- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
Çok saol bebeğim daha iyiyimCok gecmis olsun canim simdi nasilsin ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok saol bebeğim daha iyiyimCok gecmis olsun canim simdi nasilsin ?
Şeker orucundayım canım yoksa normale geçince yerim bendeBenim diyetisyenim tarhana corbasi önermişti canim
Geç değil Cnm sanki , 2 ogunmu yapiosun yoksa ben mı kacirdimBugün boş günüm olduğundan dışarıdaki işlerimi hallettim yürüyüşe vakit kalmadı
Saat 15:00 da sütlü kahve içtim
Akşam biraz geç oldu 18:00
Kuru fasulye,söğüş salata ve yoğurt yedim
Yine ayni kuzum pazar günüKilo bildirimi gunu nezaman
Seker orucu nasil bisi kuzumŞeker orucundayım canım yoksa normale geçince yerim bende
Cok sevindim kuzum daha iyi olursun iNŞALLAH ❤Çok saol bebeğim daha iyiyim![]()
Cok saglikli menun kuzum benim cok geçmiş olsun hastaymissin kendini cok yormaKalktigimda portakal 2 ceviz
Sabah menum.tost günüydü işde dayanamdim yedim 3 dilim ek.kadar vardir.3 zeytin cay sekersiz domates salatalik
Ögle.bir kase yogurt corbasi .çorbayi hafta basi yapiyorum öglen ac geldimmi hazir bir yemek olmasi kalorili şeylelere yönelmemi engelliyor
Ara 1.5 portakal
Akşam .5 kasik bulgur pilavi 3 kasik az yagli et bir çay bardagi kadar az şekerli limonata 2 kücuk hurma
Dün akşamdan beri biraz hasta gibiyim spor olarak bir seyler yapcam ama 20 dk anc olur heralde
Cnm that sugar die bı belgesel var, sağlıklı bi adam kalori miktarını değiştirmeden yediklerini degistirio.baya şekerli gıda tuketio 2 ay boyunca ve değişimlerini anlatio sağlık kilo açısından,eğlenceli de YouTube da var.sekerle alakalı gerçekten bilincleniosun.Tavsiye ederim izlemenizi.burda başlık vardı ben de ordan görüp izLemistim iyiki izLemisim.swker orucunu yapan arkadaş anlatsın,ben de şeker tüketimiorum ama oruc deil tam olarak ekmekten vs alıyorum sonuçta.gerci düşündüm de bı ekmekten alıyorum galibaSeker orucu nasil bisi kuzum
Afiyet olsun canim gayet guzel:)Bugün boş günüm olduğundan dışarıdaki işlerimi hallettim yürüyüşe vakit kalmadı
Saat 15:00 da sütlü kahve içtim
Akşam biraz geç oldu 18:00
Kuru fasulye,söğüş salata ve yoğurt yedim
Canim senin kilo durumun az birazcik fazla oldugu icin bir anda yediklerini cok azaltmanda iyi olmaz menun fena degil sadece limonata gereksiz geldi(az sekerli de olsa)Kalktigimda portakal 2 ceviz
Sabah menum.tost günüydü işde dayanamdim yedim 3 dilim ek.kadar vardir.3 zeytin cay sekersiz domates salatalik
Ögle.bir kase yogurt corbasi .çorbayi hafta basi yapiyorum öglen ac geldimmi hazir bir yemek olmasi kalorili şeylelere yönelmemi engelliyor
Ara 1.5 portakal
Akşam .5 kasik bulgur pilavi 3 kasik az yagli et bir çay bardagi kadar az şekerli limonata 2 kücuk hurma
Dün akşamdan beri biraz hasta gibiyim spor olarak bir seyler yapcam ama 20 dk anc olur heralde
Hadiya,cok uzuldum tatlim, simdi psikiyatriye git diycem ama o ilaclarda agir olur ve anladigim kadariyla sen bir kac ay zayiflayip tedaviyle yeniden bebek sahibi olmayi dusunuyorsun,bir ara benimde uyku duzenim yoktu 2 ay kullanmistim uyku ilacini.
Merak ettim simdi,ben de bakayim.Cnm that sugar die bı belgesel var, sağlıklı bi adam kalori miktarını değiştirmeden yediklerini degistirio.baya şekerli gıda tuketio 2 ay boyunca ve değişimlerini anlatio sağlık kilo açısından,eğlenceli de YouTube da var.sekerle alakalı gerçekten bilincleniosun.Tavsiye ederim izlemenizi.burda başlık vardı ben de ordan görüp izLemistim iyiki izLemisim.swker orucunu yapan arkadaş anlatsın,ben de şeker tüketimiorum ama oruc deil tam olarak ekmekten vs alıyorum sonuçta.gerci düşündüm de bı ekmekten alıyorum galiba
Rica ederiz canim girebildin mi bir guruba?Teşekkür ederim arkadaşlar![]()
Nekadar guzel kuzum benim izlerim cok teşekkür ederim ❤Cnm that sugar die bı belgesel var, sağlıklı bi adam kalori miktarını değiştirmeden yediklerini degistirio.baya şekerli gıda tuketio 2 ay boyunca ve değişimlerini anlatio sağlık kilo açısından,eğlenceli de YouTube da var.sekerle alakalı gerçekten bilincleniosun.Tavsiye ederim izlemenizi.burda başlık vardı ben de ordan görüp izLemistim iyiki izLemisim.swker orucunu yapan arkadaş anlatsın,ben de şeker tüketimiorum ama oruc deil tam olarak ekmekten vs alıyorum sonuçta.gerci düşündüm de bı ekmekten alıyorum galiba
Kuzum benim bebegimi kaybedeli bugün 38.gun cok zor bitanem buda bana bu sekilde ruhsal bozukluk oldu uyuyamiyorum gerci öncedende cok uyku sevdigim soylenemez kuzum artık bi sekilde atlaticam INŞALLAH kuzum benim benim suan ruhsal kendime gelmem lazim 5 6 ay korunmak istiyorum bu zarf icinde kilomu verip tedavilerimi olmak istiyorum kuzum korunmayı birakinca RABBIM nasip etsin iNŞALLAH sagliklica planim bu kuzum tabi ALLAH bilir ❤ INŞALLAH hersey cok guzel olsun hepimiz icin❤Hadiya,cok uzuldum tatlim, simdi psikiyatriye git diycem ama o ilaclarda agir olur ve anladigim kadariyla sen bir kac ay zayiflayip tedaviyle yeniden bebek sahibi olmayi dusunuyorsun,bir ara benimde uyku duzenim yoktu 2 ay kullanmistim uyku ilacini.
Kuzum Allah yardimcin olsun keske bir cozum onerisi sunabilsek sana![]()