Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Günaydın sevgili günlüğüm

Kahvaltımı yaptım iki dilim tb ekmeğine tost yaptım,1 yum ve bir dilim peynirler
7 yeşil zeytin ve yeşil çay.

Bugün yazamadım pazar alışverişi yaptık yorucu bir gündü ama bol bol yürüdük,pazardan balık aldık fırınladim akşam bol salatayla yedim

Evet aslında güzel gidiyorduk ama dağıldıktan ben devam ediyorum ama şuan 64.5 oldum,soyke 5-6 kilo daha versem süper olacak sen de durumlar nasil
İyi almamışsın Bari. Ben 72.5 la başlamıştım. Şuan 65.9, 66 gidip geliyorum. Bebek için Tedavi falan başladık. Klomen, gonal f iğne. Yine de kilo almadım ama çok da veremedim. Tekrar başlicam.

İyi almamışsın Bari. Ben 72.5 la başlamıştım. Şuan 65.9, 66 gidip geliyorum. Bebek için Tedavi falan başladık. Klomen, gonal f iğne. Yine de kilo almadım ama çok da veremedim. Tekrar başlicam.
Ben tüp denedim maalesef negatif oldu ben de kilo almadım hatta o dönem 2 kilo falan verdim,şimdi ellileri görüp öyle tedaviye baslayayim diyorum bakalım inşallah ikimize de en kısa zamanda nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…