir kolum agrir kilodandir seker hastalığı kesin sende vardir neden kilon fazla ya yok diyorum cok şükür kan pihtilamasi var bende oda kilodandir diye diye sonunda beni mahvetcekler herkesten biktim yeminle

bugünkü saçma menümü yazayım

sabah: kahve, kakaolu kırmızı meyveli eti form bisküvi
ara: 1 haşlanmış yumurta, 60 kalorilik bir dondurma
öğle: 1.5 paket altınbaşak, 20 tane tuzlu yeşil erik
ara: yarım kase yoğurt, 1 salatalık, 1 çarliston biber, 3 tane keten tohumlu yulaf kepekli bisküvi
az öncede küçük bir parça mücver yedim fırında. 3-4 kupa kahve, 2 litre su, 30 dk yürüyüş. birazdan yarım saat daha yürücem.
kalorileri çok değil diye bisküvileri götürüyorum kaç gündür :)) artı çıkmadım ama kilomun sabit olma sebebi bu bisküviler muhtemelen. güya bugün ve yarın protein günü yapacaktım ama yine yapamadım. yarını yumurta, tavuk, semizotu ve yoğurtla geçirmeyi düşünüyorum, yapabilirim umarım.

bunları diyen kim? akrabalar falan mı? bir süre muhatap olma kimseyle, her dakika kilo konusunu açmayan arkadşaların falan varsa onlarla takılsan biraz. ben de sinir olurdum sürekli kilodandır diyen biri olsa. insana destek olacakları yerde moral bozuyorlar. tamam bazı şeyler kilodan olabilir ama bunu böyle söylemek yerine "bak zayıflıyorsun takma kafana bir şeyi" deseler insan motive olur biraz. _Masalim_ _Masalim_

Cildirmamak elde değil anskyete bozuklugu varmis bende diyorum konu acilinca insanlar kilodandir diyo ya sabir ya ne alaka ruh sagligiyla kilonun tövbe Estagfullah ya cildircam yeminle bi gun kafayi yemessem iyidir ya bebegimi kaybederim kilodandir ruh sağlığım gider kilodandir kolum agrir kilodandir seker hastalığı kesin sende vardir neden kilon fazla ya yok diyorum cok şükür kan pihtilamasi var bende oda kilodandir diye diye sonunda beni mahvetcekler herkesten biktim yeminle
senin moralini bozan insanlardan uzak durmanı tavsiye ederim canım

ayrıca canım senin hastalığını kimse bilmek zorunda değil insanlar seni zayıf noktalarından vurmaya çalışır hele akraba kesimi.bebek sürecinden de problemlerinden de kimseye bahsetmeyin her şey eşinle ikiniz arasında kalsın _Masalim_ _Masalim_

kahvaltı klasik
öğlen bir elma
akşam bir kase mercimek çorbası,bir tavuk but,bir tane kendime özel yaptığım kıymalı yeşil mercimekli biber dolması,bol salata
veeee dayanamayıp gömdüğüm sarmalarım :kızgın:
bugün her şey güzel olacaktı ama sarmalar kanıma girdi :KK12:
yemekten sonra sütlü kahve
3 lt su içtim tabi o kadar sarmayı yiyince yanıyor insan :bicak:
spor yapıcam inşallah

bunları diyen kim? akrabalar falan mı? bir süre muhatap olma kimseyle, her dakika kilo konusunu açmayan arkadşaların falan varsa onlarla takılsan biraz. ben de sinir olurdum sürekli kilodandır diyen biri olsa. insana destek olacakları yerde moral bozuyorlar. tamam bazı şeyler kilodan olabilir ama bunu böyle söylemek yerine "bak zayıflıyorsun takma kafana bir şeyi" deseler insan motive olur biraz. _Masalim_ _Masalim_
Dayim akrabam yani herşeyi kiloya baglaninca cok zor oluyor benim icin zaten iyi degilim kizlar biliyorsunuz biseylere tuunuyorum sporuma odaklandim bugünde 2 saat yürüdüm mesala elimden geleni yapıyorum ama ruhsal bozuklugumu kilodan dolayı olmadi herkes biliyor hem suan zayfliyorum yeniden basladim hayata kuzum iyiki sizler varsiniz cok teşekkür ederim desteğin icin kuzum

Back
X