Surekli yiyorum valla guzel gidiyor :)) sanirim rejim bayramdan sonraya kalacak. Surekli disarida olunca yemeden duramiyorum. 59 hayallerimiz yalan oldu canim :))Selam canim iyiyim hamdolsun memlekete geldim bende,burda tarti olmadigi icin ben guncel kilomu hic bilmiyorum,sen de cok almamissin nasil geciyor tatil?
Sormaya valla yalan olduSurekli yiyorum valla guzel gidiyor :)) sanirim rejim bayramdan sonraya kalacak. Surekli disarida olunca yemeden duramiyorum. 59 hayallerimiz yalan oldu canim :))
nasılsın canım, yine almışız kilolarıUzun bir aradan sonra yine ben yine kilolar,bu defa 66 ile başlıyorum yaza düğünümüz var (kardeşim evleniyor) en azından 55 falan olmam lazim şuan diyetisyene gidiyorum spor merkezine de yazilsam çok iyi olacak bakalım şimdilik yürüyüş yetiyor gibi
Selam canım iyidir ya çok şükür,bu kilolar dışında tabi.nasılsın canım, yine almışız kilolarıben de 65.9 kiloyum şu an, süveybeyle başka bir topikte kilo bildirimi yapıyoruz. bu sefer 50leri görmeden bırakmayız inşallah
Bende de ayni bogazdan var, kisir dongu seklinde devam edicez bu gidisle :)) sorunlari yuzde yuz olmasa da buyuk olcude hallettim canim. Bu diyet son diyetimiz olur insallah :)Selam canım iyidir ya çok şükür,bu kilolar dışında tabi.
Ben de bu boğaz varken döner dolaşır dönerim kürkçü dükkanına:)
Sen bir ara 13. Guruptaydin sorunlar vardı sanırım,halledebildiniz mi canım umarım tek problemin bir kaç kilo fazlalık tır:))
Iyi gozun aydin diyeyim o zaman:)Bende de ayni bogazdan var, kisir dongu seklinde devam edicez bu gidisle :)) sorunlari yuzde yuz olmasa da buyuk olcude hallettim canim. Bu diyet son diyetimiz olur insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?