- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Cok guzel kuzum benim❤Kizlar ben de ogle bir kase mercimek corbasi,aksam 16.30 bir kucuk tabak pirasa yemegi ve bir kase yogurt yedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok guzel kuzum benim❤Kizlar ben de ogle bir kase mercimek corbasi,aksam 16.30 bir kucuk tabak pirasa yemegi ve bir kase yogurt yedim.
sıfır şeker-sıfır un-sıfır meyve canım motive amaçlı hızlı kilo verebilmek içinSeker orucu nasil bisi kuzum
Kuzum ben çok erken yersem gece mahvolurum oyuzden en erken 6 oluyor benimEsim bes gibi eve geliyor,ceyrek gece yuruyuse cikiyiruz,altiyi ceyrek gece evde oluyorum simdiye kadar yuruyus sonrasina birakiyirdim yemegi bundan sonra yuruyusyen bir saat once aksam yemegimi yerim,hem oglede daha hafif atlatmis olurum bakalim nasil ise yarayacak.
evet canım 2 öğün yapıyorumGeç değil Cnm sanki , 2 ogunmu yapiosun yoksa ben mı kacirdim
Guzelmis kuzum bende duraklama olursa yapabilirim cok sagolsıfır şeker-sıfır un-sıfır meyve canım motive amaçlı hızlı kilo verebilmek için
bir ay tutucam ben
gün kurusunu ve bulguru özledim![]()
Ne denirki canim Allah yardimcin olsun o melek yavrunda sana sefaaatci olur insallah obur dunyada,kendini hazir hissetmen tabiki cok onemli,once sagligin ve gidecek olan kilolar sonra da hayirli bebisler insallah,rabbim her seyin en guzenlini versin.Kuzum benim bebegimi kaybedeli bugün 38.gun cok zor bitanem buda bana bu sekilde ruhsal bozukluk oldu uyuyamiyorum gerci öncedende cok uyku sevdigim soylenemez kuzum artık bi sekilde atlaticam INŞALLAH kuzum benim benim suan ruhsal kendime gelmem lazim 5 6 ay korunmak istiyorum bu zarf icinde kilomu verip tedavilerimi olmak istiyorum kuzum korunmayı birakinca RABBIM nasip etsin iNŞALLAH sagliklica planim bu kuzum tabi ALLAH bilir ❤ INŞALLAH hersey cok guzel olsun hepimiz icin❤
Hahahah aynen valla altidan uce kadar bile 9 saat ediyorKuzum ben çok erken yersem gece mahvolurum oyuzden en erken 6 oluyor benimsen iyi dusunmusssun
Kuzum senin bebis kac aylik,fazla emzirmiyirsun herhalde?evet canım 2 öğün yapıyorum
Cnm that sugar die bı belgesel var, sağlıklı bi adam kalori miktarını değiştirmeden yediklerini degistirio.baya şekerli gıda tuketio 2 ay boyunca ve değişimlerini anlatio sağlık kilo açısından,eğlenceli de YouTube da var.sekerle alakalı gerçekten bilincleniosun.Tavsiye ederim izlemenizi.burda başlık vardı ben de ordan görüp izLemistim iyiki izLemisim.swker orucunu yapan arkadaş anlatsın,ben de şeker tüketimiorum ama oruc deil tam olarak ekmekten vs alıyorum sonuçta.gerci düşündüm de bı ekmekten alıyorum galiba
En iyi ihtimal 25-30 arasi gider en kotu ihtimal 15 diyorum.Kizlar sizce 5 aya kac kilo gider hem en iyi ihtimal ? en kötü ihtimal? Sizce![]()
eğer 70 kg için diyorsan, 22 kg 5 ayda çok rahat gider, bence 4 ayda bile verilebilirKizlar sizce 5 aya kac kilo gider hem en iyi ihtimal ? en kötü ihtimal? Sizce![]()
inşallah canımGuzelmis kuzum bende duraklama olursa yapabilirim cok sagolbol eksikler olsun kuzum
Canim neden veremiyorum diyorsunki suan bile eksidesin pazara kadar bence cok guzel bir eksi cikacak senden,biraz sabirli olmak gerekiyor kilo almak kolay ama ha deyincede verilmiyir sabirla devam edersen vucudunun direnci kendiliginden kirilir.Ben de birazını youtubeda izlemiştim, sonra burada topik açan oldu onunla ilgili, kilo bildirimi yaptığım diğer gruptan bir kız ve farkında olmdan 1.5 aydır şeker orucundaymışım ama açıkçası ben vücudumda bir değişiklik fark etmedim. ne problemli bir vücudum varmış ya, az yiyorum veremiyorum çok yiyorum veremiyorum şeker orucundayım veremiyorum :)))
Sagol bitanem ❤❤❤❤ öyle kuzum cennete iki tane melegim var❤Ne denirki canim Allah yardimcin olsun o melek yavrunda sana sefaaatci olur insallah obur dunyada,kendini hazir hissetmen tabiki cok onemli,once sagligin ve gidecek olan kilolar sonra da hayirli bebisler insallah,rabbim her seyin en guzenlini versin.
Hahahah aynen valla altidan uce kadar bile 9 saat ediyor
Kuzum senin bebis kac aylik,fazla emzirmiyirsun herhalde?
Oylemi diyorsun masallah ben en iyi ihtimal 5 kilo vermistimben zor verdiğim halde 4.5-5 kg verdim 1 ayda, bence en kötü ihtimalle 25 verirsin 5 ayda
Harikaymis kuzum yaaaaEn iyi ihtimal 25-30 arasi gider en kotu ihtimal 15 diyorum.

Ayy masallah senin peynir askinabugün yine bir sürü beyaz peynir yedim, yememek için köpeğime mi versem dedim ama ezine peyniri tuzlu oluyo yarım kg peynir zararlı olur hayvana diye vermedim. acaba çöpe mi atsam :))
Kilona fark etmese bile kan değerlerine mutlaka etkisi olmuştur.b12 ,d vitamini ve tiroid değerlerine baktirdin mı Cnm kilo vermeye olumsuz etkileri olabilir bunların,belki İnsülin direncin fln vardırBen de birazını youtubeda izlemiştim, sonra burada topik açan oldu onunla ilgili, kilo bildirimi yaptığım diğer gruptan bir kız ve farkında olmdan 1.5 aydır şeker orucundaymışım ama açıkçası ben vücudumda bir değişiklik fark etmedim. ne problemli bir vücudum varmış ya, az yiyorum veremiyorum çok yiyorum veremiyorum şeker orucundayım veremiyorum :)))
Kuzum 70 sukur su halimdeyseeğer 70 kg için diyorsan, 22 kg 5 ayda çok rahat gider, bence 4 ayda bile verilebilir
ah 65 olsam daha mutlu olurum tabii kuzular bide ben spora devamli yapınca 65sen 60 gözukiyorum bunu tecrube ettim