Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayılırım çiğköfteye, yememek de ayıp olur şimdi, kötü olmuş vallaKizlar aksama esimin arkadasina davetliyiz off bugun hic olmadi hem de cigkofte yoguracakmis,dedim yarin olsa olmaz mi diye,eee yarin da referandim var olmazmis![]()
1 ay duraklamaya rağmen kaçamak yapmamak süper başarı valla. ben 1 hafta sabit kalsam deliye dönüyorum :)) 2 hafta kalsam herhalde motivasyon sıfırın altına düşer, ne bulsam yerimCnm kilo durunca 1 guncuk karaciğere sakın ol tatlım kıtlıkta deiliz mesajı vermek için yapılabilir tabiki abartmadan.normalde 1300 mı aliosun 1500 al ama tabi yasaklar gene yasak.ddengelemek için de bol hareketli oldugumuz bı gün bunu yapıyoruz.bir diğeri içinde lahana kabak maydonoz bilimum sebze olan sebze çorbası yemeklerin yanında yenebilir ödem atar.bende bu duraklama dönemi 1 ay sürdü denemediğim şey kalmadi.Hatta kilo aldığım dönemler oldu bunları yaparak aldığımı verdim en azından.belirtiyim hiç kaçamak yapmama rağmen kilo aldım sinirden aglicaktim artık.cok yıpratıcı olduğu için uzun uzun yazdım.insallah kimseninki durmaz patır patır gider
Yemiosun Cnm ya şekerden soğudum zaten,sağlık motivasyonu da var kola icen,pilav hopurdetenlere,fast food yiyenlere bunu kendilerine neden yapiolar die bakiorum artik1 ay duraklamaya rağmen kaçamak yapmamak süper başarı valla. ben 1 hafta sabit kalsam deliye dönüyorum :)) 2 hafta kalsam herhalde motivasyon sıfırın altına düşer, ne bulsam yerim
Hahaha cig olunca pek saglikli bir protein olmuyor tatlim:)masal3487 Cnm etli daha iyi protein walla olsa da yesek afiyet olsun:)) çok kacirmassin sen zaten iradelisin masallah.israrlara diren yeter
Kesinlikle canim sana katiliyorum ben de suan sekerden tamamen sogudum(meyve sekeri disinda)ve dedigin gibi fast food yiyenlere bakinca bedenlerine neden bunu yapiyorlar diye dusunmeden edemiyorumYemiosun Cnm ya şekerden soğudum zaten,sağlık motivasyonu da var kola icen,pilav hopurdetenlere,fast food yiyenlere bunu kendilerine neden yapiolar die bakiorum artik
Ben de bayiliyorum tatlimbayılırım çiğköfteye, yememek de ayıp olur şimdi, kötü olmuş valla![]()
Cnm hamuru inceyse bişey olmaz bozmuş sayilmazsin.oglen de nohut ve bulgur yemişsin o acidan kötü karbonhidrat ağırlıklı olmuş birazMerhaba kizlar
Bende sabah : bir haşlanmiş yumurta 2 dilm tb ek. Çk balli çay domates biber.
Ögle : bir kepçe nohut yemegi 4 k.bulgur pilavin
Ara 2 kkayisi 2 ceviz buraya kadar normal diyetime uygun yedim amaaa akşam seminerden sonra kayinvalideme geldim misafir var.bozdum valla tam tarti gunünden once konyanin etliekmegi vardir bilirseniz ondan 3 dilimlenmiş parça yedim.bir etliekmege tekabul eder.2 bardak ayranla .çikişta çarşidan dönerken baya yürüdüm vasitaya binmedim inşallah kurtarir tektesellim![]()
Cnm ayran iç öyle bir durumda zero 0 kalori diyetine bı zararı yok şimdilik ama yapay tatlandırıcı var yaglanmaya sebep oluomus uzun vadedeBen aksam yemegimi erken yedim ama su an cok aciktim 1 salatalik yedim 1 bardak zero ictim sisirir biraz belki diye. 1 aydir icmiyordum zero, normalde sabah bile icerim, asiri tatli geldi tadi, bir garip geldi :)
Hamuru inceydi ama yarin eksi göremeyebilirim.inş vücudu şaşirtma diyoruz ya öyle bişey olmuşturCnm hamuru inceyse bişey olmaz bozmuş sayilmazsin.oglen de nohut ve bulgur yemişsin o acidan kötü karbonhidrat ağırlıklı olmuş biraz