Gunaydin,tesekkur ederim hosgeldingünaydın.hayırlı olsun günlüğün.takiipteyim seni
MerhabaMerhaba:)
Bu ceviz suyunu cok kisi iciyor nedir bu, ne ise yariyor, nasil yapiliyor... ogrenci misin, ogretmen mi, akademisyen mi merak ettim:))
Selam hosgeldin:)Merhaba
Benim de 2 ayda 10 kilo vermem lazım ama sanki olmucak gibi. Spor yapıyorum ekmek yemiyorum şeker yok tatlı yok. Düzenli olarak spor salonuna gidiyorum yediklerime çok dikkat ediyorum arada kaçamak yapsam da :) ceviz suyuna başlayalı 2 gün oldu içine 1 tane kayısı atmayı denicem bu lor peyniri de denicem
Benim tek sıkıntım su içmemem
Haklısın kendimi suya alıştırmam lazım.Selam hosgeldin:)
Yazdiklarina gore verememen icin hic hir sebep yokki,tahlil falan yaptirdin mi daha once, yani insulin direnci,tiroit degerlerine baktirdin mi,bunlarda bir sorun yoksa kisa surede verirsin.
Streste kilo vermeyi engelleyen bir faktor,kilo vermek basli basina sabir ve irade isi kendine inanirsan 10 kilo ucup gider yuklerinden kurtulursun.
Lor peyniri veya varsa cokelek tuzsuz tercih edersen daha iyi olur,icine 3 ceviz,roka,dereotu,corek otu ve kirmizi pulbiber atarsan hem cok faydali hem cok lezzetli hem de tok tutucu ozelligi var,ekmek yemene de gerek kalmiyor hem.
Ceviz suyuna gelecek olursam malesef bu icecekler diyet yapildigi zaman fayda sagliyor,tika basa yemek yenildigi zaman pek bir faydasi olacagini dusunmuyorum.
Su kilo verdirmenin en onemli unsuru bunu bir yasam sekli haline getirmek lazim,hem spora gidiyirum dedin vucudun su kaybediyordur senin en az 2 litre su icmen lazim.
Ohooo sen 6 kiloyu havada karada verirsinHaklısın kendimi suya alıştırmam lazım.
1 ayda 3 kilo verdim ben 6 kilo falan vermek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?