Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah almamissindir canim ben de gecen hafta regldim ve malesef verememistimMerhaba reglin en ağrili günü bugün.
Bugün maalesef pek diyet yapamadım. Dondurma canım istedi ve yedim maalesef.
Yarın tartilmak istemiyorum malum reglin yüzünden sis cikcam ne olsa.
Pazara kadar sabretmek istiyorum.
O zamana kadar reglim biter. Kilo almamisimdir umarım.
Hadi kolay gelsin canim,benimde hazirlik yapmam lazim ama daha hic bir sey yapmadimKuzum hamd olsun iyiyim ramazan hazırlığı basladiekmeklerimi yapip yapip dolaba atıyorum ramazanda kolaylik olur
Super bir menu tebrik ediyorum seni.Sabah 10.0o
Lor peynirli omlet
1 bardak sekersiz cay
Öğlen 140o
Kiyma sote
Yulaf krebim
Cacık
Akşam 18.0o
1 kase sebze corbasi
1 bardak ayran
Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi
2 dilim tarcinli elma
Spor
2 saat yürüyüş
Su
2.5 litre
Sorma canim son zamanlarda pek aktif degiliz malesefKizlar nerdesiniz![]()
Yarın güzel bir eksi görürsün artık canım1.5 haslanmis kabak ve 1 kase yogurt yedim, ortalama 615 kalori aldim su ana kadar. Aksam da kalan kabagi yicem yogurtla. 2kupa filtre kahve ictim, yatana kadar iki kupa daha icerim muhtemelen. Sabah eti form bitter cikolatali yedim yine dayanamadim :)) bir de haslanmis yumurta
Çok güzel Cnm masallahSabah 10.0o
Lor peynirli omlet
1 bardak sekersiz cay
Öğlen 140o
Kiyma sote
Yulaf krebim
Cacık
Akşam 18.0o
1 kase sebze corbasi
1 bardak ayran
Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi
2 dilim tarcinli elma
Spor
2 saat yürüyüş
Su
2.5 litre
Kilo verdikce kiyafetler daha cok yakisiyor ve insan daha fazla motive oluyor,benim de 38 beden bir elbisem var yeni aldim suan oluyor ama cok dar insallah bayrama kadar ustumde hafif bol olacak sekilde durur.biz iki gündür hazırlıklara alışverişlerle başladık
bugün kendim içinde baktım kızlar elime alıpta denemek için kabine götürdüğün kıyafetlerin hepsi oldu
yok böyle bir haz kızlar hepsini de aldım
yarın devam
bugün nöbetçiydim artı deli gibi sınav kağıdı ve performans ödevleri okudum
o yüzden bugün spor yok
sabah klasik kahvaltı
öğlen ayran
akşam etli kuru fasulye,cacık ve söğüş salata
2,5 lt su
Kolay gelsin canım bizden hafta sonuna kadar bütün notların girilmesi istendi sınavlarda geçen hafta yapıldı zaten benim daha hafta sonuna kadar bayağı işim varKilo verdikce kiyafetler daha cok yakisiyor ve insan daha fazla motive oluyor,benim de 38 beden bir elbisem var yeni aldim suan oluyor ama cok dar insallah bayrama kadar ustumde hafif bol olacak sekilde durur.
Ben de yarin nobetciyim,ustelik notlar falan hic birini tam olarak bitirmedim gerci benimki cok kolay az ogrencim var ama birlestirilmis sinif oldugu icin biraz ugrastiracak beni.
Canim senin boy benden uzun oldugu icin kilomuz ayni olsa bile sen daha zayifsin,sporunda tabiki etkisi vardir mutlakamasal3487 canın bugün aldığım kıyafetler 38 bedendi sporun faydası galiba
Banlanmisin senBenim yarin isim yok oglene kadar yaticam![]()
Gunaydin tatlimGunaydin kuzucanlar![]()
Ben ekimden beri kilo vermeye calisiyorum 74 le basladim ama bu topigi actigimda 68 kusurdum suan 65 arada duraksamalar oldu tatillere falan gidilince son haftalarda pek veremedim ama bayrama 60 olsam da simdilik yeter.
Sen yinede menulerini yaz canim,umarim arti olarak donmezsin.Merhaba bayanlar
ben bugun 80.9 geldim. kacamaklari ancak toparliyorum.
3 hafta sehir disinda bulunacagim, tartimi gotureblmeme olanak yok, baska yerde tartilmak istemiyorum, yani uc hafta bildirim yapmayacagim,
diyetime dikkat etmeye calisirim, ama ev ortami olmayinca bakalim nasil olacak.