• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Merhaba reglin en ağrili günü bugün.
Bugün maalesef pek diyet yapamadım. Dondurma canım istedi ve yedim maalesef.
Yarın tartilmak istemiyorum malum reglin yüzünden sis cikcam ne olsa.
Pazara kadar sabretmek istiyorum.
O zamana kadar reglim biter. Kilo almamisimdir umarım.
Insallah almamissindir canim ben de gecen hafta regldim ve malesef verememistim

Kuzum hamd olsun iyiyim ramazan hazırlığı basladi :KK66: ekmeklerimi yapip yapip dolaba atıyorum ramazanda kolaylik olur
Hadi kolay gelsin canim,benimde hazirlik yapmam lazim ama daha hic bir sey yapmadim:(
Sabah 10.0o
Lor peynirli omlet
1 bardak sekersiz cay

Öğlen 140o
Kiyma sote
Yulaf krebim
Cacık

Akşam 18.0o
1 kase sebze corbasi
1 bardak ayran

Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi
2 dilim tarcinli elma

Spor
2 saat yürüyüş

Su
2.5 litre
Super bir menu tebrik ediyorum seni.
Kizlar nerdesiniz :KK43:
Sorma canim son zamanlarda pek aktif degiliz malesef:(

biz iki gündür hazırlıklara alışverişlerle başladık
bugün kendim içinde baktım kızlar elime alıpta denemek için kabine götürdüğün kıyafetlerin hepsi oldu
yok böyle bir haz kızlar hepsini de aldım
yarın devam
bugün nöbetçiydim artı deli gibi sınav kağıdı ve performans ödevleri okudum
o yüzden bugün spor yok
sabah klasik kahvaltı
öğlen ayran
akşam etli kuru fasulye,cacık ve söğüş salata
2,5 lt su

1.5 haslanmis kabak ve 1 kase yogurt yedim, ortalama 615 kalori aldim su ana kadar. Aksam da kalan kabagi yicem yogurtla. 2kupa filtre kahve ictim, yatana kadar iki kupa daha icerim muhtemelen. Sabah eti form bitter cikolatali yedim yine dayanamadim :)) bir de haslanmis yumurta
Yarın güzel bir eksi görürsün artık canım

Sabah ve öğlen 15 tane çilek ve 2 kaşık yulaf ezmesi ama akşama basım fln ağrıdı devam ettirmedim, 5 tane köfte ayran ve salata yedim.yarin yine devam etcem ananas ve yumurta günü yarın ama ananas yerine greyfurt kullanicam

Sabah 10.0o
Lor peynirli omlet
1 bardak sekersiz cay

Öğlen 140o
Kiyma sote
Yulaf krebim
Cacık

Akşam 18.0o
1 kase sebze corbasi
1 bardak ayran

Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi
2 dilim tarcinli elma

Spor
2 saat yürüyüş

Su
2.5 litre
Çok güzel Cnm masallah

biz iki gündür hazırlıklara alışverişlerle başladık
bugün kendim içinde baktım kızlar elime alıpta denemek için kabine götürdüğün kıyafetlerin hepsi oldu
yok böyle bir haz kızlar hepsini de aldım
yarın devam
bugün nöbetçiydim artı deli gibi sınav kağıdı ve performans ödevleri okudum
o yüzden bugün spor yok
sabah klasik kahvaltı
öğlen ayran
akşam etli kuru fasulye,cacık ve söğüş salata
2,5 lt su
Kilo verdikce kiyafetler daha cok yakisiyor ve insan daha fazla motive oluyor,benim de 38 beden bir elbisem var yeni aldim suan oluyor ama cok dar insallah bayrama kadar ustumde hafif bol olacak sekilde durur.

Ben de yarin nobetciyim,ustelik notlar falan hic birini tam olarak bitirmedim gerci benimki cok kolay az ogrencim var ama birlestirilmis sinif oldugu icin biraz ugrastiracak beni.

Kilo verdikce kiyafetler daha cok yakisiyor ve insan daha fazla motive oluyor,benim de 38 beden bir elbisem var yeni aldim suan oluyor ama cok dar insallah bayrama kadar ustumde hafif bol olacak sekilde durur.

Ben de yarin nobetciyim,ustelik notlar falan hic birini tam olarak bitirmedim gerci benimki cok kolay az ogrencim var ama birlestirilmis sinif oldugu icin biraz ugrastiracak beni.
Kolay gelsin canım bizden hafta sonuna kadar bütün notların girilmesi istendi sınavlarda geçen hafta yapıldı zaten benim daha hafta sonuna kadar bayağı işim var
bu hafta yoğun olur ama kalan 2 hafta rahat ederiz:KK28:

Suveybe13 Suveybe13 , masal3487 masal3487 tebrikler kızlar işin en güzel kısmı seve seve giyinmek suslenmek ve alışveriş yapmak.ordan burdan portleyen göbek fln olmaması.suveybecim sen muhtemelen kilondan da az duruosun o kadar spora kesin 3 kilo fln daha az gosteriosundur.

Merhaba bayanlar
ben bugun 80.9 geldim. kacamaklari ancak toparliyorum.
3 hafta sehir disinda bulunacagim, tartimi gotureblmeme olanak yok, baska yerde tartilmak istemiyorum, yani uc hafta bildirim yapmayacagim,
diyetime dikkat etmeye calisirim, ama ev ortami olmayinca bakalim nasil olacak.

Merhaba bayanlar
ben bugun 80.9 geldim. kacamaklari ancak toparliyorum.
3 hafta sehir disinda bulunacagim, tartimi gotureblmeme olanak yok, baska yerde tartilmak istemiyorum, yani uc hafta bildirim yapmayacagim,
diyetime dikkat etmeye calisirim, ama ev ortami olmayinca bakalim nasil olacak.
Sen yinede menulerini yaz canim,umarim arti olarak donmezsin.

Back
X