• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

masal3487 masal3487 Cnm etli daha iyi protein walla olsa da yesek afiyet olsun:)) çok kacirmassin sen zaten iradelisin masallah.israrlara diren yeter

Kahvaltım 12 de bugün iki öğün yapcam dışarı cikcagim için 3 dilim ekmek, 2 haşlanmış yumurta,greyfurt,peynir,1 kase sebze çorbası,3 yemek kaşığı zeytinyağı (ekmeğimi bandım).700 kalori civarı oldu fazla farkindaim ama 7 e kadar bişey yiyemicem.

Cnm kilo durunca 1 guncuk karaciğere sakın ol tatlım kıtlıkta deiliz mesajı vermek için yapılabilir tabiki abartmadan.normalde 1300 mı aliosun 1500 al ama tabi yasaklar gene yasak.ddengelemek için de bol hareketli oldugumuz bı gün bunu yapıyoruz.bir diğeri içinde lahana kabak maydonoz bilimum sebze olan sebze çorbası yemeklerin yanında yenebilir ödem atar.bende bu duraklama dönemi 1 ay sürdü denemediğim şey kalmadi.Hatta kilo aldığım dönemler oldu bunları yaparak aldığımı verdim en azından.belirtiyim hiç kaçamak yapmama rağmen kilo aldım sinirden aglicaktim artık.cok yıpratıcı olduğu için uzun uzun yazdım.insallah kimseninki durmaz patır patır gider
1 ay duraklamaya rağmen kaçamak yapmamak süper başarı valla. ben 1 hafta sabit kalsam deliye dönüyorum :)) 2 hafta kalsam herhalde motivasyon sıfırın altına düşer, ne bulsam yerim

1 ay duraklamaya rağmen kaçamak yapmamak süper başarı valla. ben 1 hafta sabit kalsam deliye dönüyorum :)) 2 hafta kalsam herhalde motivasyon sıfırın altına düşer, ne bulsam yerim
Yemiosun Cnm ya şekerden soğudum zaten,sağlık motivasyonu da var kola icen,pilav hopurdetenlere,fast food yiyenlere bunu kendilerine neden yapiolar die bakiorum artik

masal3487 masal3487 Cnm etli daha iyi protein walla olsa da yesek afiyet olsun:)) çok kacirmassin sen zaten iradelisin masallah.israrlara diren yeter
Hahaha cig olunca pek saglikli bir protein olmuyor tatlim:)

Sorma iradeliyim ama ilk sayfalarda da yazmistim cigkofte en sevdikleirm arasinda,elimden geldigince dikkat edicem bir haftalik diyetimi mahvedemem:(

Yemiosun Cnm ya şekerden soğudum zaten,sağlık motivasyonu da var kola icen,pilav hopurdetenlere,fast food yiyenlere bunu kendilerine neden yapiolar die bakiorum artik
Kesinlikle canim sana katiliyorum ben de suan sekerden tamamen sogudum(meyve sekeri disinda)ve dedigin gibi fast food yiyenlere bakinca bedenlerine neden bunu yapiyorlar diye dusunmeden edemiyorum

Ben en son on sene once hamburger yemistim,kizartmada gecen sene herhalde pizzada bir kac ay once,cikolta abur cubur hic ama hic canim cekmiyor artik.Almiyorum da zaten.

Simdi diyeceksin neden kilo problemin var ozaman ben de karbonlara dayanamiyorum iste,makarna,icli kofte,kisir,cigkogte,pilav vs cok seviyorum nalesef:(

Kizlar burda nasil bir yagmur var mubarek:) ama gokgurultusu de var yorganin altina girdim cikmaya korkuyorum.Normalde telefonu da elime almam ama skildim size bakayim dedim:)

sabah 1 paket altınbaşak, kahve, öğle 1 kutu sade yoğurt (emniyetteydim bütün gün, mecburen böyle oldu) az önce eve geldim 1 elma yedim. semizotunu suya koydum yoğurtla yicem ve bir parça bonfile yapıcam ızgara. ama belki haşlanmış da yiyebilirim, köpeğime haşlıyorum şu an. 1.5 litre su, 3e tamamlarım. yemekten sonra yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum

Merhaba kizlar
Bende sabah : bir haşlanmiş yumurta 2 dilm tb ek. Çk balli çay domates biber.
Ögle : bir kepçe nohut yemegi 4 k.bulgur pilavin
Ara 2 kkayisi 2 ceviz buraya kadar normal diyetime uygun yedim amaaa akşam seminerden sonra kayinvalideme geldim misafir var.bozdum valla tam tarti gunünden once konyanin etliekmegi vardir bilirseniz ondan 3 dilimlenmiş parça yedim.bir etliekmege tekabul eder.2 bardak ayranla .çikişta çarşidan dönerken baya yürüdüm vasitaya binmedim inşallah kurtarir tektesellim:KK61:

Akşam yemeği: 1 buyuk tabak sebze corbasi,1 dilim ekmek, balık ızgara 150 Gr kadar saat 8 de yedim anca geldim eve ama bugün geç yatarım zaten.

Merhaba kizlar
Bende sabah : bir haşlanmiş yumurta 2 dilm tb ek. Çk balli çay domates biber.
Ögle : bir kepçe nohut yemegi 4 k.bulgur pilavin
Ara 2 kkayisi 2 ceviz buraya kadar normal diyetime uygun yedim amaaa akşam seminerden sonra kayinvalideme geldim misafir var.bozdum valla tam tarti gunünden once konyanin etliekmegi vardir bilirseniz ondan 3 dilimlenmiş parça yedim.bir etliekmege tekabul eder.2 bardak ayranla .çikişta çarşidan dönerken baya yürüdüm vasitaya binmedim inşallah kurtarir tektesellim:KK61:
Cnm hamuru inceyse bişey olmaz bozmuş sayilmazsin.oglen de nohut ve bulgur yemişsin o acidan kötü karbonhidrat ağırlıklı olmuş biraz

Ben aksam yemegimi erken yedim ama su an cok aciktim 1 salatalik yedim 1 bardak zero ictim sisirir biraz belki diye. 1 aydir icmiyordum zero, normalde sabah bile icerim, asiri tatli geldi tadi, bir garip geldi :)

Ben aksam yemegimi erken yedim ama su an cok aciktim 1 salatalik yedim 1 bardak zero ictim sisirir biraz belki diye. 1 aydir icmiyordum zero, normalde sabah bile icerim, asiri tatli geldi tadi, bir garip geldi :)
Cnm ayran iç öyle bir durumda zero 0 kalori diyetine bı zararı yok şimdilik ama yapay tatlandırıcı var yaglanmaya sebep oluomus uzun vadede

Cnm hamuru inceyse bişey olmaz bozmuş sayilmazsin.oglen de nohut ve bulgur yemişsin o acidan kötü karbonhidrat ağırlıklı olmuş biraz
Hamuru inceydi ama yarin eksi göremeyebilirim.inş vücudu şaşirtma diyoruz ya öyle bişey olmuştur:KK70::KK70:
Çaresizlik neler düsündürüyor:KK70:

Kızlar bugün selülit için fırça ve bi krem aldım bı blogda görmüştüm.normalde hiç inandığım bişey değil ama spor yetmezse dedim aldım çöpe atmamisimdir inşallah parami gerci pahalı deil ama hergun uygulicam sonuçlarını paylaşırım.

Back
X