• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

O zaman kolay gelsin canim,sen calisiyor muydun?

Hayatim kilo verme,cilt guzelligi,zihin berrakligi,dinc olma,pozitif olma.........
Boyle uzar gider bu liste o yuzden karar verip uygularsan sen kazancli cikarsin:)

Ozellikle 11 den gece uce dorde kadar leptin(zayiflama hormonu)salgilanirmis.
Kuzum benim cok iyi oldu benim için ❤ kuzu ya bugün yürürken cok zorlandim mefes nefese kalıyorum bu normal muu

işinizden çok yakınmayın kızlar beterin beteri var şekil a ben sabahın 4ünde bile kalkıp gitmek zorunda kalabiliyorum :KK34:

Kuzum benim cok iyi oldu benim için ❤ kuzu ya bugün yürürken cok zorlandim mefes nefese kalıyorum bu normal muu
Tatlim cok mu tempolu yuruyorsun acaba,aslinda biraz zorlanmak normal canim ben de zorlaniyorum esim bazen kiziyor bana ben de ona diyorumki 15 kilo fazlam var sen elinde 15 kiloluk agirlik alsan bakalim boyle yuruyebilecek misin:)

Yani malesef biraz fazla kilo demek fazladan agirlik demek o da vucudu zorlar.

Sen temponu zayif insanlara gore biraz daha azalt hic bir sey olmaz merak etme yani kilosu fazla olanlar icin en guzel spor yuruyus bence.
kzılar çok acıktım 1 küçük salatalık ve 1 çeri domates yedimmm
Afiyet olsun kuzum:)

Tatlim cok mu tempolu yuruyorsun acaba,aslinda biraz zorlanmak normal canim ben de zorlaniyorum esim bazen kiziyor bana ben de ona diyorumki 15 kilo fazlam var sen elinde 15 kiloluk agirlik alsan bakalim boyle yuruyebilecek misin:)

Yani malesef biraz fazla kilo demek fazladan agirlik demek o da vucudu zorlar.

Sen temponu zayif insanlara gore biraz daha azalt hic bir sey olmaz merak etme yani kilosu fazla olanlar icin en guzel spor yuruyus bence.

Afiyet olsun kuzum:)
Evet kuzum kilodan sanirim :( zayfladikca rahatlarim kuzum umarim suan ben 35 kilo fazladan tasiyorum 55i baz alirsak :(

Kizlar bende hafta sonu işimin bi kismini yaptim.saat gec olmssaydi devam edecektim daha fazla süpurge acamayinca biraktim.

Back
X