Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahOhooo sen 6 kiloyu havada karada verirsin![]()
Hosgeldin tabiki katilabilirsinbende size katilabilirim Agustosta dugunum olacak 66 kiloydum en son eczanede tartildim tartim bozuldu ama ölçtüm kendimi dün;
Göğüs:93 cm
Bel:76 cm
Alt karın:94 cm
Üst bacak:58cm
Alt bacak:34 cm
Bu sabah diyete basladm regliym ama benim rengli dnemimde metabolizmam hızlı calisiyor. 2-3 litre su ictim hic zorlanmadm kendime bir diyet listesi hazirladm ona göre yapiyorum ins sonuc alirim. Evde tek diyet yapan ben degilim annemde diyette ilk gun rahat gcti![]()
Mayisa daha cok var bence 5-6 kilo verirsin hem de hic zorlanmadan,boyunda iyi hedefin kac kiloya dusmek,bu arada regl donemimde eger cok sancin olmuyorsa ikinci ucuncu gunu spor yaparsan normalden cok daha guzel kilo verirsin cunku o donemde vucut cok guzel odem atiyor.İnş cnm evet en iyisi tarti almak 164 boyum rengli oldugumdan spor yapamiyorum agrim cok oluyor. Düğüne kadar evdegm dügünden sonra calismayi dusunuyorum. mayista gelinlik denemeye gidecegm o zamana kadar kac kilo verirsem kâr benim için dügün sehir disinda olacak git gel diyet bozmam ins.![]()
Ilik su da cok faydali icine cok az limon da skabilirsin, sirke kullananlar da var ama mide problemi olanlarda skinti olabilir o nedenle ben cesaret edemiyorum sirkeye.Ceviz suyunu denemedim faydasini okumustum. O zaman ben yarın leslie 3 mil yapaym yemek yemeden once 2 bardak ılık su iciyorum gercekten faydalı hemen iştahım kesiliyor. Şuan istanbuldayım Ankaraya gelin gidecegim inş.