Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de muhtemelen benim gibi bir anda vereceksin canim, ben ankaraya gitmeden once neredeyse uc haftadir ayni kiloda gidip geliyordum, deliriyordum ama sonrasinda bir anda vermeye basladim, insallah senin de oyle olur.Yok canim kacamak hic yapmadim sanirim spor yapmamanin da etkisi oldu ama daha cok grip ben de fazlasiyla siskinlik yapti sanirim tabi bahanelere sarilmamak lazim
Valla vucudumu taniyamiyorum dikkat etsem veremiyorum dikkat etmesem veriyorum hayir olsun![]()
Insallah canim,ben de oyle dusunuyorum ama bu duraksamalar sinir bozuyorSen de muhtemelen benim gibi bir anda vereceksin canim, ben ankaraya gitmeden once neredeyse uc haftadir ayni kiloda gidip geliyordum, deliriyordum ama sonrasinda bir anda vermeye basladim, insallah senin de oyle olur.
Aynen oyle canim, tartida eksi gordukce devam etmek cok kolay oluyor zaten ama uzun sure sabit kalinca benim motivasyonum cok dusuyor, oyle durumlarda sabredebilmek cok onemli gercekten.Kızlar bu diyet bir kaçamağı bile affetmiyor o yüzden sabretmek gerekiyor hedef kilolarımıza ulaşalım herşeyden abartmadan yicez biraz sabır
Cok iyi anliyorum seni, ben deliriyordum uzun sure sabit kaldigimda ve diyeti birakma noktasina gelmistim, buraya yazmistim hatta :)) ama kacamak yapmadigin surece illa ki sen de benim gibi cok guzel bir eksi goreceksin.Insallah canim,ben de oyle dusunuyorum ama bu duraksamalar sinir bozuyor![]()
Yok canim diyete tam gaz devam ederim insallah demekki bir yerlerde hata yapiyor da olabilirim,ozellikle kirmizi et tuketimim cok fazla ve sebze cok tuketmiyorum bu hafta sebze agirlikli besleneyim bakalim fark olacak mi.Cok iyi anliyorum seni, ben deliriyordum uzun sure sabit kaldigimda ve diyeti birakma noktasina gelmistim, buraya yazmistim hatta :)) ama kacamak yapmadigin surece illa ki sen de benim gibi cok guzel bir eksi goreceksin.
Canım kaçamak olmazsa haftaya birden düşersin canımBende +500 malesef 65.9![]()

Kuzum razamanda sanki duraklamalar gibi geldi bakalim ben elimsen geleni yapicam cok teşekkür ederim kuzum ❤Bir anda 85e indin canim, cok hizli verdin valla, boyle devam ederse 1 aya 79u gorursun gibi geldi bana
Ah kuzum yazini okyunca duygulandim ya cok tatlisin kuzum incecik degilim ama gobusun azaldi ya ballilokmam sagol ya duygulandirdin beni❤_Masalim_ incecik oldun devam boyle
Kuzu duzen tuturdum❤ ama kuzum ramazanda sanki gitmez gibi korkuyorum ya olsun hamd olsunAyy kuzum ya yetmislere bir sey kalmadi ha gayret:)
Kuzum vucut ramazana hazırlanıyor uzme kendini normalBende +500 malesef 65.9![]()
Gunaydin canimGunaydin kizlar![]()