• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Kızlar bu diyet sayesinde ödemimin sebebini anladım bulgur dün çiğ köfte yemiştim hemen bugün parmaklarım şiş şiş olmuş zaten kabızlıkta var
Her gün 1 saat spor yapıyorum nereye gidiyor bu spor

Kızlar bu diyet sayesinde ödemimin sebebini anladım bulgur dün çiğ köfte yemiştim hemen bugün parmaklarım şiş şiş olmuş zaten kabızlıkta var
Her gün 1 saat spor yapıyorum nereye gidiyor bu spor
Canim bulgur kimine yaramiyor bana da malesef azicik yesem bile hemen arti oluyorum,mesela gecen hafta hic tuketmedim hemen etkisini gosterdi

Canim bulgur kimine yaramiyor bana da malesef azicik yesem bile hemen arti oluyorum,mesela gecen hafta hic tuketmedim hemen etkisini gosterdi
Çiğ köfteyi çok seviyorum yoksa başka yerde aramam hiç yemesem sıkıntı yapmam.anladım ki hiç yememem Laz'ım bakalım nasıl sabredicem

Selam kizlar biz yola ciktik,sabit ciktim sabah ama donuste nasul olur bilmiyorum
İyi yolculuklar Cnm kendini çok mahrum etme,etleri fln ekmeksiz götür nolcak.zaten gezerken eritirsin.tatli olayını da bilemiyorum artık kolay gelsin sana o konuda :))

Kızlar 2 gün protein yapcam karar verdim.sabah kahvaltı yapamadım peynir yedim biraz, oglene 2 yumurtayla menemen,akşama da etli az nohutlu çorba yanında bol salata yemeyi dusunuorum

masal3487 masal3487 canım sen bugün kilo güncellemesi yapıcak mısın
Canim,benim kilom sabit zaten sizlerinkini pazar yaparim bi de bir arkadas girmisti onu da ekliycem.
İyi yolculuklar Cnm kendini çok mahrum etme,etleri fln ekmeksiz götür nolcak.zaten gezerken eritirsin.tatli olayını da bilemiyorum artık kolay gelsin sana o konuda :))
Sagol tatlim,Antepte belki bir dilim falan baklava yerim o kadar,zaten tatliyla aram yok benim ama etleri iyi gotururum:-)

yarım saat yürüdüm geldim, köpeğimde kalça çıkığı olduğu için veteriner yarım saatten fazla yürütme diyor, onu eve bırakıp devam edicektim ama hava çok sıcak, baygınlık geldi, akşam yarım saat daha yürücem inşallah

ben de çok sıkıldım kızlar yaa Suveybe13 Suveybe13 _Masalim_ _Masalim_ diyet, mülakat, problemli erkek arkadaş, nerdeyse karnı ağrısa beni arayan manyak bir müvekkil. yeni dava almıyodum mülakat var diye, bir süre kafam rahat takılırım, iş yüküm azaldı diye seviniyordum ama bu manyak müvekkilin davasında bir türlü karar çıkmadı kurtulamadım adamdan. valla daral geldi, hepsini komple bırakasım geliyo :işsiz:

Back
X